B Çevrimdışı

beratoksvz

Yeni Üye
29 Ağu 2019
3
27
Arkadaşlar bu hafta içerisinde hatta cuma günü tv almayı umuyorum.Tv’de şuan için olmazsa olmaz olarak göreceğim iki şey var; 43inç üstü ve görüntü kalitesi mükemmel olmalı.Detaylara takılmıyorum, smart tv, android tv, FHD veya UHD takmıyorum, uzun ömürlü olsun, garanti ile uğraştırmasın yeterlidir.He smart tv olursa tabi ki güzel olur.Ama olmazsa olmazım değildir.A101’in toshiba ürününü almayı düşünüyorum şahsen, gayet uygun ancak görüntü kalitesi ne durumda hiçbir fikrim yok.Bu kriterlerde hızlı bir şekilde önerilerinizi rica edebilir miyim? Adem Helvacı [IMG alt="Adem Helvacı"]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/0/363.jpg?1527372547[/IMG]@Adem Helvacı abimizden de öneri gelirse beni çok mutlu eder.Hepinize teşekkür ederim.

O Çevrimdışı

oky13

Yeni Üye
2 Eki 2018
40
43
Beklentin nedir, bence alınır, mis gibi kullanılır.

Şunu fark ettim ki, televizyon arar iken, o olsun bu olsun, vay bu daha iyi, şu özellik mutlaka olmalı diye vs vs bir sürü beklenti içinde oluyoruz. Sonrası ise tv yi alıp bir köşede bırakıyoruz. Ben dediğiniz modeli aldım, maşallah diyelim , biz GENEL kullanıcı kitlesi olarak oldukça memnunuz. Normal tv seyrederim, ara ara youtube izlerim, 1 ay netfilix deneme izledim, hiçbirinden sıkıntım yok, maşallahı var. Biz biraz eski tip kullanıcı oluğumuz için klavyesine pek alışamadım, ama onunda çözümü sesli komut :) Bazen sırf bu sebeple ekrana yansıt özelliği çok daha kolayıma geliyor açıkçası. Pc den filmi açıp, yansıt diyorum mis gibi filmimi izliyorum. Amblight falan baya hoş açıkçası.
Hocam beklentim ev televizyonu olması normal uydu yayınlarını güzel göstermesi (4k lar uydu yayınını hd lerden bile kötü gösteriyor dediler) internete girip film-dizi izleyebilmek,youtube da rahatça gezebilmek. netflix falan. altyazı sorunu olmaması usb den rahatça izleyebilmek. Ambilight olayına bayıldım zaten.
Yorumları okuyunca tırstım o yüzden hala alamadım. Yorumu yazdığım gece 3 te sepette ödemeyi yaparken sinirlenip kapattım pc yi :) Tam aldım diyorum bi yorum geliyor aman pişman olursun diyor geriliyorum :) Pişman olunmayacak tv 8bin tl onu da ben veremem. markaların yorumlarına bakınca hepsinde şikayet var ama philips kullanan kullanmayan herkesi gıcık etmiş kendine. bu bir ön yargı mı yoksa gerçek mi onu çözemedim. Diğer markalarda da çok sorun var ama philips kadar kötülenmiyo. (7 binlik tv alt yazıda parlama yapıyor, dts desteği yok vs)
Hep sonunda gerek yok tv ye diyip 26inç vestelle devam ediyorum.Kararsızlığım beni öldürecek.
Adem abi de bu aralar hiç girmediği için o mu bu mu olayında içim rahat etmiyor :)
Uydu yayınlarında falan nasıl hocam tv?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçen az o fiyata 3 büyüklerden birşey alamazsın.
6000 tlye çıkarsan 65 ru 7100 alabilirsin. 65 düşündüğüne göre daha çok video film izliycen, youtube,netflix, iptv gibi şeyler düşünüyorsan samsung al. va panel kontrast ve parlaklık değerleri çok iyi.

Bende phipls almayı düşündüm. 7303 7503 bu ikisnden birisi için ambilight falan android tv cezbediyor.
Ama forumlarda çok sorun çıkardığı ssöyleniyor. Bugün tvleri canlı gördüm mağazada çok güzel ama bir malın değerini bence kullanıcı yorumları belirler. Ve ben philips in sitesinde bizzat kullanıcıların yorumlarına bakınca vazgeçtim. Umarım bu sorunları yaşamazsınız.
şu linkleri paylaşmak istedim .O kadar değişik değişik sorunlar var ki buda beni çekinceye soktu.Sonuçta philpsten ağzı yanmayan gidip oraya yazmaz.
pus 7503 e de baktım oda aynı.

Karasal yayınlarda çok kötü yazan yorum beni korkuttu en çok. Diğerleri bir yere kadar iadeye müsait şeyler. Servis sorunu vestel hariç hepsinde var ama işte bende o yorumlardan dolayı almaktan vazgeçiyorum her seferinde.
ama şu da var adamlar yorumları yayınlamış. 6 kötü yorumun 3 ü tamamen kişisel zevkle ilgili. mesela samsungda dts desteği yok film izlerken büyük sorun fakat bu kadar veryansın edilmiyor üstelik 7 binlik tv sinde. Bu kafamı karıştırıyor

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

beratoksvz

Yeni Üye
29 Ağu 2019
3
27
Arkadaşlar bu hafta içerisinde hatta cuma günü tv almayı umuyorum.Tv’de şuan için olmazsa olmaz olarak göreceğim iki şey var; 43inç üstü ve görüntü kalitesi mükemmel olmalı.Detaylara takılmıyorum, smart tv, android tv, FHD veya UHD takmıyorum, uzun ömürlü olsun, garanti ile uğraştırmasın yeterlidir.He smart tv olursa tabi ki güzel olur.Ama olmazsa olmazım değildir.A101’in toshiba ürününü almayı düşünüyorum şahsen, gayet uygun ancak görüntü kalitesi ne durumda hiçbir fikrim yok.Bu kriterlerde hızlı bir şekilde önerilerinizi rica edebilir miyim? Adem Helvacı [IMG alt="Adem Helvacı"]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/0/363.jpg?1527372547[/IMG]@Adem Helvacı abimizden de öneri gelirse beni çok mutlu eder.Hepinize teşekkür ederim.

+++

I Çevrimdışı

ilhandede

Yeni Üye
21 Haz 2019
3
45
Hocam beklentim ev televizyonu olması normal uydu yayınlarını güzel göstermesi (4k lar uydu yayınını hd lerden bile kötü gösteriyor dediler) internete girip film-dizi izleyebilmek,youtube da rahatça gezebilmek. netflix falan. altyazı sorunu olmaması usb den rahatça izleyebilmek. Ambilight olayına bayıldım zaten.
Yorumları okuyunca tırstım o yüzden hala alamadım. Yorumu yazdığım gece 3 te sepette ödemeyi yaparken sinirlenip kapattım pc yi :) Tam aldım diyorum bi yorum geliyor aman pişman olursun diyor geriliyorum :) Pişman olunmayacak tv 8bin tl onu da ben veremem. markaların yorumlarına bakınca hepsinde şikayet var ama philips kullanan kullanmayan herkesi gıcık etmiş kendine. bu bir ön yargı mı yoksa gerçek mi onu çözemedim. Diğer markalarda da çok sorun var ama philips kadar kötülenmiyo. (7 binlik tv alt yazıda parlama yapıyor, dts desteği yok vs)
Hep sonunda gerek yok tv ye diyip 26inç vestelle devam ediyorum.Kararsızlığım beni öldürecek.
Adem abi de bu aralar hiç girmediği için o mu bu mu olayında içim rahat etmiyor :)
Uydu yayınlarında falan nasıl hocam tv?

Karasal yayınlarda çok kötü yazan yorum beni korkuttu en çok. Diğerleri bir yere kadar iadeye müsait şeyler. Servis sorunu vestel hariç hepsinde var ama işte bende o yorumlardan dolayı almaktan vazgeçiyorum her seferinde.
ama şu da var adamlar yorumları yayınlamış. 6 kötü yorumun 3 ü tamamen kişisel zevkle ilgili. mesela samsungda dts desteği yok film izlerken büyük sorun fakat bu kadar veryansın edilmiyor üstelik 7 binlik tv sinde. Bu kafamı karıştırıyor
Dts bir sorun doğru ama + lar ve - ler var. Şİmdi artık setup box larla falan dts veya codec sorunları çözersin. Youtube a girmiyorsa bir şekilde çözersin. Ama bir tv nin görüntü kalitesini değiştiremezsin. Parlaklığını kontrastını değiştiremezsin, kronik sorunu varsa çözemezsin. O yüzden tabiki kusursuz tv yoktur. Ama kullanıcılar bir şey diyorsa dikate almak lazım. He o tv yi alıp kullanmayan kişi markaya sallar, ama sütten ağzı yanan bağırır çağırır. Philps ile ilgili bir sürü şikayet duydum okudum ve philps, samsung kadar tv satmamasına rağmen duyuyoruz. Ben zamanında note 4 ile alakalı bir sürü şikayet varken gittim telefonu aldım. Ve telefon aynen dedikleri gibi sorun çıkardı en temel özelliği gsm şebeke sorunu yüzünden çok pişman oldum.
O yüzden samsung veya lg den şaşma.

Sonu biraz ironik oldu ama sorunlu model ve marka herkeste olur anlamında söyledim. sonuçta samsung ile alakalı 10 senedir tv ile alakalı hiç bir sorun yaşamadım ve 40 c650 2 ( biri işte) tane var elimde.

O Çevrimdışı

oky13

Yeni Üye
2 Eki 2018
40
43
Dts bir sorun doğru ama + lar ve - ler var. Şİmdi artık setup box larla falan dts veya codec sorunları çözersin. Youtube a girmiyorsa bir şekilde çözersin. Ama bir tv nin görüntü kalitesini değiştiremezsin. Parlaklığını kontrastını değiştiremezsin, kronik sorunu varsa çözemezsin. O yüzden tabiki kusursuz tv yoktur. Ama kullanıcılar bir şey diyorsa dikate almak lazım. He o tv yi alıp kullanmayan kişi markaya sallar, ama sütten ağzı yanan bağırır çağırır. Philps ile ilgili bir sürü şikayet duydum okudum ve philps, samsung kadar tv satmamasına rağmen duyuyoruz. Ben zamanında note 4 ile alakalı bir sürü şikayet varken gittim telefonu aldım. Ve telefon aynen dedikleri gibi sorun çıkardı en temel özelliği gsm şebeke sorunu yüzünden çok pişman oldum.
O yüzden samsung veya lg den şaşma.

Sonu biraz ironik oldu ama sorunlu model ve marka herkeste olur anlamında söyledim. sonuçta samsung ile alakalı 10 senedir tv ile alakalı hiç bir sorun yaşamadım ve 40 c650 2 ( biri işte) tane var elimde.
Hocam görüntü olarak kimse philips kötü demiyor zaten kafama takılan o. toz olayı ve banding şikayetleri var genelde bu modelde. Dediğin çok doğru zaten o yüzden içime sinip de alamadım, demek istediğim görüntü önemliyse bluetooth a harici aygıt bağlanmadı diye bu kadar şikayet edilmesi göz ardı edilebilir mi? (dts sorunu gibi düşünün)
Toz olayı için adem bey in bir yorumu var; içinden toz çıkmayan panel görmedim diyor.
Banding konusu ise kısmen her tv de çıkabiliyor anlayabilirsek iade ediyoruz.
Servis ise benim için vestel hariç hepsi aynı. (şikayet var memnuniyet oranları ; philips %18 samsung%23 vestel %53)
kısaca haklısın hocam
Farkındayım ürünü beğendiğim için almak için sebep arıyorum bu arada savunur gibi oluyorum ama dikkatimi çeken diğer markaların sorunları basit gibi gösterilip philipsinki ölümcül hata gibi görülmesi. (bu forumda değil)
7 binlik tv de film izlemek için box almam gerekecekse ben o tv yi almam mesela.
philips pus7303 e kıyasla o bütçede neyi tavsiye edersiniz? daha iyi dersiniz? (3500 tl)

Son düzenleme:
I Çevrimdışı

ilhandede

Yeni Üye
21 Haz 2019
3
45
philips pus7303 e kıyasla o bütçede neyi tavsiye edersiniz? daha iyi dersiniz? (3500 tl)
Hocam Ben 3500 tlye
Hocam görüntü olarak kimse philips kötü demiyor zaten kafama takılan o. toz olayı ve banding şikayetleri var genelde bu modelde. Dediğin çok doğru zaten o yüzden içime sinip de alamadım, demek istediğim görüntü önemliyse bluetooth a harici aygıt bağlanmadı diye bu kadar şikayet edilmesi göz ardı edilebilir mi? (dts sorunu gibi düşünün)
Toz olayı için adem bey in bir yorumu var; içinden toz çıkmayan panel görmedim diyor.
Banding konusu ise kısmen her tv de çıkabiliyor anlayabilirsek iade ediyoruz.
Servis ise benim için vestel hariç hepsi aynı. (şikayet var memnuniyet oranları ; philips %18 samsung%23 vestel %53)
kısaca haklısın hocam
Farkındayım ürünü beğendiğim için almak için sebep arıyorum bu arada savunur gibi oluyorum ama dikkatimi çeken diğer markaların sorunları basit gibi gösterilip philipsinki ölümcül hata gibi görülmesi. (bu forumda değil)
7 binlik tv de film izlemek için box almam gerekecekse ben o tv yi almam mesela.
49ru7100 (nudan eski seri farkı bluetooth) alabilirsin 3500 tl ye veya lg 50 uk 6470 (2018).

İkiside va panel, 50 hz tvler. Smartlarıda iyi çalışır. Tizen olsun webos olsun.oturmuş sistemler, android macera. Bunların youtube netflix iptv gibi destekleri bitmez.
Mutfağımda 32 inci var ssamsungun 5 yıldır herşeyi açıyor yüklüyor.Çokta macera aramaya gerek yok.

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
21
samsunga hiç bulaşmayın ilk tv kapalı kutuydu ama sonradan anladık ki açılmış daha önceden çünkü olması gereken bazı güvenlik parçaları yoktu. ölü piksel vardı 9 tane rapor tutuldu değişim istedim önce kabul etmediler sonra tehdit ettim mahkemeye gideceğim diye mecbur kaldılar değişirdiler yeni gelen tv de ışık sızması çıktı onuda alın götürün dedim tv nu8000 bu arada premium hd . parayı iade almamda 3 ay sürdü. kısaca süründüm. tksadan almıştım. sonra hpsibudaladan bi tvaldım grundik 5100 etiket fiyatlı 100 hz olan şu hala sitede olan tv. bi sürü ölü piksel ışık sızması çıktı. açtım telefonu dedim ki utanmadınızmı bu tv yi bana satarken ne dese iyiler geri alıyoıruz ya. bide almasaydınız. paramı verin verdiler 15 gün uğraştım bu arada o sitede vade farkı diye ücret alıyo sonra tvyi iade edince o vade farkını cebine atıyor benim vade farkını gaspetti. o yüzden dikkat edin internet alışverisinizde tv 4000 tl 250 vade farkı aldı paranı git grudikten al dedi yani 4000 i ee 250 ne olacak dedim git bankandan al dedi. böyle bişey nasıl olur dedim senden aldım tv yi yok dedi vade farkını banka alıyo ondan alıcan uğraşmadım. Ama en çokta o netten tv alanlar buna dikkat etsin tv nin fiyatının üstüne bi de vade farkı koyup sonra o vade farkını vermiyo bu site bilginize. kısaca elimden 3 tane iyi düzeyde tv geçti 3 üde bi iş yapmadı. geçen gün ayak üstü tv bakıyorum smsng q serisi teşhirde daha 1 yılı dolmamış ölü piksel var hemde 3mm den büyük toplu. dedim bu ne abi sen söylemesen biz onu göremezdik vs vs. kısaca düzgün tv yapan yok . yukardada görüyosunuz yerli malı yok anakart problemi vs . şu an sütten ağzım yandı hergün tv bakıyorum nette ama aklıma yaşadıklarım geliyor . paramla rezil oluyorum diyorum vazgeçiyorum almam da gerek şu anda kafamdada 55sm8200 var ama 5500 verip kafa ağrıtmak ta istemiyorum yerli vs grundik dedik oda yaramaz çıktı . Hergün kadın cinayeti hergün birbirini kesenler kavgalar olaylar olaylar. trafik kurallarına uymayan bi sürü gerizekalı. zaten böyle bir yerde düzgün insanının mumla bulunduğu bir yerde düzgün alet kaliteli tv vs bulmak mucize olmalı. heryer kalpazan heryer katil heryerde aşşağğılık insan dolu..bunlarmı düzgün tv satacak bunlarmı hak hukuk bilecek. adam kayırmalar rüşvetler ... öyle bir yerde yaşamalısın ki herkesin kurallara uyduğu hak hukuk nedir bildiği bir işi yaparken en iyisini yaptığı yapamadığında yüzünün kızardığı mahçup olduğu. suç işlemediği . öyle bir yer yok malesef budurumda DEMİŞLER DEVEYE NEREN DOĞRU VUR BELİNE KAZMAYI....
Spalding Basketbol Topu Tacksoft 74-597Z
l

H Çevrimdışı

Hwk_57

Aktif Üye
29 Ağu 2019
56
36
samsunga hiç bulaşmayın ilk tv kapalı kutuydu ama sonradan anladık ki açılmış daha önceden çünkü olması gereken bazı güvenlik parçaları yoktu. ölü piksel vardı 9 tane rapor tutuldu değişim istedim önce kabul etmediler sonra tehdit ettim mahkemeye gideceğim diye mecbur kaldılar değişirdiler yeni gelen tv de ışık sızması çıktı onuda alın götürün dedim tv nu8000 bu arada premium hd . parayı iade almamda 3 ay sürdü. kısaca süründüm. tksadan almıştım. sonra hpsibudaladan bi tvaldım grundik 5100 etiket fiyatlı 100 hz olan şu hala sitede olan tv. bi sürü ölü piksel ışık sızması çıktı. açtım telefonu dedim ki utanmadınızmı bu tv yi bana satarken ne dese iyiler geri alıyoıruz ya. bide almasaydınız. paramı verin verdiler 15 gün uğraştım bu arada o sitede vade farkı diye ücret alıyo sonra tvyi iade edince o vade farkını cebine atıyor benim vade farkını gaspetti. o yüzden dikkat edin internet alışverisinizde tv 4000 tl 250 vade farkı aldı paranı git grudikten al dedi yani 4000 i ee 250 ne olacak dedim git bankandan al dedi. böyle bişey nasıl olur dedim senden aldım tv yi yok dedi vade farkını banka alıyo ondan alıcan uğraşmadım. Ama en çokta o netten tv alanlar buna dikkat etsin tv nin fiyatının üstüne bi de vade farkı koyup sonra o vade farkını vermiyo bu site bilginize. kısaca elimden 3 tane iyi düzeyde tv geçti 3 üde bi iş yapmadı. geçen gün ayak üstü tv bakıyorum smsng q serisi teşhirde daha 1 yılı dolmamış ölü piksel var hemde 3mm den büyük toplu. dedim bu ne abi sen söylemesen biz onu göremezdik vs vs. kısaca düzgün tv yapan yok . yukardada görüyosunuz yerli malı yok anakart problemi vs . şu an sütten ağzım yandı hergün tv bakıyorum nette ama aklıma yaşadıklarım geliyor . paramla rezil oluyorum diyorum vazgeçiyorum almam da gerek şu anda kafamdada 55sm8200 var ama 5500 verip kafa ağrıtmak ta istemiyorum yerli vs grundik dedik oda yaramaz çıktı . Hergün kadın cinayeti hergün birbirini kesenler kavgalar olaylar olaylar. trafik kurallarına uymayan bi sürü gerizekalı. zaten böyle bir yerde düzgün insanının mumla bulunduğu bir yerde düzgün alet kaliteli tv vs bulmak mucize olmalı. heryer kalpazan heryer katil heryerde aşşağğılık insan dolu..bunlarmı düzgün tv satacak bunlarmı hak hukuk bilecek. adam kayırmalar rüşvetler ... öyle bir yerde yaşamalısın ki herkesin kurallara uyduğu hak hukuk nedir bildiği bir işi yaparken en iyisini yaptığı yapamadığında yüzünün kızardığı mahçup olduğu. suç işlemediği . öyle bir yer yok malesef budurumda DEMİŞLER DEVEYE NEREN DOĞRU VUR BELİNE KAZMAYI....
Spalding Basketbol Topu Tacksoft 74-597Z
l

Hangi siteden alışveriş yaptınız?

T Çevrimdışı

Thx1138

Yeni Üye
24 Ağu 2019
12
34
Bu Fırsat Kaçmaz! 30 Ağustosa Özel Tüm TELEVİZYON'larda %10 İNDİRİM. Detaylar vatanbilgisayar.com'da.

H Çevrimdışı

hamur

Yeni Üye
22 Ağu 2019
39
42
kucuk tv bakiyorum. vestel grubunun 22inch full hd.si var. 24inch hd ekrani var. hangisi tavsiye edilir?

H Çevrimdışı

Hwk_57

Aktif Üye
29 Ağu 2019
56
36
yarın sabah gidip Toshiba 43l2863dat alacaktım ama Facebook yokmuş Smart özelliklerinde... Kararım yine değişti.? Xiomi Android Box çok övülüyor onu +uydu alıcılı Full HD Tv almaya karar verdim.

Aşağıdaki Tv nasıl özellikle paneli türü hakkında bilgisi var mı?
Philips 43PFS5503 LED TV

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
21
Hangi siteden alışveriş yaptınız?
orada belirttim tespi budala dan

tekrar yazıyorum o tepsi budala sitesinden kredi kartınızla alışverişlerde vade farkı varsa ki görünür kredi kartlarında farklı farklı vade farkları alıyorlar. ürünü beğenmediniz paranızı iade istiyosunuz . bu arkadaşlar öyle kredi kartınızdan alışverişi iptal etmiyor. küçük alışverişlerde tamam sorun yok ama böyle tv yada buzdolabı vs cihazlarda başıma geleni yazayım örnek olarak. 4000 tl cihazın fiyatı 250 vade farkı toplam alışveriş 4250 tl ödedim. 2 fatura gönderdiler mail adresime biri 4000 tl olan cihaz faturası (bu fatura cihaz üretici firma tarafından kesilmiş, bir fatura daha geldi şaşırdım o faturada 250 tl VADE FARKI YAZIYOR VE TEPSİCİLER tarafından kesilmiş cihaz bozuk çıktı. ben cihazı verdim direk hiç evde kalmadı bozuk çıktı kaldırttım servis götürdü bu tepsi budlacıları aradım dedim cihazda sorun çıktı paramı iade edin. bana ne deseler iyi senin parayı biz ödemiyeceğiz üretici firmadan alacaksın. itiraz ettim tabiki bu seferde sen arıza kaydının orjinalini gönder biz yine 4000 tl göndericez dediler . bende dedim vade farkı ne olacak onu bankayla halledeceksin dedi. bankayı aradım saçmalık ama yinede aradım bankacılarda haklı olarak alışverişi kimden yaptıysan onun alışveriş iptali yapması gerektiğini söyledi ama yapmadılar. yapmadılar yapmadılar. 250 tl kısaca güme gitti bu arada üretici firma hergün beni aradı 4000 paranızı göndericez nereye gönderelim falan diye bende diyorum 4000 tmm da 250 tl o zaman ne olacak dedim durdum. bu satıcı sitedekileri aradım kaç kez dedim bakın üretici parayı verecek siz onlarla görüşünde alışverişi iptal edin zaten iptal olnca vade farkı vs kalmayacak yok YAPMADI PAŞALAR. KISACA GASPETTİLER PARAMI ZIKKIM OLSUN HARAM OLSUN DEDİM . uğraşmadım olay bundan ibaret ve şikayet var sitesine bakarsanız bi sürü böyle şikayet göreceksiniz o sitele ilgili

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
21
Arkadaşlar size tavsiyem bu led teknolojileri 5 PARA ETMEZ. İNANIN EN İYİSİ 3 YIL DAYANIYOR VE BAKIN BÜYÜK YAZIYORUM. tamir diye birşey yok direk panel değişimi ve panel ücretleri tv den pahalı. kısaca gidin yenisini alın diyorlar. öyle en en en en iyisini alın kullanacağınız 3 yıl kesin arıza yapacaktır zaten kısa ömürlü ledler belli bi saat sonra sönmeye başlıyıor nasıl lambalar bozuluyorsa patlıyorsa onlarda öyle düşünün. eskiden daha kaliteli ledler yapılıyordu şimdi nerdeyse kullan at şeklinde yapıyorlar yani kalitesiz malzeme kullanıyorlar çünkü kaliteli yaparlarsa maliyet çok artıyor. Elimden de 3 tanesi geldi ve geldiği gibi de gitti ancak kafamı ağrıttım. 100 hz istiyorudum 3 ü de 100 hz idi maçlar akıcı olsun diye ama oda bir kandırmaca. tv yayınları 24 fps yani siz 100 hz lik tv alırsanız yayın 100 hz olacak ki o zaman işe yarasın ancak oyun olursa ps gibi orad işe yarar inanın internetten indirdiğiniz filimler bile 24 fps uzman arkadaşlar daha iyi açıklarlar .yani ferrrari alıyorsun 400 yapıyor ama kullanacağın yol antalya kemer yolu yada marmaris datça yolu gibi hayatta 400 basamayacaksın en fazla 100 le gidersin :) yani boşuna para veriyormuşuz. yani zenginseniz diyeceğim yok ama bizim gibi dar gelirli iseniz bence bi tv ye 5 bin6 bin yada üstü verilmez. O YÜZDEN NE Mİ YAPICAZ bende bilmiyorum yardımcı olacak biri varsa tavsiyelerini dinlerim. şöyle 3500 civarı en fazla tabiki 55 ekran beyazları beyaz siyahları siyah nit değeri yüksek tv film maç izleyebileceğim bir tv öneren varsa banada söylesinler ama siz siz olun bu fiyattan fazlada yukarı çıkmayın sonra kafanız çok ağrır böyle en azından az ağrır tabi herkesin kesesine göre.. 3500 bile fazlada nyse artık saygılar :)

BöcekBaşı Çevrimdışı

BöcekBaşı

Yeni Üye
31 Ağu 2019
34
36
Evimde lg la serisi tv var başka odama 1 adet daha tv almak istiyorum ama bütçem 2000 tl civarı ne önerirsiniz arkadaşlar? Hi level, vestel vs öneriyor musunuz?

Geri
Üst Alt