M
mert _turkiye
Aktif Üye
- 3 Tem 2019
- 135
- 21
bu vestelleri nereden alıyosunuz kendi sitesinden mi ? ben bayilere soruyorum stok şişmesi varmış hep eski modelleri satmaya çalışıyorlar nereden aldığınızı yazarmısınız birde kullanan arkadaşardan 55ud8200 ve 55 ud9200 yada 55ud9360 hangisi daha iyi yorumlarınızı bekliyorum özellikle kullanıcılardan çünkü teşhirde göremiyorum
en son gelen tv de 5 tanesini bile kabul ettim ama üstüne birde ışık sızması olunca götürün dedim. umarım iyi bir tv gelir sorularıma cevap verirsenizde sevinirim çünkü artık pahalı tv almak istemiyorum futbol maçında top iz yapmasın usbden film izleyebileyim takılmadan 4k hdr tabiki. bide tv izleyeceğim oyun vs istemiyorum. Zaten o 100 hz panel olayından da geçtim çünkü tv 100 hz olsada yayın 24 fps o yüzden hiç gerek yok ferrari alıyosun 400 yapan ama yol yok 120 yi geçemiyosun böyle bi durum boşa para vermeye gerek yok. gönderdiğim 3 tv de 100 hz idi hiç bir fark yoktu maçlarda. meğer 50 hz de 100 hz de aynı gösteriyomuş yayın önemliymiş. uzun lafın kısası artık 3500 den fazla para verecek dilim vestel dende açıkçası korkuuyorum arkadaş 3 tanesini iade etti 3 yılda... buradaki arkadaşlarda hiç bir tavsiyede bulunmuyor şu tv senin için iyidir git şu tv yi al kafan ağrıtmaz. vstl bayine gidiyorum o kadar kötü panel kullanmışlar ki bazı tv lerde resmen karanlık gösteriyor. bazıları biraz aydınlık ama hangi modelde hangi panel var resmen şans işi.. hangi modelini alacağız . ASLINDA KELEPİR ARIYORUM . o pahalı ithal tv lerin gösterdiği görüntüyü söylediğim fiyattlarda gösteren bir tv arıyorum ki çok değil sonuçta ithal ürünlerin vergisi fazla. yerli mallarında vergi düşük ama ithaller kadar güzel göstereemiyolar NEDEN bu kadar acizmi bu tv üreten üreticilerimiz yani ben yanılıyorsam . arkadaşlar daha iyi bilir bir tv önersinler vestel ud ..... modeli snsung ru7450 ile aynı gösterir benim için görüntü önemli öneri varsa açığım ama lütfen marka model söyleyin.