Arkadaşlar merhaba.Hali hazırda Sharp 60UQ10 kullanıyorum ve TV 12 yaşına geldiği için yeni TV arayışındayım. Her ne kadar OLED teknolojisi belli bir noktaya gelmiş olsa da burn konusu nedeniyle OLED panellere karşı çekinceliyim.TV Android box ile kullanılacağından dolayı Google,tizen,titan,webos,vs. önemli değil.İyi bir panel-işlemci uyumuna sahip, orta uzun vadede üzmeyecek, genel performansı yüksek bir büyük ekran (75 inç önceliğim) TV arıyorum. Bütçe 100-150 bin arasında. Tavsiyede bulunabilirseniz memnun olurum.

Selamlar

Not: albanez ustayı kim kızdırdı? forumda görünmüyor 😊

Merhabalar,

43 inç genelde tv yayını izlenecek ama dönemsel olarak netflix, amazon prime ve youtube izlenecek bir tv ye ihtiyacım var. Tv genelde karşıdan izlenecek yani açılı izlenme durumu söz konusu değil. Eski tv onvo marka çakma android bir tvydi. Yani marka takıntım yok. İkinci tv olarak nadiren kullanılacak.

Vsoutlet mağazasında techwood marka 43tec900 isimli bir tv gördüm. Vestelin farklı bir markası diye biliyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Panel nedir? Anakart nedir ? Cof sayısı nedir ? Bilgi bulamadım. Bu saydığım özellikleri paylaşma şansınız olur mu ?

Internet üzerinde gördüğüm çok yavaş olduğu yönündeki yorum beni düşündürdü.

Bu tv yada fiyat performans diyebileceğimiz başka bir tv konusunda yönlendirebilir misiniz?

Selamünaleyküm 50 " televizyon google için tavsiye edebileceğiniz ürün var mı

Arkadaşlar merhaba.Hali hazırda Sharp 60UQ10 kullanıyorum ve TV 12 yaşına geldiği için yeni TV arayışındayım. Her ne kadar OLED teknolojisi belli bir noktaya gelmiş olsa da burn konusu nedeniyle OLED panellere karşı çekinceliyim.TV Android box ile kullanılacağından dolayı Google,tizen,titan,webos,vs. önemli değil.İyi bir panel-işlemci uyumuna sahip, orta uzun vadede üzmeyecek, genel performansı yüksek bir büyük ekran (75 inç önceliğim) TV arıyorum. Bütçe 100-150 bin arasında. Tavsiyede bulunabilirseniz memnun olurum.

Selamlar

Not: albanez ustayı kim kızdırdı? forumda görünmüyor 😊
merhabalar. bende bu arayış içindeydim. sonunda bütçemi zorlayıp

Vatan Bilgisayar gece indiriminden SAMSUNG QE 75QN90F tv yi aldım. sana şiddetle tavsiye ederim. çok net olarak; ben tv izlemiyormuşum diyeceksin. aradığın tüm kriteerlere de uyuyor. başkasına bakma bile...​

Arkadaşlar merhaba. 50 inç tv alacağız. Marka ve model tavsiyeleriniz alabilir miyim? Bütçe: 30.000

Aslında tavsiye forumu olmamıza rağmen televizyon konusunda tavsiye başlığımızın olmaması değişik bir durumdu.

Bu eksiğimizi de gidermiş oldunuz elinize sağlık Egemen kardeşim 🆗

Ben de elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.
Selamlar, 50U9500 model, MB230 anakartlı TV'mde YouTube'dan atma sorunu yaşıyorum. Yazılım sürümüm V.0.51.31.0. Güncel çekirdek yazılım rica ediyorum.

cümletten selamünaleyküm arkadaşım 75 ekran tv arayışında taksitle alacakmış xiaomi tv s pro mini led nasıldır. başka 75 inc mini led tv önerilerniz nerlerdir

cümletten selamünaleyküm arkadaşım 75 ekran tv arayışında taksitle alacakmış xiaomi tv s pro mini led nasıldır. başka 75 inc mini led tv önerilerniz nerlerdir
Fason üreten firmalara girmezdim. xiaomi tv lerini sağa sola yaptırır. Böyle şirketler thomson gibi firmalar satış pazarı olan şirket gruplarıdır. TV ye girerler sonra bırakırlar.
Fiyatıni 70 bin gördüm.
Su an piyasada olan modellerden Qn85f daha iyi bir seçenek olur bu fiyat aralığında

Merhabalar,

43 inç genelde tv yayını izlenecek ama dönemsel olarak netflix, amazon prime ve youtube izlenecek bir tv ye ihtiyacım var. Tv genelde karşıdan izlenecek yani açılı izlenme durumu söz konusu değil. Eski tv onvo marka çakma android bir tvydi. Yani marka takıntım yok. İkinci tv olarak nadiren kullanılacak.

Vsoutlet mağazasında techwood marka 43tec900 isimli bir tv gördüm. Vestelin farklı bir markası diye biliyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Panel nedir? Anakart nedir ? Cof sayısı nedir ? Bilgi bulamadım. Bu saydığım özellikleri paylaşma şansınız olur mu ?

Internet üzerinde gördüğüm çok yavaş olduğu yönündeki yorum beni düşündürdü.

Bu tv yada fiyat performans diyebileceğimiz başka bir tv konusunda yönlendirebilir misiniz?
Merhabalar,

TV yi satın aldım. Muhtemelen diğer vestel tvlerde de olabildiği gibi karma panel ile üretiliyor. Bendeki tv nin paneli BOE çıktı ve yan açılarda görüntü bozulmadığı için IPS olduğunu tahmin ediyorum. Ana kartı SM.17MB180R olarak geliyor. COF sayısı konusunda net bilgi edinemedim ama AI üzerinden 6 cof olabileceğine yönelik bir bilgi edindim.

İlk incelemelerime göre görüntü kalitesi beklediğimden iyi. Ses kalitesi ise beklediğimden kötü çıktı diyebilirim. Neye göre iyi neye göre kötü derseniz, TV yayınında bulutlanma, renklerde gariplikler görmedim. (Daha önce benzer ölçüde grundig tv maceram olmuş ve bu sebeplerle cihazı iade etmiştim. ) Sesi ise mevcutta kullandığım 55 ekran samsung tv den sonra sonra biraz tiz geldi.

Vİdeo platformlarına ait uygulamaların hepsi var ve uygulamalarda lisans sebepli görüntü bozukluğu görmedim. TV tepkileri muhteşem hızlı olmasa da gayet kabul edilebilir. Kanal geçişleri de aynı şekilde. Tivo işletim sisteminde aksayan bir durum hissetmedim. Gayet akıcı menü deneyimi var. TV nin android olmadığını fakat ihtiyaç duyulan tüm uygulamaların yüklü geldiğini tekrar belirtmek isterim.

En çok zorlandığım kısım ise kumandanın alıcıya doğru tutulması. Kumanda alıcıya direkt tutulmadan algılamadı. O konuda baya zorlandığımı söyleyebilirim.

Özetle muhteşem görüntü ve ses kalitesi aramayanlar (evde kalitesi yüksek sinema deneyimi aramayanlar) için oldukça alınabilir. 2. TV olarak aldığım için benim adıma beklentimi karşıladı. İlerde deneyimlerimde değişimler olursa yada ek açıklama ihtiyacı duyarsam güncelleme yaparım.

Geri
Üst Alt