Televizyon Yedek Parça. Arayanlar ve Satanlar Platformu

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
hocam bende vestel marka 32 inc lcd tv var besleme kartı arızalandı yartirmak istedim bu sefer sesi cikmaz dedi tamirci harici cihaz baglamak lazım dedi bende yaptırmadım nasıl degerlendirebiliriz led değil lcd gercek 100hz panel çok memnundum görüntüsünden 4k tv aldım ama istediğim onun gibi zevk vermiyor
Şaşırdım :)
Besleme arızası onarımı yapılınca ses devresini mi bozuyormuş, çok ilginç geldi bana :alala
TEKNOwest TEKNOWEST , By_Trol By_Trol siz ne diyorsunuz bu konuda :alala

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
hocam bende vestel marka 32 inc lcd tv var besleme kartı arızalandı yartirmak istedim bu sefer sesi cikmaz dedi tamirci harici cihaz baglamak lazım dedi bende yaptırmadım nasıl degerlendirebiliriz led değil lcd gercek 100hz panel çok memnundum görüntüsünden 4k tv aldım ama istediğim onun gibi zevk vermiyor
Şaşırdım :)
Besleme arızası onarımı yapılınca ses devresini mi bozuyormuş, çok ilginç geldi bana :alala
TEKNOwest TEKNOWEST , By_Trol By_Trol siz ne diyorsunuz bu konuda :alala

Ne alaka :hmmhemen hemen her gün besleme kartı onarımı yapıyoruz hepsinin de sesi çıkıyor. :ok

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
öyle bişey olacağını sanmıyorum,
olsa bile ses entegreleri var bundan takabilir.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bence, usta sizin kartı beğenmiş :))

S Çevrimdışı

snl99 

Aktif Üye
19 Şub 2020
150
40
49lb670 ekran kırık. Ekran değişimi için öneriniz var mı. Ücreti ne kadar acaba. Tşkler

20200218_174005606796ba5d1208ca.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adem Helvacı Adem Helvacı, ekran değişimi için bir öneriniz var mı

M Çevrimdışı

MACSS

Yeni Üye
29 Şub 2020
2
48
MERHABA TV PANELİNDEKİ SORUN NE OLABİLİR. MODEL PHİLİPS 49PUS7101

1a6ec087a95a6bf63.jpg

ACABA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

2b0be35ce97fd2f26.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
MERHABA TV PANELİNDEKİ SORUN NE OLABİLİR. MODEL PHİLİPS 49PUS7101

1a6ec087a95a6bf63.jpg

ACABA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

2b0be35ce97fd2f26.jpg
merhaba alttaki iki beyaz çizgi cell yanığı gibi duruyor, bunu led kaynaklıda yapabilir. ama ortadaki boydan boya karartı hayra alamet değil toz desem toz gibi durmuyor, yanık desem değil bakmak lazım

M Çevrimdışı

MACSS

Yeni Üye
29 Şub 2020
2
48
merhaba alttaki iki beyaz çizgi cell yanığı gibi duruyor, bunu led kaynaklıda yapabilir. ama ortadaki boydan boya karartı hayra alamet değil toz desem toz gibi durmuyor, yanık desem değil bakmak lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamiri maliyetli midir?

C Çevrimdışı

cerbay

Yeni Üye
16 Mar 2020
2
56
Arkadaşlar forumu led ekran ararken buldum. Hepinize merhaba...
Ekranı kırık bir 3d ledtv için MODEL NO: LG 32LA620S-ZA LC320DUE SFU1 SADECE SİYAH DIŞ EKRAN KIRIK VE KODU 2A90403258A1
Ekran arıyorum bulursam alırım yada Nasıl değerlendirebiliriz. Yardım lütfen...
ARADIĞIM PANEL LG’nin 32LA613S-ZB ve 32LA620S-ZA modelleri ile uyumlu LCD LC320DUE-SFU1 kodlu panelidir.

T Çevrimdışı

talataktas

Yeni Üye
22 Mar 2020
1
41
Arkadaşlar benim de Vestel 49ud9300 tv nin iç ekranı kırıldı, ses var görüntü tamamen gitti, servis panel için 1960 tl fiyat verdi daha uyguna yapma şansı varmıdır ya da parça olarak değerlendirelebilir mi ? Teşekkürler

M Çevrimdışı

musate

Yeni Üye
25 Şub 2019
5
53
Arkadaşlar bende de Samsung 55ES8000 rahmetli oldu. Bir hışım ekrana kumandayı fırlattım. fırlatış o fırlatış güzelim tv panel kırıldı. Uzun süre panel araştırdım. Maalesef mantıklı fiyatlar yok.

Bende Anakart - Konvertör - tcon - Ayak ve diğer malzemeler neyse artık bilumum sadakat ürünlerini satıyorum. Resimlerini ve kodlarını uygun bir zamanda ekleyeyim.

Geri
Üst Alt