teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Ben de öyle yazdım zaten ,kısaca mubarek ,aslında kişinin reklamı yapılıyor,reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama oluyormuş demekki Hani karikatürleri arka arkaya yayınlansa "belki" diyeceğim de ,uzun aralıklarla yayınlanıyor ,bir nevi reklam aslında ,çünkü altında imzası var ,neyse sustum haditeraspy emmi işin orasına herkes katılmasa bile anlaşılabilir yine adam kitap gibi yazıyordur alıcısı okuyucusu da vardır paralı yapar bunda bir sıkıntı yok. Ancak bu şahsın uyarısız, hiç şans vermeden sayın Sota'yı şikayet etmesi sıkıntılı. Bu işin ucu en sonunda korsan içerik olayına döner, yani bazıları karikatürü toplumsal bir olgu olarak görür ve mesajını olabildiğince yaymak ister demek ki bazı sanatçılar da bir eğlence türü olarak paralı hizmet olarak görüyor. Ancak rahatsız olmanın bir üslubu var, bu arkadaş orayı atlamış. Biraz alakasız olacak ama özellikle oyun sektöründe korsan kullanımın şirketlere fayda getirdiği araştırmalarla kanıtlanmış Böyle içeriklerin demo kısımlarını yayınlamaları lazım erken 2000lerde hep demolar varmış insanlar beğenirse alıyormuş. Yada mesela dizilerin ilk birkaç bölümü ücretsiz olurmuş. Tabi artık Netflix vs. var ama benim eski tarz içerik tüketme altına göre böyle bir nevi deneme sürümlerinin her türlü parayla satılan şeyde olması satışları arttırır.