Panel bulmanız zaten imkansız. Kimse elindeki sağlam paneli satmaz, Sağlam panelin var ise televizyonun var demektir, nedenpanel olarak satsın ki insanlarSamsung 55mu7000 model TV darbe sonucu panel kirildi. Antalya'da bulamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
hocam bende vestel 32pf7840 lct tv var 100hz panel sağlam besleme kartı arızalı daha bahsetmiştim hala yapılamadı en son tamirci olur ama ses cikmaz ses sistemi ile çıkar demişti bende yaptırmadım nasıl bir yol inerirsinizPanel bulmanız zaten imkansız. Kimse elindeki sağlam paneli satmaz, Sağlam panelin var ise televizyonun var demektir, nedenpanel olarak satsın ki insanlar
Elbette istisnalar vardır sizi de anlıyorum ancak olasılık hesabı imkansıza yakın seviyededir.
TV arka kapak etiketi paylaşabilirseniz opencell fiyatı araştırabiliriz.
Panel bulmanız zaten imkansız. Kimse elindeki sağlam paneli satmaz, Sağlam panelin var ise televizyonun var demektir, nedenpanel olarak satsın ki insanlar
Elbette istisnalar vardır sizi de anlıyorum ancak olasılık hesabı imkansıza yakın seviyededir.
TV arka kapak etiketi paylaşabilirseniz opencell fiyatı araştırabiliriz.
Tamam işte o kırılan yer panel oluyoropencell nedir hocam? TV nin iç paneli kırıldı.
Çok teşekkür ederim hocam. Bu resimdeki den daha fazla yayıldı şu anda görüntü bozukluğu.Tamam işte o kırılan yer panel oluyor
Opencell ile Blok panel arasındaki fark, Birisi sadece hücre olarak gelir, Diğeri ise BLU+Panel olarak gelir.
Opencell daha ekonomik olur ama yine de asıl parayı tutan kısım o dur.
Genelde telefonlar ile karıştırıştırılarak içi kırıldı diye düşünülse de TV dünyasında panel iç orta dış farketmeksizin kırıldımı kırlmıştır, tamamı değişir
Yarın ilgileneceğim sizin konu ile
Garanti devam ediyorsa servis iste sevgili Emre78[SUP]hayırlı geceler vestel tvmde sorun var tvyi açtığımda vestel yazısı tam çıkmadan siyah ekran geliyor ses var görüntü yok bu şekilde tv saatlerce açık kalsa yine görüntü vermiyor 15,,, 20 kez aç kapat veya fişten çekip taktıktan sonra görüntü geliyor sorun nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim 14.12.2020 de garantisi bitirdimi bitiyor [/SUP]
Yürür o normaldir.Çok teşekkür ederim hocam. Bu resimdeki den daha fazla yayıldı şu anda görüntü bozukluğu.
05333978983 Mehmet Meran, Selamımı iletip fotoyu kendisi ile paylaşın lütfen, yardımcı olabileceğini düşünüyorum.merhabalar istanbul anadolu yakası vestel ana kart arıyorum yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler
Hocam nasılsınız uzun zaman oldu yazışmayalı hocam tvdeki sorunun sebebi ne acabaGaranti devam ediyorsa servis iste sevgili Emre78