Bunu sordum,acaba yazılımda geriye gitsen olacak mı diyeyok yeni cihaz ilk defa bulaştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ilk vestelim
Sana kolay gelsin ,rica ederim ,en kötü ihtimalle eski bir yazılıma dönersin ,hele dostlarımdan bir cevap gelsin bakalımaklımda abi biraz kurcalıyım sonra deneyeceğim farklı versiyonları olmadı. linux makina connection refused diyo gelişme var demek ki hehe
ama o da eskimiş güncelle dedim yardı attı ortalığı dişim de ağrıyor bir yandan ilaç aldım şimdi bakalım gece uzun devam edicem bırakmam peşini. biraz ara veriyorum ama
teşekkür ederim ilginize alakanıza
Hımm,o zaman yazdığım gibi değişiklik yapılmıştır,profilden UART kısmı ne diyor,bak bakalım,veya var mı sizde böyle seçenek.yok abi beceremedim başka bir cihaza telnet ile bağlandım şimdi normal windowslu pc ile networkümde sıkıntı yok. mb130 cihaza 1986 ve 23 portlarından bağlanamadım bir türlü.
Olabilir ,port da kapalı olabilir tabii.şifresi mi değişik acaba
zaten hiç sormuyor şifre falan direk refuse ediyor ama zorla root mb1304725 veriyorum gene refuse ediyor namıssız
Yanlış hatırlamıyorsam M mesutank böyle şeyleri kurcalamistiBunu sordum,acaba yazılımda geriye gitsen olacak mı diye
F fikoloji , TEKNOwest , By_Trol ne dersiniz mb130 ila telnetten bağlanamama sorununa
abi ben hiç modlama yapmadım çalışan şeyi kurcalamamBunu sordum,acaba yazılımda geriye gitsen olacak mı diye
F fikoloji , TEKNOwest , By_Trol ne dersiniz mb130 ila telnetten bağlanamama sorununa
İşe yaramaz bunlar dadenedim hocam şimdi aynı durumda
servis menüsüne bakayım belki ekstra birşeyler gelmiştir
uart rx ve http test server vardı diagnostic bölümünde enable ettim tvyi açtım kapadım falan denedim aynı durumda.
connection refused diyip duruyor var orda bişey : )
açık portlar buldum kurcalıyım hemen
bişi anlamadım
2870 7681 falan portlardan bağlandım şifresiz ancak TOF 54 4f 46 0a GETVOLUME komutları denedim bişey olmadı. bir süre sonra telnet bağlantıyı da kapatıyor zaten tv. beceremedim komut vermeyi tvye bir türlü...
şifreli root olarak giremedim bir türlü
bunları buldum bir işe yararsa...