şu anda bağlantı kurdum ama getvolume v.b. kodlar çalışmıyor usb nin içine read adlı dosya attım ama hiç bir şey olmadıtelnet baglantisi kurdunuz mu?Profil almak icin telnet e ihtiyaciniz yok.
Peki nasıl yapacağımNe yapmak istiyorsunuz bilmiyorum ama filezilla ile icindeki tüm dosyalari görebilir pc ye indirebilirsiniz.
vestel tool ile yapınca hata veriyor 23 portundan bağlanabiliyorum sadecevestel toolbox ille telnet i aktif edin önce ,daha
sonra filezilla ile baglanin.
MB130 da tomynin programı çalışmıyor muarkadaşlar ben de sıkıntı yaşıyorum. mb130 anakartım bu telnet nasıl açılır? ayarlarda servis menüsünde de göremedim birşey tommy toolu hata veriyor portları taradım açık hiç birşey yok tv ipsinde. telnet ftp zırt pırt kapalı sanki. profil ayarlarında da dolaştım aradım acaba önce oradan mı açmalıyım diye göremedim.
direk kablo ile bağlı wake on lan çalışıyor tv internete çıkıyor vs herşey normal. ama telnet komut almıyor. telneti aktif etmenin yolu gözden kaçırdığım basit birşey var mı? vestel_toolbox 1.1 ile denedim.
pc monitörü olarak kullandığım için komut gönderip kafama göre otomize etme peşindeyim tvyi kumandaya dokunmadan.
destek rica ediyorum