Yeni bir tv aldigimizda yapmamiz gereken testler nelerdir?Baska bir yerde aciklamasi var ise link verebeilir misiniz lutfen?
Ado,
Evet üstad bende öyle tahmin ediyorum. Ne yapmalıyım bu aşamada. Tv'de dün smart özellğini denerken dondu fişi çekip takmak zorunda kaldım. onun dışında bir sorun yok gibi. (çok küçük şeyleri atlıyorum) Bu şekilde sineyemi çekeyim yoksa hakkımı arayımmı? değişim olumu ki?
Panel testi bu nedenle sormuştum, Eğer tv de sorun yok ise bana kalırsa kullanabilirsiniz zira hesaplara göre 10 günlük total kullanımı olan bir tv bu, kararı sizin vermeniz gerekir
Sizin adınıza çok sevindim, aynı zamanda kullanım sonrası izlenimlerinizi belirten, bu marka model başlığı ile bir konu açıp görüşlerinizi de bizimle paylaşmanızı rica etsem yaparmısınız acaba?
Ooooooo kesinlikle gerekiyorEyvallah üstadım bu kullanımı çok kafaya takmayım diyorum ama smartını kullanırken yaşadığım donma sorunu tekrarlamaz inşallah.
donma konusu neden olur güncelleme ile bu sorun gidermi?
Şu anda yazılım olarak V.3.47.10.0 var güncellemem gerekiyormu?
Harikasınız, Şimdiden teşekkür edeirmİlk fırsatta paylaşacağım
sen 3.62.24 ü manuel yükle geç kardeşim. Adem bey iyi akşamlar. Tv üzerinden internet ten arama yaptığımda attığım fotograftaki yazilim gelio v.3.62.13 0 amazaten o yazılım yüklü o geleni yuklemeliyimmi
Ado,
Çok soru sordum üstad ama bu konuları bilmeyip takip eden ve sonra görecek arkadaşlara da faydalı olur inşallah.
Hangi yazılımı nasıl yükleyebilirim kısaca yazıverseniz
O halde sizden ricam, mutlaka bir inceleme konusu istiyorumAdo hocam selamlar, senden fikirler almıştım dolby vision, hdr vs içeren Vestel modeli için ama bildiğin gibi bi türlü olmadı o panel işi, şimdi birinden lg oled b7v alacağım 5750 liraya, 55 inç, 3 aylık, ne dersin hocam?ekran yanığı hususu var ama tvye bağlı tüm cihazlara belli süre sonrası için ekran koruyucu koyarak önüne geçerim diye düşünüyorum, bir de asıl hedefim normal tv yerine bol bol 4K film izlemek açıkçası, zaten fiyatlar aldı başını gidiyor, böyle bi karar aldım artık.