Selamlar;
NU8000 konusunda artık çok yazmak istemiyorum zira sanki ürün pazarlamaya çalışıyorum gibi oluyor, rahatsız hissediyorum kendimi.
Yalnız gerçekleri de görmezden gelemeyiz elbette. SAMSUNG markasının TV mühendisliği konusundaki başarısını tartışmaya ben şahsi olarak gerek görmüyorum. Mutlaka eksi yanları vardır, mutlaka istenirse sorun bulunabiir yalnız sorunsuz tv üreticisi olmadığını da biliyoruz neyse ki.
Her şeyi geçtim, TV söz konusu olduğunda dünya lideri olan SONY dahi, panel satın almak konusunda SAMSUNG markasına güvenip tercih ettiyse, ortada tesadüfi bir durum yoktur diye düşünüyorum.
O halde önünde SAMSUNG yazıyor diye bütün dertler bitiyor mu? Elbette ki kocaman bir HAYIR
Yalnız beni tanıyanların yaklaşım tarzımı bildiği üzere uygun kişiye uygun ürün bulunursa kimse sorun yaşamaz mantığı ile yaklaşıyorum o nedenle ortada belli başlı profiller olunca, standartlaşmaya yakın belli başlı modeller de oluşuyor ister istemez.
Bu anlamda açı sorunu olanlara başka ürün, konsolculara başka ürün, futbol meraklılarına başka ürün, Ekonomicilere başka, Ekonomik yönden rahat kardeşlerimize başka ürün bakıyoruz vs.
Sizin özelinizde ise bahsi geçen tv oldukça uygun ve ideal bir model. kaldı ki NU8000 adını son zamanlarda MU7000 den sonra oldukça zikretmeye başladım.
FAKAT;
Her ne olursa olsun, Kim hangi mecrada ne yazarsa yazsın, mutlaka ki bu tv yi gidip yerinde inceleyip izlemeniz gerekiyor. TV nin oldukça güzel avantajları olsa da benim tercihimin aksine bu bir edge tv dir. o nedenle edge panellerin kendine has dezavantajlarını da taşır.