tahir40
Aktif Üye
- 7 Haz 2018
- 96
- 41
Küçük olanında var, zaten yazıyor ilanında ama malesef 2800 liradan satılan 55" olanda (Toshiba 55U6763DAT) MB120 anakart var, o anakartta HDR olmaz.Dolby Vision ve HDR10 var.
HDR olmadığına emin misiniz?
Küçük olanında var, zaten yazıyor ilanında ama malesef 2800 liradan satılan 55" olanda (Toshiba 55U6763DAT) MB120 anakart var, o anakartta HDR olmaz.Dolby Vision ve HDR10 var.
HDR olmadığına emin misiniz?
Üründe HDR 10 varHDR yok. Ne var MB130S anakart taksan şuna Vestel. 4K oyun ve film keyfi HDR'sız çıkmaz. Ne güzel LG IPS panelli TV'yi 2800den alırdık.
İstanbul eskilerde var, e-brosur gibi uygulamalardan broşürleri bulabilirsiniz. Bulunduğunuz ildeki şubeye talep ederseniz getiriyorlar diye biliyorum ama ürün kodunu doğru vermelisiniz.arkadaşlar bu ürünler nerede satılıyor acaba yasadıgım yerdeki a101lerde bu tv ler yok katologlarda boyle bi reklam da yok.
Ado üstadım, fotolardaki siyah gölgeler için siz ne dersiniz? Servis normal dedi, Umut Barış üstadım da LCD dir olur dedi, sizce de öyle midir?Bu arada sorum olacak, servis normal dedi ama beyaz ekrandaki siyahliklar normal midir?
Arkadaşlar Merhaba;
VESTEL üretimi olan TOSHİBA 55U6763DAT model ürün ile ilgili bilgi paylaşmak üzere bu konu başlığını oluşturdum;
Ürün MB120 anakartlı ve LG IPS panelli olarak satışa sunulacaktır.
18 Şubatta A101 mağazalarında satışa sunulacak olan ürün ELED panellidir.
Kullanım Kılavuzunu paylaşıyorum, Daha detaylı bilgileri satış başlayana kadar paylaşmış olurum .
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
DVB HD DVB-T2/C/S2(HEVC)
SCART 1 SCART
HDMI IN 4 HDMI
CEC_ARC VAR
SPDIF OPTIC OUT
INTERNAL SUBWOOFER
USB 3 USB
PIXELLENCE YOK
SOUND DTS TruSurround+DTS HD
USB SUPPORT JPEG+MP3+VIDEO
USB CLONNING VAR
ETHERNET VAR
100Hz YOK
MEMC VAR
HDR YOK
DLNA/AVS VAR(AVS)
WIRELESS_DISPLAY VAR
POWER SAVE MODE VAR+ERP
FRANSAT YOK
HBBTV VAR
ORF YOK
PORTAL VDT
OPEN BROWSER VAR
NETFLIX VAR
WI FI VAR(INTERNAL)
BLUETOOTH VAR
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ben Ado Bey'in yalancısıyım:
https://tavsiyeforumu.com/konu/toshiba-140cm-55u6763dat-smart-uhd-led-tv-a101-geliyor.775/
Vestel aynı modeli farklı anakart ve özellikle üretmeye başladıysa ne ala...
Eve geçince bir de HDR görüntü yollamayı deneyeceğim, unutmuşum.
Merhaba. Arkadaşın aldığı ürün 50U5863DAT, sizin bahsettiğiniz ürün ise 55U6763DAT.
Farklı ürünler.