mainboard resmini yüklerseniz beyaz etikette v066 mı yazıyor bazen versiyon değişik olunca yazılımı almıyor stnby led yine yanıp sönüyor
mainboard resmini yüklerseniz beyaz etikette v066 mı yazıyor bazen versiyon değişik olunca yazılımı almıyor stnby led yine yanıp sönüyor
vermiş olduğum yazılımları sıraynan önce kurtarma yazılımı dene sonra diğerlerini denersin açılırsa panel ve logoyu düzeltiriz.açılmazsa mainboard sorunludur yenisi ile değişecek
vermiş olduğum yazılımları sıraynan önce kurtarma yazılımı dene sonra diğerlerini denersin açılırsa panel ve logoyu düzeltiriz.açılmazsa mainboard sorunludur yenisi ile değişecek
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Use a max. 4Gb stick with led. If the LED on the stick does not have any activity (the stick is not powered by 5V or does not match the processor) you will have to write the SPI memories directly using a CH341A programmer. It's cheap. The software for U10 / 25Q16 and U12 / 25Q64 I give you.
ses çıkmaz ilk kurulumda olduğu için.atmış olduğun hangi yazılımda arka aydınlatma yandıysa ve ekran siyah osd çıkmaz açıldıysa ilk verdiğim yazılımı yükleyip deneyin.4 Gb`lik ledli Usb Flash ile vermis oldugunuz butun yazilimlari tek tek atabildim ve yükleyebildim ancak hicbirisinde calismadi. Ses ve görüntü yok maalesef. Standby ledi hatalar vermeye devam etti.
Tesekkür ederim ilginiz icin, ana kartta ariza olabilir mi? Önerebileceginiz baska bir yöntem var midir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet 4 Gb ledli usb stick ile tüm yazilimlari atabiliyorum artik, tesekkürler. ancak forumda verilen yazilimlar ile uyusmadi, elinizde baska bir yazilim var midir? anakartta ne gibi hatalar olabilir? Tesekkürler
ses çıkmaz ilk kurulumda olduğu için.atmış olduğun hangi yazılımda arka aydınlatma yandıysa ve ekran siyah osd çıkmaz açıldıysa ilk verdiğim yazılımı yükleyip deneyin.
yeni bir mainboard alıp takacaksınızmaalesef backlight hic bbirisinde yanmadi.
yeni bir mainboard alıp takacaksınız
siz hangi sehirdensiniz ?degismesimi gerekiyor
siz hangi sehirdensiniz ?
biliyorum almanyada oldugunuzu ben recklinghausen dayim.bana yakin bir yerdemisin?Almanyadayim
Aha,bize yakınmışsın haaaabiliyorum almanyada oldugunuzu ben recklinghausen dayim.bana yakin bir yerdemisin?
For programmer. 25Q16+25Q64 (U10/U12)iki alternatifiniz var ,32 ekran telefunken marka paneli kirik bir tv alip karti sizin tv nize takmayi deneyebilirsiniz,veya yokoono nun bahsettigi aletle yazilim yüklemeyi denersiniz ama dump dosyasi bulmaniz zor olur sanirim.Paneliniz saglam oldugu icin daha iyi özelliklere sahip bir kart takmak mümkün.Yakinlardaysaniz yardimci olabilirdim..
biliyorum almanyada oldugunuzu ben recklinghausen dayim.bana yakin bir yerdemisin?