- 23 Kas 2017
- 20,945
Bence orjinal yazılıma geri dönün derim, belki bir bug var buna sebep olan.Hocam daha öncede belirttim yazdıklarımda. Cihaz 24 hz de çalışıyorum ben diyor. Ancak tv bunu yapmıyor. Takıla kasıla 24 fps de film ya da dizi izliyoruz. Bu cihaz aslen film için üretilir. Dünyada herhangi bir milletten bir kişiye sorsanız OLED sinema, film vs için der. Haber ya da show programları için neden OLED tv alayım ki? Ha bu arada Vestel bu tv yi bana bedava vermedi, bu cihaza verdiğim paradan daha ucuza sony x900g alabiliyordum. Tabii o cihaz led ama full array bir panel, başka dünyadan. Vestel Oled’in paneli hakikaten güzel, renk, parlaklık hiç sorun yok. Ama iş hareket (motion) işine gelince sinyal ve kare saniye uyumu çok kötü. Bazen bu cihazı aldığım için kendimi deney hayvanı gibi hissediyorum ?. Daha önce fikoloji’den full yazılım istemiştim cihazım için. Kendisi gönderdi ama olmadı. Burayı okursa seri numarasını tekrar göndererek yazılım talebinde bulunacağım. Aklımda tv yi fabrika yazılımına döndürüp orjinal oled yazılımında testler yapmak. Çünkü şu anda mb130s yazılımının son sürümünü kullanıyorum. Ancak bildiğim kadarı ile oled tv lere mb130e anakartlara yazılım gelmedi. Yanlış düşünüyor olabilirim, hatam varsa lütfen düzeltin ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada netflix kullanan arkadaşlar şu iki dizide tv lerini test edebilirlerse sevinirim. Kayıp korsan krallığı ve paranormal (mısır dizisi) isimli diziler 50fps çekilmiş diziler. Bu 2 dizide oled tv akıyor sanki film algılayıcı açık gibi nerdeyse kusursuz. Deneyen olursa fikirlerini paylaşırlarsa iyi olacağını düşünüyorum.
F fikoloji