selodonanım
Aktif Üye
- 4 Ara 2017
- 246
Slim değil galiba. Yandan çekim yaparsanız memnun oluruzYarın servis gelip kurulumu yapacak, becerebilirsem paylaşacağım bir başlık açıp
Slim değil galiba. Yandan çekim yaparsanız memnun oluruzYarın servis gelip kurulumu yapacak, becerebilirsem paylaşacağım bir başlık açıp
Yarın servis gelip kurulumu yapacak, becerebilirsem paylaşacağım bir başlık açıp
İlk kullanım deneyimime gelince, kumanda çok sade, hoşuma gitti. D-Smart kumandası ile eslestiremedim, bu da iyi olmadı benim için. TRT 4K D-Smart da açılmadı, kendi uydusunda açıldı. Görüntü güzel. YouTube hızlı. En önemlisi hareketli görüntülerde gölgeleme YOK :-)
Mükemmel. Bu TV nin sesine laf eden taş olur :-)S Serhat bu arada Onkyo ses sistemi var üzerinde sanırım. Sesi nasıl televizyonun?
Bu arada sorum olacak, servis normal dedi ama beyaz ekrandaki siyahliklar normal midir?
O siyahlıklar beni de rahatsız etti biraz. Sadece beyaz değil diğer renklerde de var. Özellikle köşelerde.Bu arada sorum olacak, servis normal dedi ama beyaz ekrandaki siyahliklar normal midir?
HDR yok. Ne var MB130S anakart taksan şuna Vestel. 4K oyun ve film keyfi HDR'sız çıkmaz. Ne güzel LG IPS panelli TV'yi 2800den alırdık.Mükemmel. Bu TV nin sesine laf eden taş olur :-)
HDR yok. Ne var MB130S anakart taksan şuna Vestel. 4K oyun ve film keyfi HDR'sız çıkmaz. Ne güzel LG IPS panelli TV'yi 2800den alırdık.