bektafig
Aktif Üye
- 25 May 2018
- 78
- 35
Evet NU lar VA
VESTEL türevlerinde en büyük handikap, çoklu üretimler yapıyorlar. Yani model aynı olmasına rağmen içerisindeki donanım farklı olabiliyor çoğunlukla, Bu demek oluyor ki 6520 de hem ıps hem de va panel olabiliyor. O nedenle beğendiğiniz modellerde çoklu üretim olup olmadığını mutlaka buraya yazarak sorgulayınız.
Modeli birbirinden farklı olup da, aralarında fark olmayan ürün yoktur zira yasal olarak da bu zaten sakıncalıdır. Bu anlamda mutlaka fark var lakin ne derece fark var ve bu bahsedilen fark işlevsel mi yoksa etkileşimsel mi o önemli.
Aynen mu70 ve nu71 arasındaki gibi sırf adı fark olsun diye yapılmış değişikliklere biz zaten fark olarak dahi bakmıyoruz. Ama mu7 deki ayak yapısının mesela nu71 den daha estetik olduğu da gün gibi ortada. Fark mı? Fark ;)
hah işte bahsettiğim olay o Ado hocam. 45 derece yoktur bizim koltuklardaki açı ama yinede oyle sıkıntılar
şimdi MU7400 ile NU7100 serisi aynı mı orasını anlayamadım. Ayağı dışında ?
NU7400 almıyorum o zaman yada mağazaya gidip bir bakınayım ? 30 derecelik açıda kurtarırsa diye ?
ama MU7400 ile NU7100 IPS panel ise alınabilir diyorsunuz yani.
LG yada Samsung alayım diyorum. ondan MU 7400 yada NU7100 e mi bakayım NU7400 va ise .
LG'nin de o yorumu buldum ama bizim amcamlara 55LA660S almıştım. SÜper harikulade .
Şayet sakıncası yoksa siz bana deseniz samsung alcaksan mesela 50 yada 55 mu7400 al yada lg de su modeli al derseniz ben 2 sinin fiyatlarına fln bakıp mağazada görüp alayım üstat