Evet. Zaten TV deki model realtek ucuz yollu bir işlemci. Mutlaka kasma yapar. Zaten Apple TV kullandığında, bir daha TV nin smartini kullanmazsin.Düz 655 yanına Apple box mu hocam
Evet. Zaten TV deki model realtek ucuz yollu bir işlemci. Mutlaka kasma yapar. Zaten Apple TV kullandığında, bir daha TV nin smartini kullanmazsin.Düz 655 yanına Apple box mu hocam
İstediğinizi alabilirsiniz bu boylarda donanım kalitesi aynı olur. En ucuz donanım .servis ağı önemli bu tip marka modellerde Vestel ve Grundig grubu almanız arıza durumunda rahat olur. İlgileniyorlar ürünleriyleküçük oda için 32 ınc tv bakıyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.32R75F02
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.32OVF9000H
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.32ov6000h hangisini almalıyım onvo google ve androıd . regal ise normal smart tv fiyatlar bırbırnıne yakın yardımcı olurmusunuz .? tsk ederim.
Vestel grubu markaları model olsun marka olsun. Marketing ürünleridir. Ucuz malzeme ucuz işçilik. ARGE olayı onlar için önemli değil. Sadece hızlı şekilde ürünler çıkarıp piyasa altında vermek. Belli bir kalıpta ürün çıkarırlar. Kasa ayak değişikliği yapabilme üretimine sahip, marketing üreticisidir. 50 inç ler Va panelle gelir. Diğer boylarda karışık IPS ve Va panel kullanır.Merhaba SEG 50SBU740 hakkında bilgi alabilirmiyim
13 bin tl civarına başka 50’’ TV önerisi varsa alabilirim.
Bu fiyat aralığında Vestel ve Grundig grubundan. Herhangi model yeterli model fark etmez. Günlük uydu gibi SDR hayinlari bütün modeller sorunsuz bir şekilde görüntüleyebilir. Bu markaları tavsiye nedeni ise. Burada üretiliyor. Ve servis olayı en iyi onlarda.Evde uydu yayını, netflix ve arada bir oyun için kullanılacak 50_65" arası çok uygun fiyatlı ( max. 20 k civarı) tv tavsiyesi rica ediyorum.
Aynı şekilde Vestel ve Grundig model farketmez. Bu markalardan birini seçersiniz bütçeniz doğrultusunda.Merhaba ps5 için 16 17 bin civarına 50 inç bir tv önerirmisiniz.
grundig düşünüyorum vatanda 16 17 bin tlye indirimdeydi geçen gün. HDR10 varr görünüyor tvde siz SDR dediniz ama. HDR da 4k 30 fpsmi verir acaba onumu kastettiniz. Ucuz onvolarda bile HDR var görünüyor (ne kadar doğru gerçektir bilemiyorum). kötü bir görüntü oluşmasın ve görüntü bana kasmasın yeterli kısacası.Aynı şekilde Vestel ve Grundig model farketmez. Bu markalardan birini seçersiniz bütçeniz doğrultusunda.
Oyunlarda bir sorun olmaz. TV lerde vrr ve HDR oyunlarında sorun yaşanır. 4k SDR 60 FPS. Günümüz modellerde çok önemli bir sorun yok.
Hdr formatları olması yada sinyalini kabul etmesi. Onun hdr görüntüyü ekranda güzel göstermesi anlamina gelmez. Düzgün olmayan görüntü olur. Yani SDR yayın daha iyi dersiniz hdr formatları uygun olarak göstermesi için. Yerel karartma ve parlaklığı olmalı. Eğer yoksa SDR içerik izlemek daha iyi sonuç verirgrundig düşünüyorum vatanda 16 17 bin tlye indirimdeydi geçen gün. HDR10 varr görünüyor tvde siz SDR dediniz ama. HDR da 4k 30 fpsmi verir acaba onumu kastettiniz. Ucuz onvolarda bile HDR var görünüyor (ne kadar doğru gerçektir bilemiyorum). kötü bir görüntü oluşmasın ve görüntü bana kasmasın yeterli kısacası.
Bazı Grundig marka tvlerde 100 hz özelliği olduğunu gördüm, fakat bazı yorumlarda bunun yanıltıcı olduğu bu tvlerde gerçekte 100 hz desteği olmadı söyleniyor, tam anlayamadım doğru mudur ?Bu fiyat aralığında Vestel ve Grundig grubundan. Herhangi model yeterli model fark etmez. Günlük uydu gibi SDR hayinlari bütün modeller sorunsuz bir şekilde görüntüleyebilir. Bu markaları tavsiye nedeni ise. Burada üretiliyor. Ve servis olayı en iyi onlarda.
İşte eline gözüne bulaştırırlar. Vestel ve Grundig marketing ürünler üretir. Bu tip firmalarin ARGE, yazılım geliştirme,donanım, vb. Şeylerle işleri olmaz. Parça kalite kontrolü vbBazı Grundig marka tvlerde 100 hz özelliği olduğunu gördüm, fakat bazı yorumlarda bunun yanıltıcı olduğu bu tvlerde gerçekte 100 hz desteği olmadı söyleniyor, tam anlayamadım doğru mudur ?