Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim,
Forumu bastan sona okudugumda soylediginizi fark ettim, dediginiz gibi sorunsuz bir TV bulmak hakikaten imkansiz.
Bu sebep ile, tavsiye edebileceginiz 65-75" araliginda benim ihtiyaclarim ve TV izleyecegim ortama max uyumluluk gosterebilecek marka veya model varsa benimle paylasabilirmisiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yani mesela bazilari Sony bazilari LG bazilari Samsung seviyor. ben 10 kusur senedir LG kullaniyorum ve malesef memnun degilim. Ama tabi ki farkindayim, LG 15 senedir kendini cok gelistirmistir...
ilgilendigim birkac TV yi asagiya linkleyecegim ama neden bunlari sectin derseniz sitelerdeki yorumlarini okuyup sectim, hicbirinin detay veya ic aksamininin ne oldugu konusunda fikrim yok. Zaten de bu sebep ile yardimlarinizi rica ediyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Selamlar;
75MU7000 bu listede ister istemez elediğim bir model zira bunun yerine eğer bu modeli tercih edecekseniz dahi 75NU8000 almalısınız diye düşünüyorum.
SONY de XE yi zaten elemek durumunda kalıyorum seçeneklerde XF olması nedeniyle zira FRR değerleri de donanımsal hz değeri de aynı olan ve yıl farkı nedeniyle segment farkı oluşmuş modeller bunlar.
LG maalesef ki benim öneri listemde yer edinemeyen bir markadır o nedenle onu da eliyorum zira bizler, Bir ürünün teknik özelliklerinin yanısıra satış sonrası hizmetlerine de oldukça yoğun odaklanıyoruz, LG TÜRKİYE ise bu konuda kesinlikle tam anlamıyla sınıfta kalmış bir markadır.
Gelelim en can alıcı model seçiminiz olan Q6 serisine.
Kesinlikle eğer bir kişinin listesinde Q6 var ise zaten diğer modellere odaklanmak da pek mümkün olamıyor zira gerek panel teknolojisinde yarattıkları fark, gerekse mühendisliklerinde o ince detaylar bu tv yi her zaman çok farklı kılacak.
Fakat sizi şaşırtarak, Bu listede Q6 olmasına rağmen ben yine de 75NU8000 modeline biraz daha odaklanıp daha yakından incelemenizi önereceğim ;)
Bir not eklemek isterim. Listedeki her tv nin aslında kendisine özel sayfalar dolusu yazabileceğim yorumları var elbette lakin o derece detaya giremiyorum zaman sorunu nedeniyle