A Çevrimdışı

Askn0more

Aktif Üye
29 Mar 2019
109
40
Merhaba Forumdaşlar,
Daha önceki mesajlarımda 64NU8000 almaya karar vermiştim.Ama içim rahat etmedi, bir daha Samsung alamadım, yapamadım vallahi, daha önceki bariz sorunlu Tv' de bişey yok diyen servis, Samsung Destek ve Şikayet var' a yazmama rağmen beni arayıp biz Samsung olarak hiçbir şey yapmayacağız diyen yetkisiz ve yetkin olmayan sözde Samsung yetkili kişisi geldi aklıma. O kişi bana demişti ki TV 4K özellikli olduğu için 4K harici yayınlarda o koyu şeritler çıkar ve bu çok normal demişti. Bende siz çocuk mu kandırıyorsunuz demiştim, ama çok sinirlenmiştim. Tüketici Hakem Heyeti karar verecek öyleyse diye kapatmıştım. Thh 65MU7400' ü ayıplı mal olarak nitelendirdi ve ben paramı iade aldım.

Ve gemileri yaktim, Sony 65xf9005 aldım. Yarın teslim ve kurulum yapılacak.

Samsung almayarak belki duygusal davrandım ve biraz daha fazla ödedim ama içim rahat, varsın öyle olsun. Ha Samsung'un umurunda mıyım, tabi hayır. Adamlar zaten piyasadaki satışın %40' ına sahipmiş. Sorunlu ve bozuk Tv'leri satıp sonra da sahip çıkmasınlar ve biz de bunlarla uğraşmayalım. Bozuk Tv satan bu tarz firmaları THH' ye verin ve hakkınızı arayın dostlar.

selamlar..
Biraz yüksek fiyatına rağmen kendi segmentinde alınabilecek en iyi tv lerden birini almışsınız. Hayırlı olsun.. yani gemileri yakmanız kötü olmamış... dedigim gibi fiyatlar yüksek ama sony takdiri hakeden güzel televizyonlar üretiyor. görece daha makul fiyatlarından ötürü samsung tercih etmesem kesinlikle sony tercih ederim.

Son düzenleme:
R Çevrimdışı

reha063

Yeni Üye
13 Nis 2019
4
42
Merhaba kolay gelsin.
Ben evde internet üzerinden bağlantı ile ailece film dizi izleyeceğimiz ucuz ama memnun olacağımız bir tv almak istiyorum. Tv seyretmiyorum. Tv yi evde kullanım ve ekran büyüklüğü daha iyi olduğunu düşündüğüm için almak istiyorum. duvara monte edilecek. Tv yerine masaüstü pc ekranı da olabilir? saygılar.

A Çevrimdışı

Askn0more

Aktif Üye
29 Mar 2019
109
40
Beklentileriniz doğrultusunda size pc monitoru kesinlikle tavsiye etmiyorum. sizin beklentilerinizi en iyi karşılayacak ürün wifi baglantısı olan büyük ekranlı bir tv dir. Bu doğrultuda izleme mesafeniz ve açınızla ilgili bilgi verebilirseniz size uygun tv modelleri üzerinde konuşabiliriz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A Askn0more, R reha063

R Çevrimdışı

reha063

Yeni Üye
13 Nis 2019
4
42
Beklentileriniz doğrultusunda size pc monitoru kesinlikle tavsiye etmiyorum. sizin beklentilerinizi en iyi karşılayacak ürün wifi baglantısı olan büyük ekranlı bir tv dir. Bu doğrultuda izleme mesafeniz ve açınızla ilgili bilgi verebilirseniz size uygun tv modelleri üzerinde konuşabiliriz.

A Askn0more, R reha063
Öncelikle teşekkür ederim
Oda dikdörtgen 25-30 m2 Çocuklar için tv duvara monte ya da tv ünitesine konulacak. İzleme mesafesi 2-3 metre olabilir.

Oda dikdörtgen 25-30 m2 Çocuklar için tv duvara monte ya da tv ünitesine konulacak. İzleme mesafesi 2-3 metre olabilir.
Pahalı bir tv istemiyoruz mümkünse fiyat performans ürünü olmalı

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
784
Smart tv alırken Netflix öncelikli olanlar iyi bir tv alsın.
Bugün baktım ki Netflix interaktif dizileri çinli boxlar göstermiyor.
Sıradan tv alır 300 tl Android box alırım netflix olayı tamamdır işi bitti artık.

Alacağım tv yi duvara monte ettirirsem uydu girişi, hdmi girişi, ses girişleri devre dışı kalıyor.
Gitti 3.000 TL daha tv sehpası için. ?

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

Askn0more

Aktif Üye
29 Mar 2019
109
40

Pahalı bir tv istemiyoruz mümkünse fiyat performans ürünü olmalı

Yaklaşık ayırdığınız bütçe ne kadar olacak TV için?

Kuyashi Çevrimdışı

Kuyashi

Yeni Üye
7 Nis 2019
3
33
A Askn0more Samsung UE-43MU7000'i tavsiye etmiştiniz ancak sabır edemedim.

NAVITECH LDS-4966UHD 49" satın aldım ve ilginç olanı ürün hakkında 4K ve 49" olması dışında bir bilgim olmadan yaptım bu alışverişi.

Marka bilindik değil ve üstelik geri iade edilmiş bir outlet ürün bu. Tam olarak problemi de belirtilmemiş. Mediamarkt'ın iddiasına göre tek sorun kutusu.

Fakat fiyatı %50 düşmüştü ve tek adetti diye sanırım acele ettim ve tüm dezavantajlara rağmen satın aldım. (Hepsiburada fiyatı 3000, benim ödediğim fiyat 1600)
Daha elime ulaşmadı. Salı'ya kadar da ulaşacağını düşünmüyorum.

En kötü senaryoda 14 günlük şartsız iade hakkımı kullanarak geri iade ederim diye düşündüm. Ürünü kullanan ya da engin teknik bilgileri ile yorumlamak isteyenlerin yorumlarını dört gözle bekliyorum.

Ürün elime ulaştıktan sonra neden "outlet" olarak sınıflandırılmış, ölü pikseli var mı, kozmetik olarak ne durumda, ve görüntü kalitesi nasıl gibi sorularla ilgili ekstra bir gönderide bulunurum.

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
784
Sony 49Xf7596 4.300 TL.
Sony 55XF7596 4.650 TL.
Bu televizyonlar android 8.0
Bunlara telefonlar gibi apk kurulabilir mi.
Aptoide 'den proğram indirilebilir mi.

A Çevrimdışı

Askn0more

Aktif Üye
29 Mar 2019
109
40
Sony 49Xf7596 4.300 TL.
Sony 55XF7596 4.650 TL.
Bu televizyonlar android 8.0
Bunlara telefonlar gibi apk kurulabilir mi.
Aptoide 'den proğram indirilebilir mi.

Evet yükleyebilirsiniz. Es dosya yöneticisi de bu tv lerde çok büyük bir yardımcı araçlardan bence.

Android işletim sisteminin genel sorunu olan çok geniş bir kitleye hitap etmesi dolayısıyla özellikle farklı platformlar arası optimizasyonun eksik olması tecrübeyi olumsuz yönde az da olsa etkiliyor. Herhangi bi platform ve ürüne spesifik optimizasyon yapılsa bile yine geniş ekosistem ve kullanan farklı cihaz sayısının fazlalığından ötürü takibi ve gelecekte gereken güncellemeler ve bug fix lerin yavaş ve bazen hiç gerçekleşmemesi mümkün oluyor. Bunun nedenini yazılımcı bir arkadaş cok net cümlelerle açıklamıştı.. "androide yazılım yapmak, kullanan her cihaz için, her donanım ve farklı ekran çözünürlükleri için optimizasyon sorunlarıyla bogusmak ciddi zaman ve emek gerektiren işlerden" demişti.

Bu sebepten uygulamalarda veya genel tecrübede bazı sorunlarla boguşmanız olası olsa da android'in esnekliğini de hoş bir tecrübe.. Keşke tv üreticilerinden bir tanesi bunu bir fırsat olarak görüp gönül verse de daha stabil çalışan, daha akıcı android tv ler görebilsek.. şahsen hemen bir tane edinmek isterdim..

A Askn0more Samsung UE-43MU7000'i tavsiye etmiştiniz ancak sabır edemedim.

NAVITECH LDS-4966UHD 49" satın aldım ve ilginç olanı ürün hakkında 4K ve 49" olması dışında bir bilgim olmadan yaptım bu alışverişi.

Marka bilindik değil ve üstelik geri iade edilmiş bir outlet ürün bu. Tam olarak problemi de belirtilmemiş. Mediamarkt'ın iddiasına göre tek sorun kutusu.

Fakat fiyatı %50 düşmüştü ve tek adetti diye sanırım acele ettim ve tüm dezavantajlara rağmen satın aldım. (Hepsiburada fiyatı 3000, benim ödediğim fiyat 1600)
Daha elime ulaşmadı. Salı'ya kadar da ulaşacağını düşünmüyorum.

En kötü senaryoda 14 günlük şartsız iade hakkımı kullanarak geri iade ederim diye düşündüm. Ürünü kullanan ya da engin teknik bilgileri ile yorumlamak isteyenlerin yorumlarını dört gözle bekliyorum.

Ürün elime ulaştıktan sonra neden "outlet" olarak sınıflandırılmış, ölü pikseli var mı, kozmetik olarak ne durumda, ve görüntü kalitesi nasıl gibi sorularla ilgili ekstra bir gönderide bulunurum.

Merhaba
Öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. Umarım kötü bir tecrübe ile karşılaşmadan sorunsuz kurulum gerçekleşir.
Öncelikle tv ile ilgili sıfır fiyatın çok anlamsız olduğu kanaatindeyim. 3200 tl gibi fiyatlara (43") mu7000 bulunabiliyorken sıfır olarak bu fiyata ürünü satmaları ticari fiyatlandırma anlamında bana değişik geldi.

Sizin aldığınız fiyatı tabiki burada ayrı tutuyorum. Elbette ödediğiniz para ile satın aldığınız tecrübeyi oranladığımızda eğer sorunsuz kurulum gerçekleşir ise ödediğiniz lira başına aldığınız performansın sizi tatmin edeceğinizi düşünüyorum ki zaten sizinle konustugumuzda belirttiğiniz fiyat bandının altında olması açısından hedef tutmuş. Ancak Tv yi koyacağınız yer açısından ekran boyutu sizin uygun gördüğünüz ebattan büyük olmuş. Bu da sanırım bu konuya bir çözüm getirdiğinizi akla getiriyor.

Bu tarz görece daha uygun fiyatlı tv lerde arayüz malesef peygamber sabrı gerektiriyor. Bu yüzden smart özellikleri için bir beklenti oluşturmak çok yanlış olur düşüncesindeyim. Siz ana amac olarak playstation bağlayacağınız için medya oynatma işini netflix olsun youtube olsun playstation üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Bu yüzden bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Ha derseniz ki siz playstation için tercih eder miydiniz? İşte asıl soru işareti burada akla geliyor..

PC ve konsol oyuncusu olarak sanırım amacım genel olarak playstation ise ben bekleyip daha üst segment paneller için sabrederdim. Zaten özellikle pc de ve konsolda da geçerli olduğu üzere donanımları secerken beklentiler arasında oyun var ise fiyat anında üst segmentlere tırmanmaya başlar ve bunun duru yoktur. inanın bana :) Yani yine dediğim gibi ödediğiniz lira başına aldığınız performans sizi tatmin edecektir.

Kafama takılan outlet ürün olması.. fiyat outlet ürün olması dolayısıyla sıfır fiyatından çok ama çok aşağıda.. Firmaların bir outlet ürünün fiyatını belirlerken üründeki kusurlara göre fiyatlandırma yapttığını bildiğimden ötürü bu kadar aşağıda olması beni biraz düşündürdü. Ha belkide ellerindeki stokları eritmeye çalışıyolardır ve ya başka bir sebepten uygun fiyata satıyorlardır bunu sanırı msadece tv elimize ulaştığında anlayabiliriz.. Yanlız dikkat etmeniz gereken bir konu var ki bazı firmalar outlet ürün satısı konusunda farklı prosedürler uygulayabiliyorlar. Örnegin internetten alınmış veya magazadan alınmış bir ürünün belli bir zmaan içerisinde kutuyu acmamak kaydıyla koşulsuz iadesi tüketici haklarında olmasına rağmen bazıları teşhir veya outlet adı altında satılan malların müşterinin bunu bilerek ve isteyerek satın alması dolayısıyla iade kabul etmiyor. Bunun hukuka ne kadar uygun olduğunu konuyla ilgili meslege mensup arkadaşlara sormak gerekir. En son ikea da outletten aldığım ürünü iade edememiştim. hemde ertesi gün götürmeme ragmen...

Tv henüz elinize ulaşmadan siparişi iptal etme şansınız var.. Ya bekleyip risk alacağız.. yada biraz sabredeceğiz ve tecrübe edeceğiz..

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
784
Sağolun bilgiler için.
Seneye Google uyarısı ile iyi android tv ler çıkacak sanırım.
Hepsinin bir eksiği var şaşırdım.
Oğlum LG beyazlarını beğenmedi.
Samsung NU 8000 alalım dedi ama fiyatı yüksek.
Mayıs ayında 2019 modelleri gelecekmiş sanırım fiyatlar dahada düşer.
İyi geceler.

A Çevrimdışı

AIR JORDAN

Yeni Üye
13 Nis 2019
2
30
Arkadaşlar merhaba yukarıda sordum ancak cevap gelmedi yardımlarınızı bekliyorum
LG70UK6950 TV hakkında yorum almak istiyorum bilgisi olan var mı acaba ?

F Çevrimdışı

felekman

Yeni Üye
2 Kas 2018
16
38
arkadaşlar bende 43 veya 49 inç Android Tv almayı düşünüyorum. bana tavsiyelerde bulunur musunuz?
Philips 49PUS7503/12 49" 124 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV 4000 TL'ye alınır mı?

Geri
Üst Alt