N
Nickneyime
Aktif Üye
- 30 Nis 2020
- 81
- 32
Bu verdiğim uygulama çalışıyor. Aşağıdaki videodan bir kontrol edin.
Oldu teşekkür ederim
Bu verdiğim uygulama çalışıyor. Aşağıdaki videodan bir kontrol edin.
Lg nano görüntü olarak iyi. Samsung yazılım olarak cok iyi. Sony daha premium. Ben alsam o bütçede sony alırım. Sonra samsung, sonra servisten kötülüğünden lg. En kotu Philips ambilight var ama servis kötü. Tcl ve Vestel o fiyatlara alınmaz.Selamünaleyküm.
Öncelikle başta Adem abi olmak üzere forumu kuranlara ve ilgilenenlere teşekkürü bir borç bilirim. Bu hafta 55 inç TV alacağım ve yardımınıza ihtiyacım var. Oturma düzenim TV karşısı . Genelde film ve maç izliyorum. Hatta uydu yayını kullanmıyorum diyebilirim IPTV den izliyorum tum yayınları.
6k bandında bütçem var.
Benim bulduklarım; Samsung TU8500, LGUN8100 VE NANO796, TCL C715, PHİLİPS 50PUS8505, VESTEL 55UA9800, TOSHİBA 55UL3B63DT, SONY XH8096,8196
-Bu televizyonlardan sizce hangisini F/P olarak alınabilir. İlgilenip Cevap veren arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.
Hocam bende de 55Un7400 var. 11 taneyi geçmesi şart değil. 1 tane bile ölü piksel olsa ayıplı mal sayılıyor ama bence 1 tane problem edilmez. Çok olsaydı iade edilirdi. Işık sızması bende yok. Sizin ışık sızması bir film yada dizide görüntüyü engelliyorsa iade edin hocam. Ama filmlerde rahatsız etmiyorsa devam edin bence.
Film için Sony denir hep tabi ama konunun uzmanı değilim.tüm forumdaşlara merhaba,
uzun süredir Adem Helvacı beyin videolarını takip ediyorum,
uzun süren araştırmalardan sonra iki model arasında kaldım,
samsung 55Q80T ve Sony 55xh9096 Bu iki modelin fiyatları yaklaşık olarak aynı,
Benim tv Kullanma amacım ps4 ve daha çok film izlemek,
Samsungu 4 taksit ile sony ise 6 taksit ile alabiliyorum,
Fakat Adem Helvacı videolarında samsung ilk tercih sebebi zihnimden hiç çıkmıyor.
Sizden görüş ve tavsiye istiyorum
Teşekkür ederim.
Adem Helvacı
F fikoloji
albanez
Aragorn
Umut Barış
Oyun ve Film oranları eşit olur sanıırm.Film için Sony denir hep tabi ama konunun uzmanı değilim.
Ağırlıklı kullanım nasıl olacak? Oyun ağırlıklı mı film ağırlıklı mı kullanacaksınız?