Bu 4 tv sizi fazlasıyla memnun eder.Lg 7400 benim favorim ama nanocell li daha üst teknolojili modeli de çok güzel.İyi geceler ben 43 ekran bi tv arıyorum günlük tv kullanmak için max bütçe 4600 taş çatlasa 4800
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu tvden memnun musunuz annemle beraber yaşıyoruz günlük kullanım için ben belki arada film izlerim Netflix den
O açıdan sıkıntı yaratacağını sanmıyorum ama çok endişeniz varsa yerinde görmeniz daha iyi olur bir Samsung mağazasındaİlgine ve bilgilendirmelerine teşekkür ederim. iki sayfa sonra bir arkadaş samsung un yandan izleme için ideal olmadığını yazmış ama o model için mi yazmış yoksa bütün samsunglar mı öyle? Bende televizyonu merkeze koyarsak saat 4 yönünden de izleyeceğim. Karşıdan da izleyeceğim. Bunu yazdım ama gözden kaçmasın diye tekrarlıyorum. Malum cahillik ve belki de 10 yıl kullanacağız sonuçta. Teşekkürler.
Samsungmerhabalar arkadaşlar,
LG 49NANO866NA
Samsung QE-55Q60R
Bu2 televizyon arasında kaldım,pek oyun merakım yok netflix' dir youtube'dur kullanırım,genel olarak tıptv maç izlerim sorunsuz izleyebilirmiyim bu cihaz lar ile ,yoksa bunlar çok fazla deyip önerebileceğiniz bir model varmı? teşekkürler.
Bu 4 tv sizi fazlasıyla memnun eder.Lg 7400 benim favorim ama nanocell li daha üst teknolojili modeli de çok güzel.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.LG 2020 MODEL NANOCELL TV'LER
Rica ederim,her ne alırsan hayırlı olsun ayrıca izlenimlerini de paylaşırsan seviniriz.Teşekkür ederim hocam
En ucuz bu var, tavsiye olarak demiyorum fiyatı görün diye diyorumarkadaşlar merhabalar, gece gündüz araştırıyorum bir de sizden yardım isteyeyim.
43-50 inç ikisi de olur tercihen 50inç. 100hz tv arıyorum, smart olmasına gerek yok androidboxlarla halledilebilir görüyorum.
bütçem maximum 5000tl
şimdiden teşekkürler.
Malesef o bütçeye göre 100 hz tv yok.arkadaşlar merhabalar, gece gündüz araştırıyorum bir de sizden yardım isteyeyim.
43-50 inç ikisi de olur tercihen 50inç. 100hz tv arıyorum, smart olmasına gerek yok androidboxlarla halledilebilir görüyorum.
bütçem maximum 5000tl
şimdiden teşekkürler.
teşekkürlerSamsung
Tamam hocam çok teşekkürlerRica ederim,her ne alırsan hayırlı olsun ayrıca izlenimlerini de paylaşırsan seviniriz.