Üretici karma ama VA olduğu kesin.Ado regal 50r5020u ve telefunken 50tu5020 aynı cihazlar sanırım. panel bilgisi verebilir misin? hdr var mı?
2-3 gün içerisinde SAMSUNG bölge satış temsilcisi arkadaşımdan güzel bazı haberler bekliyorum.
Eğer bekledikleri olursa fiyatlarda bazı düzenlemeler olabilir olumlu anlamda. Biraz beklesek sorun olur mu?
dediğiniz gibi genleşme sesi, bu sebepten değişim ne yazıkki olmaz, Değişim olması için farklı sıkıntılarda mevcuttur. ne yazıkki çözülebilecek sorun olsa önce kendi evimdekini yapardımSn ado yaklaşık 45 gün önce aldığım Vestel televizyon açıldığında bazen çıtırt ve çat diye sesler çıkarıyor bazen açıldıktan 30-40 dakika sonra bu tür ses oluyor kapatınca da bu sesler oluyor plastik malzeme genleşme sesi olduğunu düşünüyorum özellikle sessiz ortamda ciddi rahatsızlık veriyor netten biraz baktım şikayet edenlerin bazıları servisten degisim yapılmış bazılarına normal bu ses denilmiş ve şikayetleri devam ediyor sizin bu konudaki düşünceleriniz nedir bana ne tavsiye edersiniz