Ben Panasonic konusunu 2013(dükkan kapanış tarihidir bu)ve 2016 da DH de kapatmıştım,bildiğiniz gibi
Not;Pany nin LCD leri hala üretiliyor ve bu arada en alt işe yaramaz LCD serileri de Profilo(veya bu grubun ithalat
firması)TR ye ithal ediliyor ama kesinlikle ne bu MARKA ya inanın(aslında mallar çakma v.s değildir ama
tabiri caizse bu serileri osuruktur,sakın almayın) ne ben Panasonic "capon" aldım filan demeyin,unutun gitsin kısaca!
Panasonic/TR 2013,Dükkan kapanınca TR deki faaliyetini de bırakmıştır,zira ne pazarı biliyorlardı nede işe yarar diye aldıkları
bir ekip vardı,kısaca hepsi Pany nin TR de ....mıçınca caponlar da tası tarağı filan adeta kaçtılar bu memleket den
ve garip ama Bulgaristan da bile var Pany veya Polonya da veya Makedonya da v.s ama TR gibi bir ülkede bu dünya devi
yok,komik ama gerçek!
Not;bu konyuda DH de çok işlemiştim,hatta adeta meydan okmuştum,bu işi bana verin siz gidip yatın,ben yaparım diye de msg lar
atmıştım! ama hepsi hikaye oldu
++
Panasonic e gelirsem A dan Z ye her bir şeyini çok iyi biliyorum gün be günde takip ederim kendilerini veya görüşüyorum bazı eski
Pany dostlarıyla v.s,zira bu dünyada "TV" aleminde bire tek bunlar kaldı,ne Samsung ne Sony bunların alayı da osuruk artık!
sadece bir çuval paraya MARKA satıyor bu ikili!
++
Panasonic bir zamanlar(2009 a kadar)Pio nun en büyük rakibi idi ama oldukça da geri kalıyordu,şimdi ise devir değişti bu herifler
bana göre TV de bir numara(ama OLED için böyledir) LCD leri ikiye ayrılıyor;bana göre 1 tane serisi LCD için işe yarar,diğerleri
hikaye! OLED ise çıktığı günden beri en iyisidir,ama hiç bir zaman TR ye ithal edilmedi,zaten kim yapacakki bu işi TR de???
Bir tek aklıma gelen "Digicom" var ama bunlar da artık yeniden sahaya çıkarlarmı bilmiyorum,geç kalınmış bir karar olur sanırım
zira OLED satışı hem az hem de hala "riskli" bir paneldir!