gercekrambo
Süper Üye
- 2 Şub 2020
- 1,778
5000-7500-10000 lira olarak duyuruldu ve başladı. 3000 liraya fixlediler. tam akplik işler..
Planınız nedir peki?
Kanarya adaları mı yoksa Mavi Tur mu?
Gönül bunları konuşmak istiyor aslında biliyormusunuz
Listede yoksun ve şikayet ediyorsun ayıp ayıp.5000-7500-10000 lira olarak duyuruldu ve başladı. 3000 liraya fixlediler. tam akplik işler..
E devletten bakılıyordu sanırım?Arkadaşlar bu işte en önemli husus kredi puanınız nedir. ?
1700 ve üzeriyse maaş ortalamanıza bağlı olarak 250-500bin tl arasın müsteri limitiniz olur (kamu bankları)
Bankanın uygulamaların olabiliyor. Vakıfbankta gördüm.E devletten bakılıyordu sanırım?
Findeks'ten sorguladım şimdi 1826 çıktı, ziraat'te devam eden bir konut kredim var. bakalım bize nasıl bir geri dönüş olacak.Arkadaşlar bu işte en önemli husus kredi puanınız nedir. ?
1700 ve üzeriyse maaş ortalamanıza bağlı olarak 250-500bin tl arasın müsteri limitiniz olur (kamu bankları)
Krediyi alabilmek için illa o bankada bir hesabın vesaire olması mı gerekıyor ilişiğim olmayınca vermiyorlar galiba.
10 günden fazla oldu bekliyorum cevremdeki herkese onay geldi bana gelmedi evlatlık gibi hissettim kendimihesabınızın olmasına gerek yok size mesaj atacaklar. ancak hesabınız olursa parayı direkt hesaba aktarabiliyorsunuz.yoksa atmden çekilecek