M
mustafasalim
Yeni Üye
- 24 Nis 2020
- 8
- 35
Teşekkür ederimSamsung 55 Ru 7100-7440 arası bütçenin uyduğu model alınır.
Teşekkür ederimSamsung 55 Ru 7100-7440 arası bütçenin uyduğu model alınır.
LG C9 Oled tv kullananlarNolmuş
Okudum şimdi çok üzücü gerçektenLG C9 Oled tv kullananlar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.LG C9 Oled TV Mağdurları Kulübü" şeklinde başlık açmışlar, ölü piksel sorunundan bir hayli muzdaripler.
Geçenlerde bekonun oledi 7999tl olmuştu çok kısa bir süre, alsam mı almasam mı derken vazgeçtim, ne olacağı belli değil dünyanın az bekliyim dedim. C9lar da beko fabrikasında monte ediliyormus aha dedim doğru karar vermişimOkudum şimdi çok üzücü gerçekten
Aynen, Samsung' mu Lg' mi dediklerinde yıllardan beri Samsung diyorum. Lg'ler sadece mağazada güzel duruyor. Eve getirdikten sonra pişmanlık.Okudum şimdi çok üzücü gerçekten
Oled tv teknolojisi çok yeni, bence şu an hiç tercih etmemek lazım. Samsung'un,Vestel'in, Regal'in tv'sini alanlar Lg ve Philips kadar pişmanlık duymazlar diye düşünüyorum. Elektronik şans işi de olsa bile bile lades demeye gerek yok. Lg ve Philips'in muzdaribi çok fazla.Geçenlerde bekonun oledi 7999tl olmuştu çok kısa bir süre, alsam mı almasam mı derken vazgeçtim, ne olacağı belli değil dünyanın az bekliyim dedim. C9lar da beko fabrikasında monte ediliyormus aha dedim doğru karar vermişim
Aslında bu TV'den umutluyum ama pandemiden dolayı girmedi piyasaya ve ne zaman geleceği de muamma.
Burası tavsiye başlığı, tvniz hayırlı olsun ama yukarıdan aramaya telefon (tv olacaktı) modelinizi yazarak kullanıcılara ulaşmanız daha kolay olurArkadaşlar benim vestel geldi ceva lojistik ile mb230 anakart boe panelmiş yarın kurulacak inş. Sizce boe panel nasıldır. Kullananlar var mı? 65u9500
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ben de bunu bekliyordum. Listemin en üstünde diyebilirim. Ayrıca Samsung'un 50TU7000 ve 8000 serileri ile LG'nin 50UN7300-7400 ve 8000-8100 serilerini bekliyorum. Tabii kaça satılacağı da çok önemli. Benim düşüncem (gönlümden geçen) gelecek bu modellerin şu anda zaten yüksek olan bu fiyat bandına oturması ve eldeki 2019 modellerin fiyatlarının düşmesi. Yok öyle olmazsa bu forumda yazılanlardan ve tecrübelerden faydalanarak yolumuzu çizeriz. Bu bölgede de Vestel'in 49UD9590 (SMR1800) veya henüz inceleme aşamasında olduğum Toshiba lar göz kırpıyor gibi.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ben de bunu bekliyordum. Listemin en üstünde diyebilirim. Ayrıca Samsung'un 50TU7000 ve 8000 serileri ile LG'nin 50UN7300-7400 ve 8000-8100 serilerini bekliyorum. Tabii kaça satılacağı da çok önemli. Benim düşüncem (gönlümden geçen) gelecek bu modellerin şu anda zaten yüksek olan bu fiyat bandına oturması ve eldeki 2019 modellerin fiyatlarının düşmesi. Yok öyle olmazsa bu forumda yazılanlardan ve tecrübelerden faydalanarak yolumuzu çizeriz. Bu bölgede de Vestel'in 49UD9590 (SMR1800) veya henüz inceleme aşamasında olduğum Toshiba lar göz kırpıyor gibi.
Eğer bulursanız Toshiba 49" var a101 de o makul olurmarka ve modeller arasında kayboldum:(( 49 inç lik tv düşünüyorum ağırlıklı olarak dizi film izlemek, netflix youtube sık kullanılacak, tv tarayıcısını da kullanıp bir şeyler izlemek istediğimde yavaşlık ve hata gibi şeylerle karşılaşmak istemiyorum önerileriniz nedir?