Hocam samsung nu8000 e kadar çıkabiliyorsan sony 55xf9005 ide incelersen iyi olur. Tabi bu ölü piksel ışık sızması olayı için bişey diyemem bu modelde kronik midir değil midir. Ama bence bulabiliyorsanız bi gidip inceleyin. Bir ara 6200 e düşmüştü kampanya ile ama tekrara 7000 üstüne çıkmış.anladım bak bakalım hocam bulursan banada söyle ii geceler
Selamlar;Samsung UE-49N5300 düşünüyoruz ado hocam ne dersin? Arkadaş yeni evleniyor ve TV de aradığı tek özellik maçları güzel bir şekilde izlemesi. Ligtv üyeliği de alacakmış. Bu TV dememizi sebebi de isyeri karşısında Samsung bayi var. 2000 peşin kalan 1300 iki taksit şeklinde bize verecek. Ama sen yok bu iyi değil başka bir modele bak dersen ona göre hareket edelim abi senin görüşlerin çok önemli. Adem Helvacı
Çok teşekkür ederim hocam değerli yorumunuz için. Şimdi Philips pus için pusuya yatma vaktiSelamlar;
Karşı bayi, Kalan kısmı iki taksit ile ödemek güzel avantaj gibi görünse de, ''3300tl ye bu tv yi almak yerine neden 50PUS6262 ambilıght destekli UHD bir televizyonu kabaca 3600-3700tl bantlarında almayayım ki?'' diye düşünürüm ben olsam.
Bakınız 3300tl para verip FHD ve frr değeri 500hz bir tv alacaksınız
3650tl ye ise UHD+frr değeri 900hz olan HDR destekli UHD tv alacaksınız ki en önemli unsur, futbol meraklısı bu kardeşimizin ambilıght desteği sayesinde yeşil futbol sahasını evinin salonuna doldurmasına imkan tanımış olursunuz.
Ben ki insanlara ''LG den dinlenmeden, PHılıps den dinlene dinlene kaçın'' derim her zaman, lakin mantık ne derse onu da inkar edersek taş oluruz açık konuşayım.
N5300 de sorun yok, bu fiyata pus6262 varken o fiyata onu almakta sorun var
Ikisini de tercih etmezdim ayn paraya 55 inc vestel turevi ithal urun televizyonlar var gittigidiyorda 4k cozunurluk 4 cekirdek smr degeri 2200 hz 2 yil vestel guvencesi dahilindeUstalar tavsiyenize ihtiyacım var vestel ud8200 ile awox k5500 rst android arasinda kararsiz kaldim.hangisini almaliyim
Hangi üründen bahsediyoruz ben bulamadimIkisini de tercih etmezdim ayn paraya 55 inc vestel turevi ithal urun televizyonlar var gittigidiyorda 4k cozunurluk 4 cekirdek smr degeri 2200 hz 2 yil vestel guvencesi dahilinde
Toshiba parlak yanlardan kayipsiz ips ekran onky hoparlör var gayet iyi tvorkun coskun toshiba da olur hangi model bir de va mı ips mi kaliteli bir tv midir ? ekran parlaklığı önemli bazıları sönük kalıyor.