Beceremedim :-)S Serhat, resimleri toplu sekilde ekleyebilirsin.
Tektek ugrasma.
iyi de zaten ben de:
"Küçük olanında var, zaten yazıyor ilanında ama malesef 2800 liradan satılan 55" olanda (Toshiba 55U6763DAT) MB120 anakart var, o anakartta HDR olmaz."
dedim.
Ado Adem hocam?Ado üstadım, fotolardaki siyah gölgeler için siz ne dersiniz? Servis normal dedi, Umut Barış üstadım da LCD dir olur dedi, sizce de öyle midir?
Ado Adem hocam?
Teşekkür ederim Adem Bey, iyi ki sizi dinlemişim çok güzel bir TV gerçekten.Panel testini bilerek yaptırtıyorum her birinize, ve ekliyorum diyorum ki ''O 4 köşedeki belli karartılar normaldir. Işığın hakimiyet kuramadığı dönüş noktaları oralar. Testi yapıyoruz ki, kabul edilir olan bu karartıların dışında abartılı gölgelenmeler bulutlanmalar olmasın
hocam geçen amazonun sattığı 49U7763 diye bir model vardu bir de bu 50u5863 modeli şimdi bu samsungdaki gibi numaralar eski seri olduğunu mu gösteriyor ? mesela biri 5 serisi diğeri 7 serisi gibi bir şey mi toshibanın sitesinde biri XUHD biri UDH olara kgeçiyorAynen öyle.
hocam geçen amazonun sattığı 49U7763 diye bir model vardu bir de bu 50u5863 modeli şimdi bu samsungdaki gibi numaralar eski seri olduğunu mu gösteriyor ? mesela biri 5 serisi diğeri 7 serisi gibi bir şey mi toshibanın sitesinde biri XUHD biri UDH olara kgeçiyor
bütün bunlar neticesinde 49U7763 ve 50u5863 arasında kaldık böyle olunca =) var mı tavsiyenizEskilik değil de 5 ve 7 serisi gibi olabilir.
Üretim tarihini kutu üzerinde seri no kısmında küçük bir dikdörtgen içinde görebilirsiniz.
XUHD daha iyi bir modeldir büyük ihtimal.
Mesela Vestel'in serileri var, 7-8-9 diye. Bir de V-UHD var.
Samsung'da da mesela S-UHD var.
Bu isimlendirmeler işin biraz ticari kısmı.
Önemli olan netice.
XUHD, V-UHD, S-UHD gibi ürünlerde daha iyi panel/modül ve engine vardır diye düşünüyorum.
bütün bunlar neticesinde 49U7763 ve 50u5863 arasında kaldık böyle olunca =) var mı tavsiyeniz