Philips 55PML8709/12 TV önerirmisiniz? Panel vb. bilgileri bilen varsa yazabilirmi?

Son düzenleme:
ambıleigt ışıkları yok 2024 uretimi

ambıleigt ışıkları yok 2024 uretimi
mini led + qled fiyat da iyi olunca bir soruyum dedim, genellikle önerilerde adı geçmiyor, bilinen bir kronik sorunu var mı? diye merak ettim

13000 16000 tl arasında 50 inç tv alaagım hangi tvyi tafsiye ersiniz film dizi izlemek için birde saglam olacak lütfen yardımcı olurmusunuz

Üstadlarım merhaba. Okula Tv almak istiyoruz. Bütçemiz 25 bin tl. Aradığımız özelikler
55 inç
Android
Ekran geçişi hızlı
Servis ağı yormayacak.
Değerli tavsiyelerinize ihtiyacımız var

10k Bütçeyle mutfak için 32" tv önerisi olan var mı

Vestel 43OG9750 aldık arkadaşa.
21.999 TL yanında 9.000 TL lik monitör hediye verdiler.
Televizyon 10 gün sonra teslim edilecek.
Rom 16 gb rem ne kadar onu bulamadık.

bence samsung çok kaliteli hem oled ekranı var hem de görüntü kalitesi iyi. ama biraz pahalı

TCL QM8K AİPQ PRO çip kullanıyor ama TCL C8K TSR AİPQ işlemci kullanıyor.

TCL QM8K Rtings sitesinde maksimum parlaklıkta 3200-3500 nit civarı bir değer elde ediyordu diye hatırlıyorum (Rtings şuan paralı oldu) ama C8K Avforums ve Techradar incelemelerine göre maksimum parlaklıkta 4200-4600 nit civarı bir değer elde ediyor.

Rtings paralı olduğundan ulaşamıyoruz ama Techradar siteside QM8K modeli için benim hatırladığım Hdr parlaklık değerlerine yakın değerler vermiş.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Techradar sitesi C8K modeline QM8K modelinden çok daha yüksek parlaklık değerleri vermiş. Hdr standart mod parlaklık değerlerinden bahsediyorum.

Alttaki 65C8K inceleme videosunun 6:54'üncü dakikasına bakarsanız TSR çip gözüküyor.

İlginç bir şekilde QM8K ve C8K mt5896 işlemci kullanıyor gibi bir bilgiye ulaştım. TSR ve AİPQ PRO işlemciler mt5896 harici işlemciler mi tam bilemiyorum.

TCL C8K'nın internet sitesinde TSR çip olduğu belirtiliyor.

TCL QM8K modelinin internet sitesinde AİPQ PRO çip olduğu belirtiliyor.

Aynı şekilde QM6K Techradar sitesindeki incelemede Hdr standart modda maksimum 695 tam ekran (full screen) 594 nit civarı parlaklık sunarken C6K Techradar sitesinde 984 nit maksimum parlaklık ve 706 nit tam ekran parlaklığı elde etmiş.

Aralarında sadece isimlendirme farkı olduğu gibi söylemlere rastladığımı hatırladığım QM8K ve C8K ile QM6K ve C6K modelleri arasında isimlendirmeden fazla fark var gibi görünüyor.

Selam Arkadaşlar İyi Akşamlar,

Daha önce indirimden
85P8K 85" 62K ya almıştım lakin kırık geldiği için değişim yapmadılar ürünün fiyatı 80K'ya çıktı. 85" Tv düşünüyorum şuanda iki ürün arasında kaldım sizin önerileriniz nelerdir ofiste kullanacağım.

Bu bütçelerde öneriniz nedir ?

Kolay gelsin üstadlar...10 11 bin lira bütçem var 40 43 inç arasına bana android tv önerisi verebilir misiniz teşekkür ederim

Geri
Üst Alt