Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Sorun şu değerli kardeşim.Selamlar, merhabalar. Kendi bölümüne yazdım ancak oralar çok ıssız kalmış. Awox U5600STR modelinin güncel yazılımını arıyorum hiçbir yerde yok. OTA dan güncelleme aldığı için artık paylaşılmıyor ancak otadan güncelleme bildirimi geliyordu sürekli ve yüklemiş gibi yapıp sonra yine aynı bildirim açılıyordu her defasında ben de yüklemiyor diye başka rom attım çift ekran oldu sonra bulgar romu ile düzeldi kendi romunu kurmak istiyorum mümkünse yardımcı olabilir misiniz? Cihaz numarası 1022000551404KS12009193882, kendi romundan sonra ota bildirimi olmaz inşallah olursa nasıl düzelteceğimi de belirtir misiniz lütfen hiçbir yerde bulamadım bu sorunun çözümünü.
Aynen Vestel üretimlerinde olduğu gibi AWOX markası için de elimizdeki olanaklarla destek olmaya gayret ettik.
VESTEL markasının YILLARDIR bu mecrada yazılımlarını karşılıksız paylaşırız insanlara. Reklam dayatmamız, bağış adı altında haraç kesmemiz, vay şu kadarlık üyeyse bu kadarlık muamele görürsün, tıfılsan sadece uzaktan bakarsın vs vs gibi ayrımlarımız yoktur. Son kullanıcıya direkt olarak çözüm üretecek yaklaşımlar içerdiğimizden ötürü ben kendi drive alanım üzerinden neredeyse tüm modellerin yazılımlarını paylaştım forumda.
Lakin VESTEL yıllardır yazılımlarının paylaşılmasına bırakın itiraz etmeyi bizlere destek olurken, AWOX un mühendisi değerli kardeşimize bu teklifimi sunup da ''bakınız son kullanıcı bizim forumu iyi bilir, yazılımları buradan paylaşalım insanlar sorunlarına çözüm üretsin zira servisler yetersiz kalıyor'' dediğimde cevap olarak ''E tabi siz alıştırdınız onları gelip oralardan yazılım almaya, isterler elbette'' şeklinde olunca ''Siz bilirsiniz'' dedim ve o günden sonra AWOX markasına desteğimi kestim. Mevcut yayınlanmış olanları bıraktım, yeni yazılım var olsa da eklemedim. Bu sanki sizi cezalandırıyor gibi olsa da öyle algılamayın lütfen. Siz bu markanın size bakış açısını görünce marka değerini anlayacak ve çevrenize anlatacaksınız. Çevreniz çevresine anlatacak. Bu firmalar vatandaşı GÖRMEZDEN GELMENİN cezasını er yada geç çekecekler.
Forumumuz öncelikle VATANDAŞ ODAKLI ve çıkar ilişkisi olmayan diyaloglar ile yaklaşır herkese. Aynı zamanda herkese de eşit mesafede yaklaşır. Yani siz yeni geldiniz size yazılım yok, diğeri atom bombası üye ona yazılım var gibi bir duruma maruz kaldığınızı düşünmeyin lütfen.
Burada gördüğünüz muamele aslında firmanın size reva gördüğü muameledir, bunun başka açıklaması yok.
Firmanın mühendisi bizi kâale almıyorsa benim gözümde sizi kâale almıyor demektir.
Aslında Awox üretimi ürünler için elimde sonuç odaklı onlarca çözüm (Yazılım, arıza notu vs) olsa da, yayınlamama kararı aldık yönetim olarak.