Adam ÇILGIN dediğim de herkes güldü.Ben Çiğlide bir caminin cihazını tamir etmiştim geçenlerde ,denemek için tarlada kapıya verdim görüntüyü ,ramazan abiyi de çağırdım ,maç izlemiştik ,kocaman kapı ,5*1.5 metre ,hatta "alattin aga bundan alayım bende güzelmiş "demişti ,sesi de amfiden vermiştim ki değmeyin keyfe ,sanki sahadayız
Hedefiniz doğru sadece almışken 55 almaya çalışınHerkese merhaba,
Uygun televizyon tavsiyenizi sormadan önce bu dönemde yeni tv alınır mı yoksa 2020 modeller çıktıktan sonra 2019 modellerin ucuzlamasını beklemeliyim ?
Tv tavsiyesine gelince ; Kullanım alanı: Kablotv, Netflix, Youtube ( fazlasıyla dizi ve film). Bağımlısı olmamakla birlikte futbol ve tenis maçları. Oyun konsolu.
Oturma düzeni : Dikdörtgen bir odada genelde karşıdan kullanım
5000 TL gibi bir bütçem var ve fazla üstüne çıkamıyorum. Aklımda Samsung 49Q60R modeli vardı fakat Adem Bey ve Tavsiye Forumu öğrendiğimde sizden yardım almadan adım atmak istemedim.
Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Sağlıklı günler.
Amacınız ve bütçeniz nedir bu önemli ama yazdığınız tüm modeller üç aşağı beş yukarı aynıdır50U9500 - 49UD9160- 49UD9290 - 49UD9390-49UD9590 bunlardan hangisini seçmeliyim fiyatlari birbirine yakin ne farklari var anlamadım yardımcı olursaniz sevinirim.
Valla gayet iyi fiyat bence hiç düşünme, 7000 liraya da Samsung 65RU7400 alınabilir, 65 olmasa da olur dersen Qled Q60R 55" alabilirsinizSelamın Aleyküm, iyi akşamlar herkese
Foruma yeni üye oldum, yorum yapan çok değerli kişileri gördüm, herkeze saygılar,
Sizden bi fikir almak istiyorum, öncelikle durumunu anlatayın
Mevcut kullanmış olduğum (sıkıntısız) 2014 yılında aldığım samsung U 55H6470AS model televizyonum için 2900tl ye müşteri çıktı,
Malum 6 yıllık tv, her nekadar bi sıkıntısı olmasada
Bu tv yi bu rakama satmak mantıklı olurmu, hep 65 inç tv almadığım için içimde bi pişmanlık vardı, satıp 65inç bir tv mi alsam,
Satmak mantıklıysa 65inç için maksimum 7bin tl ye kadar ne alabilirim,
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Valla gayet iyi fiyat bence hiç düşünme, 7000 liraya da Samsung 65RU7400 alınabilir, 65 olmasa da olur dersen Qled Q60R 55" alabilirsiniz
Bütçe 3 bin ile 4 bin arası ama okadar yuksegede cikmak istemiyor asiri bir fark yok ise amacim iyi görüntü web tarayicinin akici olmasiAmacınız ve bütçeniz nedir bu önemli ama yazdığınız tüm modeller üç aşağı beş yukarı aynıdır
Hiçbirinden yüksek tarayıcı performansı alamazsınız, bu durumda bütçenize uygun modeli seçin derim benBütçe 3 bin ile 4 bin arası ama okadar yuksegede cikmak istemiyor asiri bir fark yok ise amacim iyi görüntü web tarayicinin akici olmasi
Peki teşekkür ederim siz yazdiklarimdan hangisini önerirsiniz anakartinin iyi olmasi gerekiyor diye okudum hangisini tercih etmeliyim?Hiçbirinden yüksek tarayıcı performansı alamazsınız, bu durumda bütçenize uygun modeli seçin derim ben
49Q60R alma bence illaki 49 mu alıcaksın. Çünkü 49Q60R 50Hz ama 55Q60R 100Hz bunu göz önünde bulundur. Eger fiyatı yüksek gelir indirim beklemem dersen. 55RU7400 modeline bir bak derim. İzleme mesafen ne kadar bu arada.Herkese merhaba,
Uygun televizyon tavsiyenizi sormadan önce bu dönemde yeni tv alınır mı yoksa 2020 modeller çıktıktan sonra 2019 modellerin ucuzlamasını beklemeliyim ?
Tv tavsiyesine gelince ; Kullanım alanı: Kablotv, Netflix, Youtube ( fazlasıyla dizi ve film). Bağımlısı olmamakla birlikte futbol ve tenis maçları. Oyun konsolu.
Oturma düzeni : Dikdörtgen bir odada genelde karşıdan kullanım
5000 TL gibi bir bütçem var ve fazla üstüne çıkamıyorum. Aklımda Samsung 49Q60R modeli vardı fakat Adem Bey ve Tavsiye Forumu öğrendiğimde sizden yardım almadan adım atmak istemedim.
Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Sağlıklı günler.