S Çevrimdışı

superhead

Yeni Üye
27 Ağu 2018
18
42
Adem Helvacı Ado,

Evet üstad bende öyle tahmin ediyorum. Ne yapmalıyım bu aşamada. Tv'de dün smart özellğini denerken dondu :polis fişi çekip takmak zorunda kaldım. onun dışında bir sorun yok gibi. (çok küçük şeyleri atlıyorum) Bu şekilde sineyemi çekeyim yoksa hakkımı arayımmı? değişim olumu ki?:bilmiyom

T Çevrimdışı

teacher35

Yeni Üye
20 Ağu 2018
17
40
Yeni bir tv aldigimizda yapmamiz gereken testler nelerdir?Baska bir yerde aciklamasi var ise link verebeilir misiniz lutfen?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado,

Evet üstad bende öyle tahmin ediyorum. Ne yapmalıyım bu aşamada. Tv'de dün smart özellğini denerken dondu :polis fişi çekip takmak zorunda kaldım. onun dışında bir sorun yok gibi. (çok küçük şeyleri atlıyorum) Bu şekilde sineyemi çekeyim yoksa hakkımı arayımmı? değişim olumu ki?:bilmiyom

Panel testi bu nedenle sormuştum, Eğer tv de sorun yok ise bana kalırsa kullanabilirsiniz zira hesaplara göre 10 günlük total kullanımı olan bir tv bu, kararı sizin vermeniz gerekir :ok

S Çevrimdışı

superhead

Yeni Üye
27 Ağu 2018
18
42
Panel testi bu nedenle sormuştum, Eğer tv de sorun yok ise bana kalırsa kullanabilirsiniz zira hesaplara göre 10 günlük total kullanımı olan bir tv bu, kararı sizin vermeniz gerekir :ok

Eyvallah üstadım bu kullanımı çok kafaya takmayım diyorum ama smartını kullanırken yaşadığım donma sorunu tekrarlamaz inşallah.
donma konusu neden olur güncelleme ile bu sorun gidermi?
Şu anda yazılım olarak V.3.47.10.0 var güncellemem gerekiyormu?

G Çevrimdışı

gezgin_ 

Aktif Üye
27 Ara 2017
191
46
IMG_20180904_200433.jpg
IMG_20180904_200307.jpg
. Adem bey iyi akşamlar. Tv üzerinden internet ten arama yaptığımda attığım fotograftaki yazilim gelio v.3.62.13 0 amazaten o yazılım yüklü o geleni yuklemeliyimmi

K Çevrimdışı

kralkarga

Aktif Üye
9 May 2018
75
40
Adem Helvacı Ado hocam selamlar, senden fikirler almıştım dolby vision, hdr vs içeren Vestel modeli için ama bildiğin gibi bi türlü olmadı o panel işi, şimdi birinden lg oled b7v alacağım 5750 liraya, 55 inç, 3 aylık, ne dersin hocam?ekran yanığı hususu var ama tvye bağlı tüm cihazlara belli süre sonrası için ekran koruyucu koyarak önüne geçerim diye düşünüyorum, bir de asıl hedefim normal tv yerine bol bol 4K film izlemek açıkçası, zaten fiyatlar aldı başını gidiyor, böyle bi karar aldım artık.

S Çevrimdışı

superhead

Yeni Üye
27 Ağu 2018
18
42
Adem Helvacı Ado,
Çok soru sordum üstad ama bu konuları bilmeyip takip eden ve sonra görecek arkadaşlara da faydalı olur inşallah.
Hangi yazılımı nasıl yükleyebilirim kısaca yazıverseniz:clap2

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado,
Çok soru sordum üstad ama bu konuları bilmeyip takip eden ve sonra görecek arkadaşlara da faydalı olur inşallah.
Hangi yazılımı nasıl yükleyebilirim kısaca yazıverseniz:clap2

Hmmmm

Azizim eğer tv niz MB130 anakartlı ise;

Yüksek veri hızı olan boş ve FAT32 ile formatlanmış Boş bir flash bellek içerisine, klasörsüz rarsız ve sadece saf hali ile yazılım dosyasını yerleştiriniz.

Belleği tv ye takınız

MENU1505 kodlayınız

Ekranda çıkan YÜKLEMEK İSTİYORMUSUNUZ sorusunda EVET tıklayınız

Bu kadar :))

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado hocam selamlar, senden fikirler almıştım dolby vision, hdr vs içeren Vestel modeli için ama bildiğin gibi bi türlü olmadı o panel işi, şimdi birinden lg oled b7v alacağım 5750 liraya, 55 inç, 3 aylık, ne dersin hocam?ekran yanığı hususu var ama tvye bağlı tüm cihazlara belli süre sonrası için ekran koruyucu koyarak önüne geçerim diye düşünüyorum, bir de asıl hedefim normal tv yerine bol bol 4K film izlemek açıkçası, zaten fiyatlar aldı başını gidiyor, böyle bi karar aldım artık.
O halde sizden ricam, mutlaka bir inceleme konusu istiyorum :ok

Geri
Üst Alt