Alıyor hocam. Arıza veya hataya gerek kalmadan beğenmedim deyip iade edebilirsiniz.Peki ürünü aldık amazon dan diyelim. Kurulum vs herşey yapıldı. 1 hafta geçti Ama beklentimizi karşılamadı misal. Amazon yine alıyor değil mi bir sıkıntı olmaz?
Alıyor hocam. Arıza veya hataya gerek kalmadan beğenmedim deyip iade edebilirsiniz.Peki ürünü aldık amazon dan diyelim. Kurulum vs herşey yapıldı. 1 hafta geçti Ama beklentimizi karşılamadı misal. Amazon yine alıyor değil mi bir sıkıntı olmaz?
Arkadaşlar, bu konuda yardımcı olur musunuz?Arkadaşlar merhaba, öncelikle tv alma sürecimde çok yardımcı oldunuz emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu sorunun yeri burası mı bilmiyor. Eğer burası değilse hangi başlık altında sormam gerekir yardımcı olursanız sevinirin. Tv Toshiba 65ul2063dt modelidir. Tvmi bu hafta kurduracağım. İlk kurulumda dikkat etmem gereken neler vardır. Kurulum yapmaya gelen servisin hangi testleri yapmasını talep etmeliyim. Ayrıca benim de yapmam gereken testler nelerdir? Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Herkese iyi günler dilerim.
Selamınaleyküm yeni düğün yapıcam için max bütçem 3-3.500tl 43 veya 49 inc tv düşünüyorum günlük kullanım smart veya internetiyle fazla işim yok aksamları 2-3 saat haberleri izlersem izlerim sıkıntı çıkarmayacak bir tv öneriniz varmıdır
Merhabalar,
Daha önce bu forumdan tavsiye istemiştim ancak geridönüt alamamıştım.
Grundig 50 GEU 7830 B modeli TV yi satın aldım. Belki düşünen vardır diye yorumlarımı yazmak istedim.
+Va Panele sahip, Siyahlar güzel gözüküyor. SS IP TV uygulaması mevcut ve sıkıntısız çalışıyor. Durağan görüntülerde, görüntü gayet net gözüküyor.
- Akıcılık sorunu gözlemledim. Özellikle Youtube'dan ya da başka bir uygulamadan bir maç özeti izlediğinizde top ve oyuncular iz bırakarak hareket ediyor. Uydu yayınlarında da bu sorun çok az var ama Uygulamalardaki kadar göze batmıyor.
-Tıpkı futbol maçı izlerken olduğu gibi, bir manzara videosu ya da bir geniş açılı bir sahne izlerken de takılmaları farkedebiliyorsunuz.
- Dün XBOX One ile Fifa 20 oynamayı denedim, oyuncular hareket halindeyken arkalarından iz bırakıyor. Aynı şekilde top ilerlerken de akıclık sorunu olduğunu farkettim.
1 aylık iade sürem var, Kısıtlama bitene kadar gözüm alışmazsa iade etmeyi düşünüyorum. Yerine Philips 50 PUS 7805 düşünüyorum. Olumu olumsuz yorumlarınız olursa da keyifle okurum.
Sağlıklı Günler.
samsungMerhaba herkese
SAMSUNG QE 50Q60T ile SONY 49XH8077 arasında kaldım, şuan fiyatları aynı.
Kullananlar ya da tavsiye edenler varsa fikir verebilir mi Teşekkürler.
akım koruma size kalmış .cihaz dahili uydulu digitürk dsmart kablo net kullanmıyorsanız hdmı kabloya gerek yok.zaten onlar getiriyorlarDostlar, tv alırken yanında almamız gerekenler nedir acaba. Philips pus8505 modelini düşünüyorum. Priz, kablo, hdmi vs. vs. İlk defa kurulum yaptırcağım için en ufak bilgim yok tv teknolojileriyle ilgili.
Kısaca basit bir tabirle önden sipariş olarak ne geçmeliyim. Bilgilendirmenizi bekliyorum.
philips android vestel normal smart tv 9500 lere sıcak bakmıyorumMerhaba, Philips 50PUS7805 ve Vestel 50u9500 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.