sizin öneriniz nedir 55 inç olarak?Selamlar;
49 ile 55 arasındaki elbette barizdir. Ancak Vestel de bir istikrarsızlık var 2018 sonunda, beklediğimiz değişim/Gelişim haberlerini alamıyoruz bir türlü. Bu koşullarda satın almayı düşündüğünüz tv kesinlikle halen Vestel olacaksa ona göre araştırayım
Arkadaslar merhabalar.Bir kac zamandir televizyon arastirmaktayim ancak bir turlu isin icinden cikamadim.Daha once smart tv kullanmadim.Yeni evlenecegim evime iyi birsey almak istiyorum.Butcem 4.500e kadar cikabilir. Ancak ne alacagima bir turlu karar veremedim. Sanirim Mac film dizi playstaion agirlikli kullanima olacak. Yer oturma duzeni konusunda belirli birsey yok cunku daha yerlesme olmadi.Oturdugum bolgenin kullanicagim odaları genellikle 35mtre kare gibi.Sizce hangi marka model almalym 55’ gozume cok buyuk geldi bu tarz odalar icin buyuk olabilecegini dusunuyorum 50’ boyutlarinda tavsiyeleriniz nelerdir
Çok iyi ama online satış yok. Sadece bazı mağazalarına yönlendirmiş. Buradan bu tv'lerin mağazalarda kalan 1'er adet teşhir ürünlerinin satışta olduğu ortaya çıkıyor. Bu bilgiyi Vatan Bilgisayar müşteri hizmetlerini arayarak teyit ettim. 2017 model cihaz da bir hayli kullanılmıştır kanımca. Fakat teşhirlerin bana göre bir avantajı var ki; bütün panel testlerini yapabilir, kafanıza yatarsa alabilirsiniz.sa günaydın herkese.
vatanda samsung ue49mu7400 gördüm nette dolasırken. taksıtli olması ve fiyatının 3599 olması cok iyi degil mi?
Ado hocam sizce alınır mı? Geçen senenin modeli herhal
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ado hocam zahmet olmazsa vestel 65OB9900 hakkında biraz bilgi verebilir misin? En çok merak ettiğim kullanılan kartın modeli
Hocam sizce sizin düşüncenize göre bu tv yi almamda bir sakınca var mıdır ? mb130 anakart vardır diye üzerine yoğunlaşmıştım sizce bu düşüncemin bir önemi var mıdır ?Selamlar; Anakartı MB120
Oled olması nedeniyle 100hz donanımsal paneli olan TV dir. SMR değeri 100hz dir. wifi widi bt dlna dahili subwoofer pixellence vs destekleri mevcuttur