Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Teşekkürler, sanırım bunu alıcam, 55inölik 6 yıllık samsungu 2800 e sattım 1 hafta tv siz kalıcam, üzerine 2 bin vererek hem ekranı büyütmüş oldum hemde özellikleri yenilemiş olucam, belki bunuda 2 3 yıl sonra satıp yine üzerine bişiler ekleyerek daha iyi birşey alırım :)
Bulabilirsiniz umarım hayırlı olsun şimdiden

Y Çevrimdışı

yehoo88

Yeni Üye
23 Eyl 2019
8
36
selamlar saygılar bir ricam olacak

yaklaşık 6 yıldır lg 4k tv kullanmaktayım görüntüsü hala daha çok iyi ama artık yazılımsal sorunlar yaşıyoruz onun yerine en az 50 inç tv almayı düşünüyorum izleme açısı hem karşıdan hemde yandan olucak genelde film izlenecek bütçemizde 3000 4000 arası olabilir . Tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim teşekkürler

Y Çevrimdışı

Yasso

Yeni Üye
7 May 2020
15
45
arkadaşlar merhaba. tv (65xf9005) yi yeni eve aldım. evde şu an internet bağlantısı , tv bağlantısı, hdmi kablo bile yok. bu test için sıkıntı çıkarır mı? laptop götürsek cep telefonundan nete bağlanıp testleri yapabilir miyiz? araştırdık tabi ama xf9005 için nelere dikkat edelim?
Hayırlı olsun
arkadaşlar merhaba. tv (65xf9005) yi yeni eve aldım. evde şu an internet bağlantısı , tv bağlantısı, hdmi kablo bile yok. bu test için sıkıntı çıkarır mı? laptop götürsek cep telefonundan nete bağlanıp testleri yapabilir miyiz? araştırdık tabi ama xf9005 için nelere dikkat edelim?
Hayırlı olsun tv ile ilgili yorumlarınızı bekliyoruz bende almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

IMG_20200529_134437_977.jpg

Hayırlı olsun

Ben böyle birşey buldum işini görürse

A Çevrimdışı

anexi

Yeni Üye
18 Nis 2020
25
41
Hayırlı olsun

Ben böyle birşey buldum işini görürse

Allah razı olsun hocam. daha iyisi sizin olsun. gelince paylaşırım fikirlerimi. siz bunu nereden buldunuz? okumak isterim hepsini..

Y Çevrimdışı

Yasso

Yeni Üye
7 May 2020
15
45
Allah razı olsun hocam. daha iyisi sizin olsun. gelince paylaşırım fikirlerimi. siz bunu nereden buldunuz? okumak isterim hepsini..
Sony gurubundayım ordan paylaştım linki vereyim

Sony Android Tv Bilgi Paylaşım Grubu.
Adab-ı Muaşeret kurallarına uygun sohbet. Kimsenin inancına, siyasi görüşüne, ırkına ima dahi edilemez.
Asıl konuyu geri planda bırakmamak şartı ile her konuda yazışılınabilir.

BU GURUP

M Çevrimdışı

musab01

Yeni Üye
9 Nis 2020
9
45
Merhabalar bir süredir forumu takip ediyorum forumdaki tavsiyeler ve araştırmam sonucu 55 ud 9290 tv aldım , Tv web browsera girdiğimde kapanıp açılıyor, servis geldi sorunu çözemedi sonra anakartı değişim dedi, kabul etmedim ürünün iadesini istedim bugünde servis aradı tv yi birebir değişim teklif etti tv kullanan arkadaşlar tv den memnunmusunuz değişimi kabul edeyimmi sizlerdede sorun varmı önerileriniz için teşekkürler.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Merhabalar bir süredir forumu takip ediyorum forumdaki tavsiyeler ve araştırmam sonucu 55 ud 9290 tv aldım , Tv web browsera girdiğimde kapanıp açılıyor, servis geldi sorunu çözemedi sonra anakartı değişim dedi, kabul etmedim ürünün iadesini istedim bugünde servis aradı tv yi birebir değişim teklif etti tv kullanan arkadaşlar tv den memnunmusunuz değişimi kabul edeyimmi sizlerdede sorun varmı önerileriniz için teşekkürler.
Açtığınız konuda cevaplandı, süreci aktarmanız başına bu tip bir sorun gelen arkadaşlar için yardımcı olacaktır, ihmal etmeyin lütfen

A Çevrimdışı

ayhanayak

Yeni Üye
30 May 2020
11
31
Iyi günler, umarım kirlilik oluşturmadan doğru yere soruyorumdur.
Ps4 ve TV Box ile kullanmak için aşağı yukarı 2500 lira bandında burda bahsedilenlere göre mütevazi bir bütçe ile TV almak istiyorum.
Kullanım genellikle karşı bakış açısından olacak Ps4 ve TV Box kullanımı olacağı için.
Bu bütçe doyurucu bir deneyim sunacak TV ye uygun değil ne yazık ki biliyorum.
Kullanım amacı bile gereksiz belkide öyle seçme lüksüm yok ama 1 haftadır forumda üye olmadan önce araştırdığım kadarı ile soruluyormuş bu bilgiler.
Öyle çok ahım şahım kaliteye alışık biri değilim zaten bu ihtiyaçlarımı şuana kadar 24" bilgisayar monitörü ile sağlıyordum.
Kendi bilgisiz araştırmalarım ile bunları bulmuştum ama tabi hangisi alınır bilemiyorum.

Vestel 43U9500 Ultra HD (4K) TV - >Bunun anakartı eleştiriliyor sanırım
Regal 49R7560UA Ultra HD (4K) TV
Telefunken 49TU7540 Ultra HD (4K) TV

2500 Lira bandında marka fark etmeksizin(Adem beyin alma videolarında alma dediği markalar hariç) en mantıklı modeli ustalarımızdan rica ediyorum.
Yardımlarınız için teşekkür ederim :)

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Iyi günler, umarım kirlilik oluşturmadan doğru yere soruyorumdur.
Ps4 ve TV Box ile kullanmak için aşağı yukarı 2500 lira bandında burda bahsedilenlere göre mütevazi bir bütçe ile TV almak istiyorum.
Kullanım genellikle karşı bakış açısından olacak Ps4 ve TV Box kullanımı olacağı için.
Bu bütçe doyurucu bir deneyim sunacak TV ye uygun değil ne yazık ki biliyorum.
Kullanım amacı bile gereksiz belkide öyle seçme lüksüm yok ama 1 haftadır forumda üye olmadan önce araştırdığım kadarı ile soruluyormuş bu bilgiler.
Öyle çok ahım şahım kaliteye alışık biri değilim zaten bu ihtiyaçlarımı şuana kadar 24" bilgisayar monitörü ile sağlıyordum.
Kendi bilgisiz araştırmalarım ile bunları bulmuştum ama tabi hangisi alınır bilemiyorum.

Vestel 43U9500 Ultra HD (4K) TV - >Bunun anakartı eleştiriliyor sanırım
Regal 49R7560UA Ultra HD (4K) TV
Telefunken 49TU7540 Ultra HD (4K) TV

2500 Lira bandında marka fark etmeksizin(Adem beyin alma videolarında alma dediği markalar hariç) en mantıklı modeli ustalarımızdan rica ediyorum.
Yardımlarınız için teşekkür ederim :)
Aramıza hoşgeldin, yazdıkların arasında Regal olabilir, birkaç tane daha bakmaya çalışacağım senin için anladığım kadarıyla olabildiğince büyük istiyorsun

Geri
Üst Alt