Arkadaşlar şu tvlerden hangisini almalı?
Vestel 49ud9200
Vestel 49ud9300 veya 9360
Vestel 49ud9400
Aralarında tercih sebebi olabilecek bir fark var mı? Yoksa hangisi ucuzsa onu mu alayım?
Ud9400'ü eski seri olması nedeniyle eledim. Ud9200 ve ud9360 kaldı. Vestel'in sitesinde bu iki modeli karşılaştırdığımda ise karşıma şöyle bir tablo çıkıyor: (Soldaki ud9200)
Ud9360 modelinde hdr yok diyor, doğru mudur? Aynı şekilde ud9200 modelinin kendi sayfasında quantum renk paleti simgesi çıkıyor ama karşılaştırma tablosunda qunatum renk paleti için yok diyor. Bir de bu v-uhd tam olarak ne demek oluyor?
Nereden, kaça aldınız hocam?Yeni tv'lerde genelde bilgi bulamama problemi oluyor. Ben ud9200 siparişi verdim. umarım pişman olmam
Ud9400'ü eski seri olması nedeniyle eledim. Ud9200 ve ud9360 kaldı. Vestel'in sitesinde bu iki modeli karşılaştırdığımda ise karşıma şöyle bir tablo çıkıyor: (Soldaki ud9200)
Ud9360 modelinde hdr yok diyor, doğru mudur? Aynı şekilde ud9200 modelinin kendi sayfasında quantum renk paleti simgesi çıkıyor ama karşılaştırma tablosunda qunatum renk paleti için yok diyor. Bir de bu v-uhd tam olarak ne demek oluyor?
Aslında bu tv nin bilgilerini kısaca geçmiştim şurada. Gözatabilirsiniz.
Nereden, kaça aldınız hocam?
merhabalar regal televizyonu aldınız mı?Ben hem Ado hem F fikoloji etiketledim sormak için hocam da cevap yazmadılar. Pusudayım alacağım ama panel ve anakartı hakkında bilgim yok
Merhaba hocam bugün geldi. Haftaiçi işte olmam sebebiyle kurduramayacağım. C.tesi içinde perşembe aramam gerekmiş ( en fazla 2 gün önceden aramam gerekiyormuş ). C.tesi gelirse fotoğraf atacağım inşallah. Umarım sıkıntısız sorunsuz ürün gelmiştir. Siz satın aldınız mı ?merhabalar regal televizyonu aldınız mı?
TV hayırlı olsun. regal servisi bu kadar yoğunmuymuş,Merhaba hocam bugün geldi. Haftaiçi işte olmam sebebiyle kurduramayacağım. C.tesi içinde perşembe aramam gerekmiş ( en fazla 2 gün önceden aramam gerekiyormuş ). C.tesi gelirse fotoğraf atacağım inşallah. Umarım sıkıntısız sorunsuz ürün gelmiştir. Siz satın aldınız mı ?
Yoğunluktan olduğunu sanmıyorum hocam Regalin çalışma sistemleri o şekildedir belki. Buharaticaretten aldım.TV hayırlı olsun. regal servisi bu kadar yoğunmuymuş,
Ben daha almadım. Bu hafta içinde samsung 50nu7400 kampanya olmazsa regal 55r6020 modelini gittigidiyordan alacağım.
Siz tv nereden aldınız, (gittigiyordan aldıysanız hangi satıcıdan aldınız, link atabilirmisiniz)
https://urun.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/regal-55-inc-140-ekran-55r6020u-ultra-hd-4k-smart-led-tv-425052778
Evet bugün gittim 3200 demişler o gün bana söyledikleri o. Ama ben yanlış anladığımı düşünmüyorum. En son 3000 TL olur dediler bende almadım.Sorabildiniz mi? M mylove33
Ankara'ya gönderebilirler mi?
Bu sürede bazı listelediklerimin fiyatı arttı maalesef.
Bakalım ya nasip diyoruz hocam.