cimbom0476
Yeni Üye
40 inc tv mutfak için alacam marka fark etmez sadece benim için panel önemli ips panel olması lazım nerden bulabilirim ips panel 40 inç yardımcı olabilirmisiniz mutfaktaki boşluk 40 inc tvi anca sığıyor
P8k ve T8C Aynı model. Satış kanalları kodlaması yapar. Dediğiniz gibi eski model daha mantikliMerhaba, 75" tv almayı düşünüyorum bütçem max. 70bin tl
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
modelleri arasında kaldım. Bunların arasındaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Full Array sanırım.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sizin de fikirlerinizi alabilir miyim?
Bu özellikerde ve fiyatta başka tavsiyeniz varsa değerlendiririm.
40 inç ler va panel olur. 43 inç te ips var40 inc tv mutfak için alacam marka fark etmez sadece benim için panel önemli ips panel olması lazım nerden bulabilirim ips panel 40 inç yardımcı olabilirmisiniz mutfaktaki boşluk 40 inc tvi anca sığıyor
Giriş seviyesi model, sadece isme para verirsiniz. Dusukislemci, düşük parlaklık vbMerhaba,
Samsung 65u8000f
Bu TV yi hangisini tavsiye eder misiniz, teşekkür ederim.
Fırsat: NextStar YE-55IDG11 55'' 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google MiniLED TV30 bin TL Max 35 bin TL bütçe için TV önerir misiniz, fiyatlar saçma sapan olmuş fiyat performans dengesiz birçok üründe Karar veremedik
55 veya 58 inç
Samsung U8000F TV İncelemesiMerhaba,
Samsung 65u8000f
Bu TV yi hangisini tavsiye eder misiniz, teşekkür ederim.