teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Sen şimdi monitörün de profilleriyle oynar onu bambaşka bir ürüne çevirirsin ,Şaka bir yana şimdiden hayırlı olsunUzun araştırmalar sonucunda ben kararımı verdim arkadaşlar zaten Samsung Dolby Vision kullanmıyormuş TV'lerinde çok yaygın bir teknoloji olsa Samsung gibi televizyon devi bir marka kullanırdı bu özelliği ayrıca HDR10+ da destekleyen hiç bir şey yok yeni nesil konsollar bile desteklemiyor Vestel de HDR+ var ama smart uygulamaların da destekliyor sadece Netflix, Amazon Prime gibi uygulamalarda HDR10+ içerik varsa kullanırsın yoksa kullanamazsın çünkü HDMİ 2.0 girişleri kullanmış TV'de TV'nin HDMİ 2.1 girişleri olmadığı için bu özellik boşa konulmuş bu TV'ye gereksiz bu iki özelliği çıkarınca benim için Samsung M7 43 akıllı monitör biçilmiş bir kaftan oluyor 4K 4ms tepkime süresi ile oyunlarda çok iyi iş başarıyor Samsung kendi işletim sistemi Tizen mükemmel bir şey zaten mouse klavye bağla bilgisayar gibi kullan Samsung M7 monitörü aldıktan ve kullandıktan sonra deneyimlerimi de paylaşırım sizlerle.