Daha iyisi 40 binden başlar. Pro serisi ile 655 modeli arasında sadece yerel karartma farkı vardır. Günlük kullanım için yeterli olur.TCL 55C655PRO TV, 29.000₺ bu civarlara daha iyisi var mı? Günlük TV izlenecek, android uygulamalar ile de IPTV izlenecek.
Grundig olarak 9500 serileri vardı. Ama HDMI portları 120 hz bant genişliğini desteklemiyordu.Yerli ürünlerde 120hz panel hiç yok mu? Vestel, Beko falan hiç görmedim. Çok yüksek beklentim yok tv'den. 65" 120Hz ortalama bir cihaz işimi görür. Samsung LG falan çok pahalı.
Düzgün bir yerel karartma fark eder. Ama son olarak verdiği son görüntü kullanıcıya nedir. Kağıt üzerinde avantaj.MediaMarkt 65 inç baktım, Pro olan 41, Pro olmayan trendyolda 33 bin tl hocam. Aradaki yerel karartma çok fark eder mi?
Evet. Zaten TV deki model realtek ucuz yollu bir işlemci. Mutlaka kasma yapar. Zaten Apple TV kullandığında, bir daha TV nin smartini kullanmazsin.Düz 655 yanına Apple box mu hocam
İstediğinizi alabilirsiniz bu boylarda donanım kalitesi aynı olur. En ucuz donanım .servis ağı önemli bu tip marka modellerde Vestel ve Grundig grubu almanız arıza durumunda rahat olur. İlgileniyorlar ürünleriyleküçük oda için 32 ınc tv bakıyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.32R75F02
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.32OVF9000H
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.32ov6000h hangisini almalıyım onvo google ve androıd . regal ise normal smart tv fiyatlar bırbırnıne yakın yardımcı olurmusunuz .? tsk ederim.
Vestel grubu markaları model olsun marka olsun. Marketing ürünleridir. Ucuz malzeme ucuz işçilik. ARGE olayı onlar için önemli değil. Sadece hızlı şekilde ürünler çıkarıp piyasa altında vermek. Belli bir kalıpta ürün çıkarırlar. Kasa ayak değişikliği yapabilme üretimine sahip, marketing üreticisidir. 50 inç ler Va panelle gelir. Diğer boylarda karışık IPS ve Va panel kullanır.Merhaba SEG 50SBU740 hakkında bilgi alabilirmiyim
13 bin tl civarına başka 50’’ TV önerisi varsa alabilirim.