teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Sorun çözüldümü acaba,merak ettimBen 30 dk değil 1 saat bekledim kanallar açılmadı.
Sorun çözüldümü acaba,merak ettimBen 30 dk değil 1 saat bekledim kanallar açılmadı.
Aynı frekanssa kulanabilirsinteknovest Ado F fikoloji
tvboxun kumandasını regal 49r7020u da normal olarak kullanabilme şansım var mı? yani uydu yayınını izlerken kanal değiştirme ve ses açma kapamaa için soruyorum.
kumand hem kızılötesi hem bluetoothlu kumanda
hocam nasıl olacağını buradan veya pmden anlatabilir misinAynı frekanssa kulanabilirsin
Ama tahminimce akıllı kumanda dediğimiz bi ara dijiturkte olan kumanda gibi özelliği varsa kullanılabilir
Frekansı öyle gözle vs anlaşılacak birşey değil. Kumandanin frekansını araştırmak lazım. Vestel de bile bu Led teknolojisi ile 3 kumanda frekans değişikliği yaptılar.hocam nasıl olacağını buradan veya pmden anlatabilir misin
daha önce dt kullanmadım o konuda fikrim yok
frekansı nasıl anlarım onuda bilmiyorum bt frekansı ise büyük ihtimalle 2.4ghzdir.
Yok ,olmaz sevgili SudaEriyenAspirin; ama ancak şöyle bir yol kullanabilirsin,bir adet öğrenebilen 8in1 kumanda kullanmak...tvboxun kumandasını regal 49r7020u da normal olarak kullanabilme şansım var mı? yani uydu yayınını izlerken kanal değiştirme ve ses açma kapamaa için soruyorum.
Yok hocam sorun devam ediyor servis kaydı açtırıcam yeniden ben cihazda sorun olduğuna eminim modül başka cihazda çalışıyor.Sorun çözüldümü acaba,merak ettim
Hmm o zaman biraz kafa yoralımmrb üstadlar. değişim yapılan regal 7020 tv dün kuruldu.yenisinde ŞÖYLE bir sorun var. tv açıkken interneti açarsam tv ağı görmüyor interneti kapatıp açınca bağlanıyor fakat internet açıkken tv yi açarsam direk ağı görüyor. 3.62.33 yüklü faktory reset yaptım olmadı.sorunun bir çözümü varmı interneti kapatıp açmaktan başka.
gelişmiş ağı denedim ama wpn denemedim.kablonetin modemi var wpn denicem.kesin basit bir çözümü vardır bu işin.Hmm o zaman biraz kafa yoralım
Şöyle denermisin: ağ aylarından kırmızı tuşla kayıtlı profili sil diyip, wpn ile modemi eşleştir. Tabi modemde wpn varsa.
Eğer düzelmez se, ağ ayarlarından gelişmiş ayarlara girip otomatik yerine Manuel ip verin. İp çakışması olabilir
Karşılaşmayınca tecrübe olmuyor işte. Belkide wifi kartında sorun vardır. En çok karşılaştığımız ise wifi kablosu yarım takılması veya iyi temas etmemesi. Bazen bi var bi yok veya bi anda wifi kesiyor gibi sorunlar olabiliyorgelişmiş ağı denedim ama wpn denemedim.kablonetin modemi var wpn denicem.kesin basit bir çözümü vardır bu işin.
yok bu farklı tv bağlanıyor ama ağ almıyor. hem kablo da hemde wifide aynıKarşılaşmayınca tecrübe olmuyor işte. Belkide wifi kartında sorun vardır. En çok karşılaştığımız ise wifi kablosu yarım takılması veya iyi temas etmemesi. Bazen bi var bi yok veya bi anda wifi kesiyor gibi sorunlar olabiliyor
Bu linuxların ortak sorunu sanırım;yok bu farklı tv bağlanıyor ama ağ almıyor. hem kablo da hemde wifide aynı