Normal kullanım 60hz oyunlarda 120hz diye biliyorum, forumlarda öyle yazıyordu, birde media mark da görevli personelde öyle söyledi sormuştum o yüzden ama internetten bir bakayım özelliklerine tekrardan.
sizce samsung dan sonra bu tv yi alsam 75" olanı fiyat olarak hem samsung dan daha uyguna geliyor, hemde ekranı büyütmüş olurum. sizce görüntü vs gibi konularda sıkıntı yaşar mıyım. kalite anlamında, gerçi samsung da yapay zeka ile görüntü 4k ya yükseltme var diyor ama normal tv yayınlarında aman aman bir fark göremedim,
Size denk gelmem süper oldu hocam, kullanıcı olarak daha detaylı bilgi verebilirsiniz.
ben özellikle kanal geçişlerini merak ediyorum, eski sony tv de çok yavaş kanal geçişi vardı, malum mağazalarda uydu yayını olmadığındna bunu test edemiyoruz.
kanal geçişleri nasıl, tv yi açınca yavaş mı açılıyor, açma tuşuna basınca tv açılıp normal bir şekilde donma olmadan uygulamalara geçebiliyor musunuz
kumandanın kullanımı nasıl, sesli arama falan nasıldır samsung da çok geri bir sesli komut var, kanal ismini verince eski sony tv de değiştiriyordun, samsung da kanalın numarasını söyleyince değiştiriyor, sesli arama da geri kalmış bazı cümleleri anlamıyor, birde basılı tutmak lazım arama yapmak için
bu model samsung un qn80f modeli ile aynı diyorsunuz yani,
acaba fiyorum bu kadar model arasında gidip gelmektense onvo, toshiba gibi market tv lerinden mi alsam diyorum.