A Çevrimdışı

arifakinti

Yeni Üye
8 Şub 2018
45
Samsung UE-49N5300 düşünüyoruz ado hocam ne dersin? Arkadaş yeni evleniyor ve TV de aradığı tek özellik maçları güzel bir şekilde izlemesi. Ligtv üyeliği de alacakmış. Bu TV dememizi sebebi de isyeri karşısında Samsung bayi var. 2000 peşin kalan 1300 iki taksit şeklinde bize verecek. Ama sen yok bu iyi değil başka bir modele bak dersen ona göre hareket edelim abi senin görüşlerin çok önemli. Adem Helvacı Adem Helvacı

Moderatör tarafında düzenlendi:
P Çevrimdışı

patronas

Yeni Üye
9 May 2018
47
36
anladım bak bakalım hocam bulursan banada söyle ii geceler
Hocam samsung nu8000 e kadar çıkabiliyorsan sony 55xf9005 ide incelersen iyi olur. Tabi bu ölü piksel ışık sızması olayı için bişey diyemem bu modelde kronik midir değil midir. Ama bence bulabiliyorsanız bi gidip inceleyin. Bir ara 6200 e düşmüştü kampanya ile ama tekrara 7000 üstüne çıkmış.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Samsung UE-49N5300 düşünüyoruz ado hocam ne dersin? Arkadaş yeni evleniyor ve TV de aradığı tek özellik maçları güzel bir şekilde izlemesi. Ligtv üyeliği de alacakmış. Bu TV dememizi sebebi de isyeri karşısında Samsung bayi var. 2000 peşin kalan 1300 iki taksit şeklinde bize verecek. Ama sen yok bu iyi değil başka bir modele bak dersen ona göre hareket edelim abi senin görüşlerin çok önemli. Adem Helvacı Adem Helvacı
Selamlar;

Karşı bayi, Kalan kısmı iki taksit ile ödemek güzel avantaj gibi görünse de, ''3300tl ye bu tv yi almak yerine neden 50PUS6262 ambilıght destekli UHD bir televizyonu kabaca 3600-3700tl bantlarında almayayım ki?'' diye düşünürüm ben olsam.

Bakınız 3300tl para verip FHD ve frr değeri 500hz bir tv alacaksınız
3650tl ye ise UHD+frr değeri 900hz olan HDR destekli UHD tv alacaksınız ki en önemli unsur, futbol meraklısı bu kardeşimizin ambilıght desteği sayesinde yeşil futbol sahasını evinin salonuna doldurmasına imkan tanımış olursunuz.

Ben ki insanlara ''LG den dinlenmeden, PHılıps den dinlene dinlene kaçın'' derim her zaman, lakin mantık ne derse onu da inkar edersek taş oluruz açık konuşayım.

N5300 de sorun yok, bu fiyata pus6262 varken o fiyata onu almakta sorun var :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Genele yazım olsun.

İleri derecede yoğunlaşan iş temposu ve aşırı hareketlilik nedeniyle Tv Tavsiyesi konusuna çok zaman ayıramadığım için hepinizden çok özür diliyorum :ok

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
21
sayın adem helvacı 3500-4000 bandında izlenebilecek 55inç bir önerinizi almak isterim. vestel, lg, philips, ne dersiniz vestel ud8200 yada ud9200 yada ud9360 yada ud 9500 tv ler alınır mı yoksa vestel çöp diyenlere mi inanacağım. açıkça fazla para vermekte istemiyorum artık yada philips 7303 ki geçen yılın ürünü teşhir yada artık kutudan ne çıkacağı belli olmaz aklım karışık siz ne dersiniz önerilerinizede açığım. vestel de internet bağlantısı iyi değil yorumlarını okuyorum ve eski kalitede panel takmadıklarını okuyorum. lg de de yine internet kopmaları olduğunu okuyorum fazla okumakta akıl tutulmasına yol açıyor. açıkçası teşhir ürünlerine bakıyıorum teşhirdekilerde bile ölü pixeller görüyorum. ve sonuç tv alamıyorum . ???

Y Çevrimdışı

ygt1634

Yeni Üye
13 Eyl 2019
7
29
Herkese merhabalar.
Uzun zamandır araştırıyorum forumdaki entrylerin çoğunu okudum fakat okudukça kafam karıştı.
Yeni mezun oldum tek yaşayacağım evime tv bakıyorum. İzleme mesafesi 3-3.5 metre yandan izleme olmayacak salon ışık alıyor ama stor perde var bi nebze güneş ışığını kesiyor.
Bütçem 1.000 ile 1.800tl arasında.
40-43 inç bir tv arıyorum.
Smart olmasına gerek yok. 4k olmasına gerek yok. Fullhd görüntü benim için yeterli.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler şimdiden.

M Çevrimdışı

Musti

Yeni Üye
2 Ocak 2019
48
46
Ustalar tavsiyenize ihtiyacım var vestel ud8200 ile awox k5500 rst android arasinda kararsiz kaldim.hangisini almaliyim

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
21
orkun coskun toshiba da olur hangi model bir de va mı ips mi kaliteli bir tv midir ? ekran parlaklığı önemli bazıları sönük kalıyor.

A Çevrimdışı

arifakinti

Yeni Üye
8 Şub 2018
45
Selamlar;

Karşı bayi, Kalan kısmı iki taksit ile ödemek güzel avantaj gibi görünse de, ''3300tl ye bu tv yi almak yerine neden 50PUS6262 ambilıght destekli UHD bir televizyonu kabaca 3600-3700tl bantlarında almayayım ki?'' diye düşünürüm ben olsam.

Bakınız 3300tl para verip FHD ve frr değeri 500hz bir tv alacaksınız
3650tl ye ise UHD+frr değeri 900hz olan HDR destekli UHD tv alacaksınız ki en önemli unsur, futbol meraklısı bu kardeşimizin ambilıght desteği sayesinde yeşil futbol sahasını evinin salonuna doldurmasına imkan tanımış olursunuz.

Ben ki insanlara ''LG den dinlenmeden, PHılıps den dinlene dinlene kaçın'' derim her zaman, lakin mantık ne derse onu da inkar edersek taş oluruz açık konuşayım.

N5300 de sorun yok, bu fiyata pus6262 varken o fiyata onu almakta sorun var :ok
Çok teşekkür ederim hocam değerli yorumunuz için. Şimdi Philips pus için pusuya yatma vakti :)

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Ustalar tavsiyenize ihtiyacım var vestel ud8200 ile awox k5500 rst android arasinda kararsiz kaldim.hangisini almaliyim
Ikisini de tercih etmezdim ayn paraya 55 inc vestel turevi ithal urun televizyonlar var gittigidiyorda 4k cozunurluk 4 cekirdek smr degeri 2200 hz 2 yil vestel guvencesi dahilinde

M Çevrimdışı

Musti

Yeni Üye
2 Ocak 2019
48
46
Hangi ürün ben bulamadim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ikisini de tercih etmezdim ayn paraya 55 inc vestel turevi ithal urun televizyonlar var gittigidiyorda 4k cozunurluk 4 cekirdek smr degeri 2200 hz 2 yil vestel guvencesi dahilinde
Hangi üründen bahsediyoruz ben bulamadim

Geri
Üst Alt