Hocam bende aynı şekilde düşünüyorum lakin işte ilerde bozulur mu diye korkuyorum ? Yoksa aynı şeyleri düşünüyoruzaslındı aynı boyutta fiyatı daha uygun bir ürün alıp yanına birde android box almak bana daha mantıklı geliyor.
Hocam bende aynı şekilde düşünüyorum lakin işte ilerde bozulur mu diye korkuyorum ? Yoksa aynı şeyleri düşünüyoruzaslındı aynı boyutta fiyatı daha uygun bir ürün alıp yanına birde android box almak bana daha mantıklı geliyor.
türkiye şartlarında heleki bu şebeke dalgalanmasında yinede iyi çalışıyor bu cihazlar .anahtarlı 3lü grup prizle gece yatarken yada uzun süreli durumlarda grup priz anahtarında enerjiyi kestiğinizde bir sıkıntı olmaz. bu şebeke şartlarında stand by da cihaz bırakmak riskli biz montaj esnasında müşteriyi bu şekilde bilgilendiriyoruz.Hocam bende aynı şekilde düşünüyorum lakin işte ilerde bozulur mu diye korkuyorum ? Yoksa aynı şeyleri düşünüyoruz
merhaba servis menüsü (menü 4725 tuşlayın) diagnostic bölümünün resmini paylaşırmısınızHerkese selamlar saygılar 48ua8900 tv de dsmart fix modül sorunu yaşıyorum, cihazı dsmart kurulumu yapmama rağmen paketteki şifreli kanalları açmayı bir türlü başaramadık, sinyal de gönderdik, 1 saate yakın şifreli kanalda açmasını bekledik yinede çalışmadı.Fta kanallar çalışıyor.Modül farklı cihazda sorunsuz çalışıyor.Tv Menüsünde ortak Arabirim modülü tespit edilemedi uyarısı alıyorum, ancak modülü çıkardığım zaman Arabirim modülü çıkarıldığını yazıyor ekranda. Problemin kaynağı ne olabilir?
Yok,herhalde DIAGNOSTIC tıklayıp,resmini sanırım;) CI+ galiba,yani o kısmı tam çekemezsen 2 kerede tamamla resmi,mesela ddrsettings kadar 1 resim,ondan sonraki ekranda 1 resim yaniHocam bu kısımmı?
Şimdi cevap gelir,bu konuda ama oradaki "Test mode service list" tıklama sakın,yoksa tv kanallar gider,örnek liste gelir - en azından bende böyle oluyordu,belki yeni model kartlarda da oluyordur- Çanak kullanıyorsan vede kanal listeni de yedek almadıysan uğraş dur.
Şimdi cevap gelir,bu konuda ama oradaki "Test mode service list" tıklama sakın,yoksa tv kanallar gider,örnek liste gelir - en azından bende böyle oluyordu,belki yeni model kartlarda da oluyordur- Çanak kullanıyorsan vede kanal listeni de yedek almadıysan uğraş dur.
Hocam servis bugün geldi,dsmart kurulumu yapıp bana 30 dk 1.kanalda beklememi ,kanallar açılmadığı taktirde yeniden onlara bildirimde bulunabileceğimi söyleyip gittiler.Ben 30 dk değil 1 saat bekledim kanallar açılmadı.cı+ ok görünüyor servisden destek alın bunun için farklı yazılım talep etmesi gerekli
samsung va panel hdr yok gözüküyor, mb211s şasetekrar merhaba. almaya niyetlendiğim toshiba televizyon a101'e geldi. acaba hangi panek olduğunu söylebilir misiniz teknovest Ado F fikoloji
Tartışmasız ve tarafsız olarak MU7000 diyorum, açıkara hem deF fikoloji teknovest Ado abiler iki televizyon arasında kaldım regal 49R7020u mu yoksa samsung 43mu7000 mi ?sizce hangisi ikiside bütçeme uygun boyut Çok önemli değil
Ado abi yorumları okuyunca açı sorunu olduğunu öğrendim ne derece doğru ??Tartışmasız ve tarafsız olarak MU7000 diyorum, açıkara hem de