Oyun konsolum için TV düşünüyordum aslında buradan da ado hocamızdan fikir aldım yalnız karşılaştırınca 43ud8360 43nu7100 e göre 1 bin ₺ daha uygun işte bu yüzdendir ki bir riske girdim ve oyun konsolum için 43UD8360 sipariş ettim her neyse kurulum yapıldı ve Xbox one X cihazimi bağladım ve başladım testlere , FIFA 19 Battlefield 5 - 1 rainbow gibi oyunlarda , 1080 den 2160 çözünürlüğe geçince gerçekten şaşırdım bu kadar fark edeceğini ve muazzam bir görüntü kalitesi varmış , FIFA oyununda oyun modu hariç dinamik mod + hdr da bile kesinlikle ghosting deniyor galiba topun izi gölgesi gibi birşey ile kesinlikle karşılaşmadım aynı şekilde diğer FPS oyunlarında da aynı akıcılık vardı , almak isteyenler için fikir edinmesi açısından yazmak istedim bence fiyatına göre ben 2 bin ₺ ye aldım TV yi çok iyi olduğunu düşünüyorum. Diğer özellikleri beni çok ilgilendirmediği için açıkçası çok kurcalamadim ama gerekirse bir video çekip YouTube atacağım belki birilerinin işine yarar diye düşünüyorum. Herkese güzel günler dilerim.