O Çevrimdışı

Oğuz SÖYÜNMEZ

Yeni Üye
23 Tem 2019
2
30
Adem Helvacı Ado Hocam öncelikle merhabalar 1500-2000 tl bütçe ile tv almayı düşünüyorum annem ve babam izleyecek. Gerekli özellikler full hd 1080p-smart tv farketmez-tercihen 32 inch. Ben birkaç modle baktım aslında ailem arçelikten almak istediler şu modeli gördüm A32L 6760 5W model hakkında yorumlarıızı beklıyorum ve tavsiye edeceğiniz başka marka ve model varsa çok minnetkar kalırız.

CnB1981 Çevrimdışı

CnB1981 

Aktif Üye
4 Nis 2019
82
42
Şuanda internette 49ud9200 2800lira ne diyorsunuz bu duruma ?
Merhaba ,tv den beklentinizin ne olduğuna göre değişir,ben kullanıyorum şuan UD9200,beklentinize göre ne diyeceğim değişir örneğin,hızlı smart,muhteşem akıcı görüntüler,stabil çalışan bir tv beklentiniz varsa uzak durmanızı tavsiye ederim.

M Çevrimdışı

Memory42

Yeni Üye
16 Nis 2019
44
36
Merhaba ,tv den beklentinizin ne olduğuna göre değişir,ben kullanıyorum şuan UD9200,beklentinize göre ne diyeceğim değişir örneğin,hızlı smart,muhteşem akıcı görüntüler,stabil çalışan bir tv beklentiniz varsa uzak durmanızı tavsiye ederim.
Aldım bugün bakalım inşallah sorun çıkmaz :) Sinema ve arada netflix için düşünüyoruz.

CnB1981 Çevrimdışı

CnB1981 

Aktif Üye
4 Nis 2019
82
42
Aldım bugün bakalım inşallah sorun çıkmaz :) Sinema ve arada netflix için düşünüyoruz.
hayırlı olsun,netflix ve sinema için çok üzmez,arada kendi kendine kapanma durumu var o can sıkıcı olabiliyor,netflix donup kalıyor bazen,burada forumda da bu sorunu yazanları gördüm,yani ne iyi ne kötü,daha önce samsung ya da lg kullandıysanız biraz yadırgarsınız.

M Çevrimdışı

Memory42

Yeni Üye
16 Nis 2019
44
36
hayırlı olsun,netflix ve sinema için çok üzmez,arada kendi kendine kapanma durumu var o can sıkıcı olabiliyor,netflix donup kalıyor bazen,burada forumda da bu sorunu yazanları gördüm,yani ne iyi ne kötü,daha önce samsung ya da lg kullandıysanız biraz yadırgarsınız.
Önceden samsung kullandım ama smart değildi sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum:)

O Çevrimdışı

oky13

Yeni Üye
2 Eki 2018
40
43
Yaklaşık 1 yıl kadar önce tavsiye istediğimde LG 55uj630v modeli önermişti Adem Helvacı Ado üstad sağolsun. 1 haftada 500 tl gibi bir artış olmasına kızmış almamıştım, hala da almadım.Benim kafama takılan bu firmaların nasıl bir satış politikası var da ürünü hiç fiyatı düşmeden piyasadan çekebiliyorlar?
Biraz bekleyeyim teknoloji geliştikçe ucuzlar bu model diyorum, aksine model numarası değişip fiyat yükseliyor, eski modeli de hiç bir yerde bulamıyoruz.
Şimdi 3.000 - 3,500 civarı bir şey önerilmesini istesem muhtemelen görece olarak 55uj630v den daha kötü bir ürün olacak. Aslında en fazla uydu + netflix arada 4k film izlerim ailece, görüntü iyi olsun kasma donma vs yapmasın (tıkır tıkır çalışsın)ama almışken şu da bu da olsun derken daha o özellikleri kullanamadan eskiyecek bir ürün almaya doğru gidiyoruz. Bunu fark edince de almaktan vazgeçiyorum :) Vestelin kalitesinden korkmasam alacağım ama bana güven vermiyor. kaldı ki okudukça daha çok detay çıkıyor kafam karışıyor.
(vestel e evdeki beyaz eşyalarımdan, philips e buradaki yorumlardan dolayı soğuğum)
Kıyas yapabilmem için ne alınabilir şu an için mx. 3500 e 49 ekran 4k olarak? bu sizi üzmez diyebileceğiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazmayı unutmuşum smart performansı da önemli tabi, kendi tarayıcısını, youtube u falan interneti kullanırım mutlaka.

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

engerex

Yeni Üye
5 Ağu 2019
13
40
Yaklaşık 1 yıl kadar önce tavsiye istediğimde LG 55uj630v modeli önermişti Adem Helvacı Ado üstad sağolsun. 1 haftada 500 tl gibi bir artış olmasına kızmış almamıştım, hala da almadım.Benim kafama takılan bu firmaların nasıl bir satış politikası var da ürünü hiç fiyatı düşmeden piyasadan çekebiliyorlar?
Biraz bekleyeyim teknoloji geliştikçe ucuzlar bu model diyorum, aksine model numarası değişip fiyat yükseliyor, eski modeli de hiç bir yerde bulamıyoruz.
Şimdi 3.000 - 3,500 civarı bir şey önerilmesini istesem muhtemelen görece olarak 55uj630v den daha kötü bir ürün olacak. Aslında en fazla uydu + netflix arada 4k film izlerim ailece, görüntü iyi olsun kasma donma vs yapmasın (tıkır tıkır çalışsın)ama almışken şu da bu da olsun derken daha o özellikleri kullanamadan eskiyecek bir ürün almaya doğru gidiyoruz. Bunu fark edince de almaktan vazgeçiyorum :) Vestelin kalitesinden korkmasam alacağım ama bana güven vermiyor. kaldı ki okudukça daha çok detay çıkıyor kafam karışıyor.
(vestel e evdeki beyaz eşyalarımdan, philips e buradaki yorumlardan dolayı soğuğum)
Kıyas yapabilmem için ne alınabilir şu an için mx. 3500 e 49 ekran 4k olarak? bu sizi üzmez diyebileceğiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazmayı unutmuşum smart performansı da önemli tabi, kendi tarayıcısını, youtube u falan interneti kullanırım mutlaka.

Malum döviz kurları yukarı yönde hareket ediyor. Yerli TV üreticilerimiz olsa da tamamına yakını ithal. Plastik aksamı bile petrolle ilişkili. Haliyle fiyatlarda yukarı doğru ilerliyor.
Güncel modelleri takip etmekte fayda var. Tek çekirdekli, çift çekirdekli, 4 çekirdekli derken 8 çekirdekli işlemiye sahip TV ler görünmeye başladı. RAM/ROM gibi kapasitelerde güncel uygulamaların boyutlarına ayak uydurmalı.

O Çevrimdışı

oky13

Yeni Üye
2 Eki 2018
40
43
Malum döviz kurları yukarı yönde hareket ediyor. Yerli TV üreticilerimiz olsa da tamamına yakını ithal. Plastik aksamı bile petrolle ilişkili. Haliyle fiyatlarda yukarı doğru ilerliyor.
Güncel modelleri takip etmekte fayda var. Tek çekirdekli, çift çekirdekli, 4 çekirdekli derken 8 çekirdekli işlemiye sahip TV ler görünmeye başladı. RAM/ROM gibi kapasitelerde güncel uygulamaların boyutlarına ayak uydurmalı.
Dolar o dönemden daha düşük şu an da. Eski modelleri piyasadan kaldırıp yeni model sürerek ucuzlamasını engelliyorlar diye düşünüyorum. Geçen sene tavsiye edilen tv şu an da satışta yok mesela.

M Çevrimdışı

Möhendiz

Yeni Üye
31 Tem 2019
1
34
Arkadaşlar Merhaba,
Awox U5100STR
bu modeli kullanan arkadaşlar var mı?
Yada bu modeli bilen android yazıyor gittigidiyorda var paneli va mı ips mi ?

C Çevrimdışı

canavan06

Yeni Üye
31 Tem 2019
5
28
Merhaba arkadaşlar aynı fiyat bandında aynı boyutta awoxun 2 modeli var. awox 3282 ve u3200str modelleri, hangisini önerirsiniz ve farkı nedir? u3200str daha yeni bi cihaz galiba.

M Çevrimdışı

Müsteşar Bey 

Yeni Üye
9 Şub 2018
44
54
Tüm forum üyelerine iyi bayramlar diliyorum öncelikle. Vestel'in üretmiş olduğu UD8200 tv modellerinde hem 49, hem de 50 inç ekran modelleri var, fiyatları da birbirine yakın ( internet fiyatları ). Bu durum da hangi model tercih sebebi olmalıdır. 49 inç panellerde va ve ips panel kullanılırken 50 inç paneller de hangi panel kullanılmaktadır. Var mı bir bilen

O Çevrimdışı

oky13

Yeni Üye
2 Eki 2018
40
43
Tekrar merhaba. geçmişte ado hocamdan tavsiye aldım ama tv yi alamadım şimdi de modeller değişti o yüzden tekrar soruyorum.
3000- 3500 tl arası 49 ekran 4k tv bakıyorum.
Ailece izlenecek yani düz karşıdan bakılmayacak. youtube-netflix kullanılır film vs izlenir. konsol kullanmayacağım şimdilik. maç vs de izleyebilirim ama uydudan :) Vestel 4k modelleri gayet uygun şu aralar fakat smart ı iyi değil deniyor. Kendi tarayıcısı hariç diğer uygulamalarda da sorun yaşatır mı? (netflix-youtube vb gibi) Bir de media markta renkleri çok soluktu satıcı görüntünün böyle olduğunu söyledi. sanki hususi karartılmış gibi. acaba gerçekten de o kadar soluk mu olacak renkleri? fiyatları çok kafamı karıştırıyor.

Bir de sahibinden de ki spotçu/mağaza ilanlarından alışveriş yapılır mı? arızalı değil de kapalı kutu olanlardan. hepsi olmasa da garantili ürünlerde var ve şu an piyasada olmayan modeller var.

Geri
Üst Alt