peki benim TV modeline mi box uyar mı? kullanabilir miyim?Mi box mantıklı mi stick ısınma yapıyor
Bant üstüne bant çekilmiş mi kontrol ediniz
Merhabalar, 55q70t televizyon almıştım bugün elime ulaştı ama böyle bir durum söz konusu, sizce teşhir olma durumu var mı? Ürün üstten bir kez bantlanmış gibi duruyor ama bu fotoğraftaki detay kafamı karıştırdı
Epey gibi sitelerde yazıyor diye biliyorum. Veya kullanım kılavuzu na ulaşabilirsiniz muhakka yazarMerhabalar. Tv lern hdmı teknolojilerini nasıl görebiliriz almadan önce. Hdmı 2.0 ve üzer olup olmadığını
Hocam tek bant gözüküyor alt ve üstteBant üstüne bant çekilmiş mi kontrol ediniz
Hdmı girişi olan tüm tvlere uyum sağlıyor diye biliyorumpeki benim TV modeline mi box uyar mı? kullanabilir miyim?
Görürler bence ,vestel ürünü vestel olmayan markalara da göz atabilirsin ,mesela seg gibi.Eğer korumalı alan ise iyi bir tv alınır ama korumasız alan ise maalesef alınmaz ,çünkü bizim ev soyuldu 3 ay kadar önce,yani ona göre almanızı isterim naçizaneArkadaşlar yazlığa ucuz yollu 2.el bir tv bakıyoruz standart uydu yayını ve arada belki film-maç için. Toshiba 40lv655p ve Sony KDL-40bx440 modelleri hakkında bilgisi olan var mıdır? İş görürler mi, hangisini tercih edelim?
O zaman sorun yoktur ?Hocam tek bant gözüküyor alt ve üstte
Maçlar ve filmler için iki tv de çok iyidir.Samsung daha iyi görüntüleme açısına sahip,2.1 hdmi desteği mevcut ayrıca daha fazla parlaklık ve kontrast oranları mevcut.Doby Vision Sony'de var Samsung'da yok.Dts ses desteği Sony'de var Samsung'da yok.Tv konusunda uzman olan arkadaşlar. Daha önce de sormuştum doyurucu yanıt alamadım. Yine soruyorum. Sony 55XH9505 in Samsung 55Q95T e göre üstün yanları nelerdir? Samsung 55Q95T nin Sony 55XH9505 e göre üstün yanları nedir? Sinema ( Netflix ve Prime Wideo gibi ) ve maç izlemeyi seven biri olarak hangisini almamı önerirsiniz?
Yan açılardan seyretmediğiniz sürece bu modeller ok dir.Merhaba.
Ben Vestel 58UA9600 model TV aldım.Yaklaşık 3 gündür kullanıyorum fakat görüntü kalitesinden memnun kalmadım.Ulusal kanallarda görüntü akıcılığı ve netlik yok, görüntüler hareketli iken net bir akıcılığı yok.Tabiri caizse görüntüler sanki çok az slow motion gibi hareket ediyor.(umarım anlatabilmişimdir)
Dolayısıyla yeni arayışlar içine girdim.
Bu sefer kafamda Samsung 55TU8000 - 55TU8500 modeli var.
Yada 6000 TL civarında 55 inç TV önerilerinize açığım.
Sizin değerli yorumlarınızı önemsiyor ve bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.