R Çevrimdışı

r3210

Yeni Üye
16 Eyl 2019
1
32
Merhabalar Vestel 43UD8470 kodlu 4k smart tv yi hepsiburada uygun bir fiyata satiyor. Tavsiye eder misiniz daha once vestel tv hic kullanmadim. Tavsiye ve goruslerinizi bekliyorum.

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
21
vestelleri inceledim de açıkçası hiç beğenmedim yok mu düzgün bir tv yan açılardan izlenebilecek kafa ağrıtmayacak 55 inç parlaklığı düzgün satıcı bile söyledi eski panellerdeki kalite artık yok diye... maliyeti düşürmek için panel kalitesini düşürmüş vah vah vah ucuz etin suyu...

systemcar Çevrimdışı

systemcar

Aktif Üye
28 Ağu 2019
84
44
vestelleri inceledim de açıkçası hiç beğenmedim yok mu düzgün bir tv yan açılardan izlenebilecek kafa ağrıtmayacak 55 inç parlaklığı düzgün satıcı bile söyledi eski panellerdeki kalite artık yok diye... maliyeti düşürmek için panel kalitesini düşürmüş vah vah vah ucuz etin suyu...
Bulabilirsen 55nu8000. Tabii bütçe de uygunsa

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
21
Bulabilirsen 55nu8000. Tabii bütçe de uygunsa
:) o tv den 2 tane iade ettim ikiside arızalı çıktı sende dikkat et o markaya birinde ölü pixel doluydu artı kapalı kutu olmasına rağmen teşhir ürün çıktı . 2. de de aşırı derecede ışık sızması vardı paramı iade aldım :) saygılar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve milyarder bile olsam 4000 tl yi geçen bir tv almayacağım artık kesin karar kafam ağrımasın

systemcar Çevrimdışı

systemcar

Aktif Üye
28 Ağu 2019
84
44
:) o tv den 2 tane iade ettim ikiside arızalı çıktı sende dikkat et o markaya birinde ölü pixel doluydu artı kapalı kutu olmasına rağmen teşhir ürün çıktı . 2. de de aşırı derecede ışık sızması vardı paramı iade aldım :) saygılar

ve milyarder bile olsam 4000 tl yi geçen bir tv almayacağım artık kesin karar kafam ağrımasın
Hadi yaa, şansa bak, bak şimdi beni de korkuttun. Bende sıkıldım artık tv bakmaktan, şeytan al uygun fiyatlı bir tv geç diyor. Kafam atmak üzere.

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
21
aynen öyle yap ben üstüne birde 9750 grndg aldım oda fos çıktı onuda verdim paramı aldım inanmayacaksın ama belgeler elimde istersen gönderebilriim
doğru düzgün tv yapan yok

ööyle fazla para falan verme kesinlikle pişman olursan az pişman ol :) aslında en uygun fiyat max 3500 tl daha üstü haram bunlara

ha bide bunların o ilk yazdın tv ciler öyle alçak ki tv de diyorum ölü pxel var bana diyoki paneli tamir ederiz yok dedim tv yi değiştireceksin önce kabul etmedi 20 gün sonra mahkemeye gideceğim dedim koreye falan mail attım merkezlerine artık ne olduysa tmm değiştireceğz dediler.. mahkeme mi etkili oldu kore mailimi bilmiyorum

systemcar Çevrimdışı

systemcar

Aktif Üye
28 Ağu 2019
84
44
aynen öyle yap ben üstüne birde 9750 grndg aldım oda fos çıktı onuda verdim paramı aldım inanmayacaksın ama belgeler elimde istersen gönderebilriim
doğru düzgün tv yapan yok
Ne yapacağız peki, ben en iyisi fazla kurcalamadan bir tv alıp bu sayfayı kapatayım. Cidden sıkıntı bastı artık.

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
21
lg uk6450 mi nedir o tv var yorumlara bakıyorum wifi bağlantısı durmadan sorun çıkarıyor diyorlar. ssmng zaten almam grundg de almam. sony pahalı 5500 olan modeline baktım yeni çıkan xg7... görüntü sönük kalıyor. bi vestel vardı oda bugün söndü :) ha philipsin yeni çıkan modelleri iyi onlarda 6000 olmuş

systemcar Çevrimdışı

systemcar

Aktif Üye
28 Ağu 2019
84
44
Philips e hiç bakmadım ben. Hangi modeli varmış ki. Kasaları çok çirkin Philips TV'lerin.

Birde vestelin 9800 serisi var, acaba o nasıl. Fiyatı düştü, 6000 tl ye bulunuyor.

Geri
Üst Alt