Selam Arkadaşlar İyi Akşamlar,

Daha önce indirimden
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
85P8K 85" 62K ya almıştım lakin kırık geldiği için değişim yapmadılar ürünün fiyatı 80K'ya çıktı. 85" Tv düşünüyorum şuanda iki ürün arasında kaldım sizin önerileriniz nelerdir ofiste kullanacağım.

Bu bütçelerde öneriniz nedir ?

Tam olarak bende aynı 2 model arasında kaldım yardımcı olabilecek biri varmı :) Winston Timeguard bütçe 90k civarı

Fiyatlar çok yüksek, benim tavsiyem boyutu 75 inç yapıp
75QN80 yada 75QN85F modellerinden biri daha iyi bir tercih olur
Merhaba bu düşünceniz 55 ve 65 inch modeller için de geçerli mi acaba? Ben de oyun oynayan birisi değilim 144 Hz gereksiz mi ne dersiniz?

Merhaba bu düşünceniz 55 ve 65 inch modeller için de geçerli mi acaba? Ben de oyun oynayan birisi değilim 144 Hz gereksiz mi ne dersiniz?
Önemli değil.
Önceliğiniz oled olursa iyi bir görüntü yükseltmesi olur. İyi tepkime, kontrast, ekran homojenligi vb.

Eski bir Elektronik mağza çalışanı olarak 2013 yılında 3 adet Panasonic Led Tv satın almıştım . Modelleri PANASONİC 60ET5E LED PANASONİC 55DT55 LED PANASONİC 42ET50 LED . Bu 3 Tv ile 2026 yıllına kadar sorunsuz geldim . Her birinin arka kapağını açıp Panasonic in kendi üretim Panelerine sahip olduğunu gördüm . Var mı şu an da uzun yıllar arkama bakmicak şekilde olan bir Tv modeli ? Bu arada bu Panasonic Tv leri Albani isimli biri tavsiye etmişti . Kendisi bu forum da ise saygılar sunarım .

Son düzenleme:
Eski bir Elektronik mağza çalışanı olarak 2013 yılında 3 adet Panasonic Led Tv satın almıştım . Modelleri PANASONİC 60ET5E LED PANASONİC 55DT55 LED PANASONİC 42ET50 LED . Bu 3 Tv ile 2026 yıllına kadar sorunsuz geldim . Her birinin arka kapağını açıp Panasonic in kendi üretim Panelerine sahip olduğunu gördüm . Var mı şu an da uzun yıllar arkama bakmicak şekilde olan bir Tv modeli ? Bu arada bu Panasonic Tv leri Albani isimli biri tavsiye etmişti . Kendisi bu forum da ise saygılar sunarım .
albanez ustayı mesajınıza etiketleyelim çevrim içi olursa mesajınızı görür. Üstat kaliteyi hepimiz seviyoruz ama fazla para vermek istemiyoruz bu açmaz nedeniyle koreli, çinli markalar piyasayı işgal etmiş durumdalar.

Kullandığınız cihazdaki kullanılan komponentleri şuan Tepe model cihazlar hariç bulmanız mümkün değil.

albanez ustayı mesajınıza etiketleyelim çevrim içi olursa mesajınızı görür. Üstat kaliteyi hepimiz seviyoruz ama fazla para vermek istemiyoruz bu açmaz nedeniyle koreli, çinli markalar piyasayı işgal etmiş durumdalar.

Kullandığınız cihazdaki kullanılan komponentleri şuan Tepe model cihazlar hariç bulmanız mümkün değil.
Hm anladım . Açıkçası üzücü bir durum . Panasonic Led tv lerin kartlarında kullanılan Kondansatörler bile Rubycon markaydı . Oldukça kalite marka olduğunu okumuştum o yıllarda . Yıllar ilerledikçe malzemeden kaçma markaların ortak kararı olmuş gibi duruyor . albanez

Son düzenleme:
Hm anladım . Açıkçası üzücü bir durum . Panasonic Led tv lerin kartlarında kullanılan Kondansatörler bile Rubycon markaydı . Oldukça kalite marka olduğunu okumuştum o yıllarda . Yıllar ilerledikçe malzemeden kaçma markaların ortak kararı olmuş gibi duruyor .
Malzemeden kaçma demeyelim de maliyet baskısı ve adetli satmama kaygısı demek daha doğru olur.

Merhaba LG 55G16 oled tv kullanıyorum. bir arkadaşım televizyonu benden istiyor. benimde yeni oturduğum eve küçük gelmekte bu nedenle android bir tv alma planım 65 inç 60 bin tl bütçe civarı ile hangi modele yönelmeleyim. ağırlıkla film idizizleyeceğim.

önceki tv yi oyun oynarım diye aldım ama pek o taraklarda bezim yok artık.

netflix benzeri uygulamalar kullanacağım ağırlıkla

Merhaba LG 55G16 oled tv kullanıyorum. bir arkadaşım televizyonu benden istiyor. benimde yeni oturduğum eve küçük gelmekte bu nedenle android bir tv alma planım 65 inç 60 bin tl bütçe civarı ile hangi modele yönelmeleyim. ağırlıkla film idizizleyeceğim.

iyi akşamlar oled tv verip de yerine normal tv alınmaz açıksası eğer sorun android içinse usb stick alabilirsiniz 65 inç oled tv 60 bine bulamazsınız yerli hariç

selamlar.

bakmanızı tavsiye ederim. özellikle vatan bilgisayar, mediamarkt gibi yerlerde gece indirimiyle güzel fiyatlara geliyor bütçenize de uygun. ayrıca f/p bi tv​

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt