Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arasındaki farkları biliyor musunuz? Hangisini almalı? 4K netflix ve youtube verir mi? Lütfen ram en az 2 gb anakartlı 58 inç televizyon önerin. ama sitelerde 5000 ve altında olsun.
Arasındaki farkları biliyor musunuz? Hangisini almalı? 4K netflix ve youtube verir mi? Lütfen ram en az 2 gb anakartlı 58 inç televizyon önerin. ama sitelerde 5000 ve altında olsun.
Hepsiburada üzerinden philips anlaşmalı olarak 30 gün iade hakkı vardı koşulsuz ona üye olmustum. Horoz lojistik cuma günü gelip alıcaz dedi bakalım beklıyorum hocam.
Herkese merhabalar. Düğün yapacağım için tavsiyenize ihtiyacım var. Projeksiyon cihazı aldım 140" görüntü alabiliyorum. Fakat eve 4K 55" 140 ekran tv almak istiyorum görüntü detaylarını yakalamak ve misafirler için. Eşim Tv yayınları izler ben ise netflix youtube ve pc ile görüntü aktarırım. Fiyat performans olarak önerilerinizi alabilir miyim. VA panel 55" 140 ekran tv smart kısmı önemli değil.
Herkese merhabalar. Düğün yapacağım için tavsiyenize ihtiyacım var. Projeksiyon cihazı aldım 140" görüntü alabiliyorum. Fakat eve 4K 55" 140 ekran tv almak istiyorum görüntü detaylarını yakalamak ve misafirler için. Eşim Tv yayınları izler ben ise netflix youtube ve pc ile görüntü aktarırım. Fiyat performans olarak önerilerinizi alabilir miyim. VA panel 55" 140 ekran tv smart kısmı önemli değil.
Ömür boyu mutluluklar dilerim.9000₺ verebilirsiniz Sony 55xh9096 modelini alabilirsiniz. Başka da kaliteli Samsung 55Q80T var bunun fiyatını yükseltmeler. 60 hz düşersen. 5 ,6 bine bulursun. Yerel firmalarda 4-5 bin TL bulursunuz.
Genelde smart koyuyorlar. Bu boy için. İlla olmasın dersen . Vestel in 8500 lerine, Arçelik gruding in 5900 modellerine bak. 2700₺-3000₺ arası bulursun
Ömür boyu mutluluklar dilerim.9000₺ verebilirsiniz Sony 55xh9096 modelini alabilirsiniz. Başka da kaliteli Samsung 55Q80T var bunun fiyatını yükseltmeler. 60 hz düşersen. 5 ,6 bine bulursun. Yerel firmalarda 4-5 bin TL bulursunuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Genelde smart koyuyorlar. Bu boy için. İlla olmasın dersen . Vestel in 8500 lerine, Arçelik gruding in 5900 modellerine bak. 2700₺-3000₺ arası bulursun
Yok pahalı dersen a101 de 2199₺ 42 inç onvo var. Onu alabilirsiniz
Dünya markası düşünürsen bu boylarda kalite olmaz onlarda yerel firmalarla hemen hemen aynıdır. Onlarda 4,5 bin. Arası satiliyor
Bu boylarda kalite tüm markalarda birbirine yakındır.
Size bişey daha hatırladım. Bu boylarda 4k panelin bir önemi olmaz. Full HD yeterlidir.
Şimdi hatırladım sizi. Aile büyüklerine Alacaktin. Çok beklemissin. Ucuzu al. Öbürü eski model teşhir verebilirler. Çok önemli model değil o. Estetik akıllı tarafı iyi. Görüntüde ışık sızması kötü yerel karartmasi var. Vs.
Piyasada şuan TV ler LCD ler yanı standart seviyede olanlardır. Performans aman aman değişmez. 2021 modellerde girdiğinde Avrupa kupalarından sonra sokarlar. Bunlar yüksek fiyattan girer. Bunları hemen almayın. Biraz beklemek fiyatı düşmesini beklemek en mantıklısi. Acil almak gerekirse 2020 modeller alınır. Çünkü 2021 lerin 2020 lerden bir farkı olmaz. Tek farkı şişkin fiyatlandırması.
Hayırlı olsun. Tv izlerken oturma düzenine göre yanlardan açılı bakmayı kast ettim. Direkt karşınızdaysa iyi bir seçim yapmışsınız. Ayakları kullanacaksanız hem dar hemde geniş mesafeli monte ettirebiliyorsunuz,bana gelen servis bunu bilmiyordu ben söylemiştim.
Herzaman model odaklı olmak en iyisidir. Onu belirleyip onu takip edip fiyat düşünce almaktadır. Örneğin iyi bir LCD
55Q95T en performanslı cihazı 2020 yılının bunu takip edip fiyatı bütçeme uygun düşerse almak en doğrusu. Yada daha alt model belirlersin ona odaklanmak en doğrusu.