Telnet

Z Çevrimdışı

zivizivi

Yeni Üye
10 Tem 2021
40
profil editleme kısmı sıkıntısız aslında. açılış kapanış logo animasyon işlerini falan kapattım. pixellence vs görüntü işleme zombırtılarını kapadım açtım denedim ayarladım kafama göre ama telneti beceremedim yav. komutların listesini buldum ağzımın suyu akıyor öyle kalakaldım çalışmayınca telnet. açık değil tvde sanmıyorum portlar kapalı zaten direk nmap ile tarattım bir kaç kere. network ekipmanından izole edip pcye bağladım kabloyu gene aynı.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
profil editleme kısmı sıkıntısız aslında. açılış kapanış logo animasyon işlerini falan kapattım. pixellence vs görüntü işleme zombırtılarını kapadım açtım denedim ayarladım kafama göre ama telneti beceremedim yav. komutların listesini buldum ağzımın suyu akıyor öyle kalakaldım çalışmayınca telnet. açık değil tvde sanmıyorum portlar kapalı zaten direk. network ekipmanından izole edip pcye bağladım kabloyu gene aynı.
Gerçi mutlaka yapmışsındır ama,TV ip yazıp "ENABLE telnet" tıklıyorsun ve hata mı veriyor :alala ,bir foto atsan acaba bu hata ile alakalı,yoksa şifreyi mi değiştirdiler :)

Z Çevrimdışı

zivizivi

Yeni Üye
10 Tem 2021
40
Untitled575b463f642c7e07.png

yaptım yaptım kapalı ama sanıyorum benim mb130 yazılımında telnet tommylik bişi yok gibi. eski versiyonlarını denemeyi düşünüyorum fikoloji sağolsun paylaşmış. bozmasam tvyi iyidir : )

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Untitled575b463f642c7e07.png

yaptım yaptım kapalı ama sanıyorum benim mb130 yazılımında telnet tommylik bişi yok gibi. eski versiyonlarını denemeyi düşünüyorum fikoloji sağolsun paylaşmış. bozmasam tvyi iyidir : )
Ben bozamadım ,sen de bozmazsın :ok
tvde bağlantı ayarları veya internet ayarlarında da o ip mi görüyorsun :alala

Z Çevrimdışı

zivizivi

Yeni Üye
10 Tem 2021
40
evet abi 208 tvnin ip hatasız.
nete çıkıyor tv utube denedim şimdi. wake on lan da sıkıntısız çalışıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

açtım kapadım fişini söktüm taktım birşey değişmedi.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hımm,acaba profilden kapalı olabilir mi bilmiyorum telnet ,profillerden baktın mı,bende bu kart olmadığından "şunu yap-bunu yap" diyemiyorum maalesef,bak bakalım profillerinin içine orada şifre yazıyordu ,acaba var mı yine :alala

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Telnet açıp K.Adı = root ,şifre = mb1304725 ile denedinmi,denemediysen dene bakalım.

Z Çevrimdışı

zivizivi

Yeni Üye
10 Tem 2021
40
bilmiyorum ki benim aklım da orada ama kurcalıyorum şuursuzca
çok alakalı birşey göremedim bi server details bölümü var o da http amazon falan bişi alakasız belli ki.

hotel iptv gördüm şimdi enable edip deniyim bu olabilir bi ihtimal

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
bilmiyorum ki benim aklımda da orda ama kurcalıyorum şuursuzca
çok alakalı birşey göremedim bi server details bölümü var o da http amazon falan bişi alakasız belli ki.

hotel iptv gördüm şimdi enable edip deniyim bu olabilir bi ihtimal
Olmaz o, farklı bir iş için :)
Sen dediğimi yap bakalım önce.

Z Çevrimdışı

zivizivi

Yeni Üye
10 Tem 2021
40
Telnet açıp K.Adı = root ,şifre = mb1304725 ile denedinmi,denemediysen dene bakalım.
hiç sormuyor bile şifre kullacı adı port 23 ve 1986 ile denedim şimdi

Olmaz o, farklı bir iş için :)
Sen dediğimi yap bakalım önce.
ne bilim oteller için remote komut göndermece sistemleri içindir belki diye düşündüm hehe

windows manyak ya dur bi linux makineye geçeyim en güzeli. kafayı yemiş bunlar telnet clientı çıkarmışlar putty ile oynuyorum belki ondandır. ekledim şimdi gerçi de sonuç vermedi aynı durumda. başka bi cihazdan telnet deniyim hele geleyim geri.

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Acaba kapatıldı mı diye geçiyor aklımdan,yoksa pat diye girerdi sisteme.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hotel ip tv ,oteller için iptv yayını yapmak içindir ,konu işlenmişti forumda :ok

Z Çevrimdışı

zivizivi

Yeni Üye
10 Tem 2021
40
kapalı abi kapalı bence de tarattım açık portları tvde kapalı ama windows manyak güvenemedim dur kurcalıcam şimdi linuxle

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt