MMTECH
Aktif Üye
- 24 Mar 2020
- 101
- 31
O paraya sağlam bir 55 olmaz.Sevgili forum halkı ve bu konuda fazlaca bilgi birikimine sahip üstadlar çalışmalarınızı kısa süre önce keşfetmiş olsam da takip ediyorum. Tüketicinin yanında olduğunuz ve doğruları söylediğiniz için teşekkür ediyorum. Sizlerden ufak bir tavsiye ricam olacak. Bu televizyon seçme işi o kadar kafa karıştırıcı ve zor ki gittikçe sarpa sarıyor. Benim televizyondan beklentim görüntü kalitesinin beni tatmin edecek derecede olması.Smart özelliği olmasa bile olur çünkü her halükarda TV box kullanacağım.İzleme açım genelde tam karşıdan olacak o yüzden VA paneller daha mantıklı geliyor. Bütçe maksimum 6 bin TL. Televizyonu tamamen Netflix, YouTube ve diğer interaktif servisler ile kullanacağım. Uydu kanalları ile pek işim yok. Bir cihaza bu paraları vermişken parlaklığı yüksek, görüntü ve kontrast oranları başarılı, Direct LED, Dolby Vision, HDR, Bluetooth teknolojilerine sahip olması, ışık sızması olmaması ve hareketli sahnelerde nispeten beni üzmemesi gerekiyor. Boyut olarak da mininum 55 düşünüyorum. Son olarak da izleme mesafem maksimum 3 metre. Gerçekten efsane bir cihaz derseniz 50 inç de düşünebilirim. İlginiz ve emeğiniz için şimdiden teşekkürler.
50Q60T tek seçenek gibi duruyor.