Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Sonuç bilgisi paylaşabilirseniz çok sevinirimteşekürler nu7100 olabilir sağolun....
Sonuç bilgisi paylaşabilirseniz çok sevinirimteşekürler nu7100 olabilir sağolun....
Adem Bey merhaba, daha önce sormuştum ama gözünüzden kaçmış olmalı. Toshiba 65V6763DB modelinin paneli VA mıdır IPS mi? Bir de kontrast ve parlaklık ile bilgiye ulaşabilir miyiz? Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Bilgi sahibi olduğunuzda paylaşırsanız sevinirim.Selamlar;
İhraç kapsamında ürün. MB130S anakartlı ancak henüz detaylı bilgiye ulaşamıyorum maalesef.
1-2 hafta sonra tekrar hatırlatırsanız seve seve kontrol ederimTeşekkür ederim. Bilgi sahibi olduğunuzda paylaşırsanız sevinirim.
Hocam teşekkür ederim verdiğin bilgi için. az çok bilgi sahibi olduk konudan, benim de gönlüm hep 55NU8000 den yana =) ama gel gör ki böyle bir fırsat geçti elime 65UD8900 ü 2-2,5 arasına ayarlarım dedi bir tanıdık (mart ayında veriyorlarmış o cihazları) aslında istediğin her modeli ayarlarım dedi. yalnız önceden de bahsettiğim gibi kaba tabirle tamir edilmiş cihazlar bunlar ama yine de garantisi var dedi, çok da detayını anlamadım açıkçası.. Yani özet sorum piyasanın yarı fiyatına bu şekilde bir cihaz bulduğumda alayım mı ?VESTEL i kim anlıyor ki biz anlayalım azizim.
Yıllarca buralarda yazdık, Görevli olduğum dönemlerde resmi raporlar ile yüz kere kendilerine de yazdım. ''Bayi Koruma Programı'' dedikleri bu AHB saçmalığının hiç bir anlamı olmadığını, Korumaya çalıştıkları bayilerin, bu VESTEL markalı ürünleri spot piyasaya zaten kendilerinin sattığını bin kere ispat ettik.
Halen, vay efendim VESTEL markalı ürün olursa şuradan alırsan bilmemne, buradan alırsan bilmemne, Burada alırsan bilmem kaç yıl, buradan alırsan vs vs vs. REGAL olursa cart, SEG olursa curt.
Bak ARÇELİK markasına, git istersen bakkaldan al, adamlar her türlü mallarının arkasında duruyor ve kapı gibi 3 yıl garanti ve ücretsiz montaj hizmetini veriyor.
Bunlar halen tırı vrı işlerle uğraşıyor.
Almayın sevgili kardeşim böyle adamlardan mal falan, QUANTUM teknolojisinin gerçek üreticisi ve sahibi olan SAMSUNG markasından ürün alın. Tamam ben de biliyorum biraz fiyat farkı var lakin inanın o mühendislik kalitesi için kesinlikle değer.
Ado önerebileceğin bir model var mı?karma panel
smart zayıftır
direk bağlanırsın
izleyemezsin
3 yıl
başka model bakmak mantıklı
Haklısınız hocam ama böyle diye diye 55NU8000 e doğru gidiyor durum Şöyle güzel bir indirim denk gelirse NU8000 alacağım galiba )600 daha ver 49 unu al pişman olma sonra
O zaman önce sizin yorumları bir alalım. Ben konuya şöyle 5 dakika mola verip, sizinle tüm yazışmalarımızın bütününe bakıp sonra görüş bildirmeyi tercih edeceğim
Olumlu veya olumsuz sonuç bilgisi lütfen.
tercihiniz ne olursa olsun, deneyimleriniz bizler ve sizlerden sonra gelecek kullanıcılar için önemlidir çünkü
Adem ustam tavsiyeniz üzerine TV'yi önce yerinde görüp aldım. TV dün elime ulaştı. Genel olarak görüntü iyi. Parasını fazlasıyal hak eden bir cihaz. Ayrıntılı görüşlerimi daha sonra yazacağım.Olumlu veya olumsuz sonuç bilgisi lütfen.
tercihiniz ne olursa olsun, deneyimleriniz bizler ve sizlerden sonra gelecek kullanıcılar için önemlidir çünkü