Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Toshibanın oledi 9 binlerde inceledin mi hocam vestel aldı biliyorsunuz eski tosh mirası var mıdır bu tv de zira avrupa ve japonya da da lanse edildiğini gördüm.yaw ben o dallas denen satıcı tiplemesinin de çok defa ağzına mıçtım! başlatmayın DH/TF yi yine
o forumun da böyle dallamalarının ağzına etmeleri gerekirken benim gibi daha bir çok kişinin ağzımıza
ettiler!
muhabbetin de içine etmeyin ltf
bakın ben adresim v.s açık adamım,derdi olan karşıma çıksın diyen adamım,sıkıntısı olan gelsin bana
bu başlıklardan hakkım da sallayanlar varsa,sonra neden gelmiyorsun neden yazmıyorsun diyorlar işte bundan dolayı!
sankim benim de bilmem neyimdeydi gelip de yazmak
küfür dahil herşeyi ettim bu herife hem aleni hem de özelden!
ülen seneler geçti hala TR de adam gibi forum olamadı gitti,me yöneticiler nede üyeler de iş yok,hiç kusura bakmayın
abi kimdem neden korkuyorsunuz onu anlamadım,yaw TF/DH den kimleri attılar kimleri ayıp be
Sevgili kardeşim elbette bir TOSHİBA kalitesi kesinlikle olmayacak bundan sonra.
Yalnız üretimi her ne kadar VESTEL yapıyor olsa da, birincisi anlaşma gereği (Marka tv isim hakları satın alındığından dolayı yapılan uluslararası bir anlaşma) TOSHİBA nın bilinen kalite çizgisinin bozulmaması kaidesine uyulduğunu görüyorum ben.
Bunu kesinlikle TOSHIBA adı altında üretilen tv lerin kasa yapılarında da, sistem dizaynında da görmek mümkün ve hatta, Bildiğiniz üzere ilk defa duyurduğum dönemde kullanılmış olan QUİ (Rakuten) menü TOSHİBA tv lerde kullanılmıştı.
Stabilitesinden dolayı artık tüm VESTEL üretimlerinde de bu yazılım kullanılmaya başlanmıştı.
Yani alacağınız TOSHIBA TV, Ne eski TOSHİBA, Ne de eski VESTEL değil ikisinin arasında bir yerde diyebilirim [/QUOTE]