Merhabalar,

43 inç genelde tv yayını izlenecek ama dönemsel olarak netflix, amazon prime ve youtube izlenecek bir tv ye ihtiyacım var. Tv genelde karşıdan izlenecek yani açılı izlenme durumu söz konusu değil. Eski tv onvo marka çakma android bir tvydi. Yani marka takıntım yok. İkinci tv olarak nadiren kullanılacak.

Vsoutlet mağazasında techwood marka 43tec900 isimli bir tv gördüm. Vestelin farklı bir markası diye biliyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Panel nedir? Anakart nedir ? Cof sayısı nedir ? Bilgi bulamadım. Bu saydığım özellikleri paylaşma şansınız olur mu ?

Internet üzerinde gördüğüm çok yavaş olduğu yönündeki yorum beni düşündürdü.

Bu tv yada fiyat performans diyebileceğimiz başka bir tv konusunda yönlendirebilir misiniz?

Selamünaleyküm 50 " televizyon google için tavsiye edebileceğiniz ürün var mı

Arkadaşlar merhaba.Hali hazırda Sharp 60UQ10 kullanıyorum ve TV 12 yaşına geldiği için yeni TV arayışındayım. Her ne kadar OLED teknolojisi belli bir noktaya gelmiş olsa da burn konusu nedeniyle OLED panellere karşı çekinceliyim.TV Android box ile kullanılacağından dolayı Google,tizen,titan,webos,vs. önemli değil.İyi bir panel-işlemci uyumuna sahip, orta uzun vadede üzmeyecek, genel performansı yüksek bir büyük ekran (75 inç önceliğim) TV arıyorum. Bütçe 100-150 bin arasında. Tavsiyede bulunabilirseniz memnun olurum.

Selamlar

Not: albanez ustayı kim kızdırdı? forumda görünmüyor 😊
merhabalar. bende bu arayış içindeydim. sonunda bütçemi zorlayıp

Vatan Bilgisayar gece indiriminden SAMSUNG QE 75QN90F tv yi aldım. sana şiddetle tavsiye ederim. çok net olarak; ben tv izlemiyormuşum diyeceksin. aradığın tüm kriteerlere de uyuyor. başkasına bakma bile...​

Arkadaşlar merhaba. 50 inç tv alacağız. Marka ve model tavsiyeleriniz alabilir miyim? Bütçe: 30.000

Aslında tavsiye forumu olmamıza rağmen televizyon konusunda tavsiye başlığımızın olmaması değişik bir durumdu.

Bu eksiğimizi de gidermiş oldunuz elinize sağlık Egemen kardeşim 🆗

Ben de elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.
Selamlar, 50U9500 model, MB230 anakartlı TV'mde YouTube'dan atma sorunu yaşıyorum. Yazılım sürümüm V.0.51.31.0. Güncel çekirdek yazılım rica ediyorum.

Geri
Üst Alt